Public Spaces 3D Models

Nuduhake 1-24 asil 728

Model 3D Ruang Umum lan Arsitektur Struktur liyane.

Ruang publik - wilayah utawa papan panggonan potensial wong. Wis ditemtokake kanggo ngatur hubungan hukum sipil sing metu saka njaba spasi pribadi, ing ngendi status hukum lan kamungkinan banget nemokake warga individu sing diwatesi dening kabecikan hukum umum lan norma pribadi dhasar.

Ing njero negara lan negara sing padha, tandha panggonan umum ora universal lan didegaké ing konteks hukum lan peraturan tartamtu. Klarifikasi iki, - minangka aturan, ing wangun enumerasi lengkap - ditemtokake dening pembuat aturan sajrone kompetensi, saben, sawetara tugas, angger-angger kang kalebu tumindak sing cocog. Makna legal pratandha (dhaptar) ing panggonan umum, sing ditrapake ing tumindak pamaréntahan lokal, diwatesi ing watesan wewenang teritorial lan administratif, karo aturan hukum negara sing ora ana sarna liwat norma lokal.

Tipologi panggonan umum ing negara liya ora padha amarga beda-beda ing hukum lokal. Ing wektu sing padha, macem-macem syarat, larangan, lan larangan sing beda-beda bisa uga ditrapake ing macem-macem panggonan umum ing negara liya.