Park 3D Models

Nuduhake kabeh asil 4

3D Park Pemandangan bisa didownload saka model 3d.

Taman minangka area ijo ruangan sing dituju kanggo rekreasi. Minangka aturan, taman-taman dipelihara dening negara lan diwenehake kanggo rekreasi kanggo kabeh.

Seni Park asalé saka China (Suzhou), lan ing jaman Baroque dipuntepangaken dhateng Perancis (taman biasa). Ing abad kaping 18, taman landskap muncul ing gelombang romanticisme. Taman kutha umum muncul ing Eropah mung ing awal abad XIX. Salah siji taman kaya pisanan yaiku Park Inggris ing München.

Taman paling misuwur:

  • Taman Budaya Gorky lan Istana ing Moscow
  • Alexandrovsky Park ing Tsarskoye Selo (Pushkin) ing St. Petersburg
  • Central Park in New York
  • Hyde Park ing London
  • English Park in München - salah siji taman kutha paling gedhé ing donya
  • Belvedere (Vienna)
  • Sanssouci (Potsdam)
  • Tiergarten (Berlin)
  • Chapultepec (Meksiko)
  • Tuileries (Paris)
  • Bois de Boulogne (Paris)
  • Summer Garden (SPb)
  • Pavlovsky Park (Pavlovsk)
  • Taman Patung Vigeland (Oslo)
  • Sofiyivka (Uman)
  • Taman Vorontsov (Alupka)
  • Patung Taman "Legenda" (wilayah Penza)