Public Spaces 3D Models

Nuduhake asil 1-24 saka 728

Model 3D Ruang Umum lan Arsitektur Struktur liyane.

Ruang umum - wilayah utawa papan lokasi potensial wong. Ditemtokake kanggo ngatur hubungan hukum sipil sing ana ing njaba ruang pribadi, ing endi status legal lan kemungkinan golek warga individu diwatesi miturut ukum umum lan norma-norma pribadi adhedhasar hukum.

Ing kerangka siji lan negara sing padha, tandha-tandha papan umum ora universal lan digawe ing konteks ukum lan peraturan tartamtu. Klarifikasi kasebut, - minangka aturan, kanthi enumerasi lengkap - ditemtokake dening pangripta aturan miturut kompetensi, masing-masing, sawetara tugas, angger-angger kasebut kalebu tumindak sing cocog. Pinunjul ukum saka tandha-tandha (dhaptar) papan umum, sing ditemtokake ing tumindak pamrentah lokal, diwatesi karo watesan kompetensi teritorial lan administratif, kanthi aturan undang-undang negara tanpa syarat babagan norma lokal.

Tipologi panggonan umum ing negara liya ora padha amarga beda-beda ing hukum lokal. Ing wektu sing padha, macem-macem syarat, larangan, lan larangan sing beda-beda bisa uga ditrapake ing macem-macem panggonan umum ing negara liya.