Houses 3D Models

Nuduhake 1-24 asil 114

On FlatPyramidkatalog, sampeyan bakal nemokake macem-macem jinis model 3d kanggo omah. Kang tiba ing obyek omah kalebu:

  • Family
  • bungalow
  • Castle
  • Cottage
  • duplex
  • Rumah modern
  • Panggang
  • Hut
  • Mansion
  • Manor
  • Townhouse
  • Eksterior omah, kaya kolom, facade, dll.
  • Interiors omah kaya kamar urip, pawon, lsp.

Ragam iki migunani kanggo proyek sing sampeyan kudu nggunakake omah kaya yen sampeyan nindakake animasi iklan. Kajaba iku, akeh seniman nggunakake macem-macem jinis arsitektur kanggo ngembangake game utawa kanggo ngrancang kutha.

Model 3d bisa dadi prototipe awal lan cutaway saka omah kaya ing konstruksi utawa gambar arsitèktural. Tahap awal pambangunan iki mbisakake corrections kanggo digawe luwih cepet tanpa perlu ngerjakake ulang struktur sing ana.

Model volumetrik 3D ngidini arsitek nampilake apa omah, bangunan utawa struktur dheweke bakal katon kaya pelanggan sadurunge sadurunge pambangunan.

Desainer interior lan pembalap spesialis kanggo omah lan kantor uga nggunakake model 3d iki. Kanggo nggunakake kasus iki, visualisasi perlu supaya kanthi jelas nemtokake gaya interior, sing banjur bakal disetujoni dening para klien. Mulane kita wis ngumpul akeh model omah interior 3d Flatpyramid.

Gunakake iki minangka titik wiwitan minangka nggawe visualisasi 3D yaiku kombinasi seni lan skrill ing grafis komputer 3D. Bisa dadi proses sing dawa lan kompleks, utamane nalika nggawe model saka awal. Kanggo sing ora duwe wektu lan sumber daya kanggo ngirim model 3D, kita nyedhiyakake model 3d siap-siap / stock kanggo digunakake.

Omah-omah kita bisa uga kalebu bangunan, interior, obyek-jalanan, kendhongan wit lan liya-liyane.