Bioskop 3D Models

Nuduhake kabeh asil 7

Objek arsitektur 3D bisa uga katon ing variasi sing beda-beda uga model 3D teater.

Theatre minangka struktur arsitektur sing ditrapake kanggo nindakake kegiatan teater.

Unsur utama teater yaiku tataran, sandiworo, lan auditorium. Unsur minangka paduan suara, orkestra pit, punggung ing panggung, lan ramp uga katon uga nanging gumantung saka jinis pagelaran sing ana ing teater.

Umumé, bangunan téater kudu nyedhiyani visibilitas lan keprigelan sing apik babagan apa sing kedadeyan ing tataran kanggo kabeh kursi.

Minangka jinis bangunan khusus, téater katon ing Yunani kuna. Originally, theater ana struktur terbuka kanthi elevasi ing tengah (panggung) lan baris kursi kanggo penonton, kang ana ing sektor supaya saben baris sukses rada luwih dhuwur tinimbang sing sadurunge. Fitur fitur kursi iki perlu kanggo nyedhiyakake kabeh penampil kanthi kesempatan kanggo ndeleng apa sing kedadeyan ing panggung lan dilestarekake ing bioskop paling modern.

Bangunan tambahan lan teknis uga ana ing bangunan teater modern.

Format teater paling populer 3D format: 3ds, max, fbx, texture, obj