Living room 3D Models

Model 3D » Model Arsitektur 3D » Spaces » Living room

Nuduhake asil siji

Ruang tamu 3D model, ruang tamu - ruang kanggo nampa tamu.

Kamar urip yaiku kamar umum, sing dimaksudake kanggo kabeh anggota kulawarga. Ing omah gedhe, ruang tamu uga kanggo obrolan bisnis lan pelajaran musik.

Ana tata letak lan aturan universal kanggo nyusun perabotan ing ruang tamu, iki ditemtokake miturut tujuan fungsional. Sofa, meja alit, armchair ingkang nyaman dipun damel kangge ngaso, satunggaling panggenan kangge pacelathon inggih punika dening panggung. Kamar urip kudu: tampilan sing cerah, ayu, kepraktisan panggunaan, desain asli.

crita

Interioré ruang urip dibentuk ing wiwitan abad XVIII. Wiwit pertengahan mebel khusus ditemokake, sofas muncul. K. Rossi ngrancang kursi kanthi rong kursi lan siji sandaran supaya para tamu bisa njagong ing njero bunderan. Nganti 1830, furnitur dipasang ing tembok utawa pilar; Salajengipun, tata letak gratis nyebar, kanthi kursi sing diselehake ing meja ing tengah ruangan. Ing wektu iki, jinis-jinis sofé anyar muncul: kursi, kursi panjang, sofa karo rong kursi lan pusat sing cetha, sofa sudut, sofa kanggo rong (secrette) lan telung (discret). Tabel lampu sing dipigunakaké nampi jeneng Bobby. Ana uga akeh (walnut, samovar, sliding, lempitan, karo wings lan laci rahasia). Piranti seni khas ing ruang tamu yaiku piranti musik kaya piano utawa harpsichord.

Hiasan interior ruang tamu njaga gaya sajarah tartamtu (klasik, baroque, rococo, neo-renaissance kanggo kamar urip resmi