Model 3D Industri

Nuduhake 1-24 asil 31

Model 3D Arsitektur Bangunan Industri.

Industri dilahirake ing lingkungan pertanian rumah tangga. Ing mangsa sistem komunal primitif, cabang-cabang utama kegiatan produksi digawé ing mayoritas bangsa (tetanèn lan breeding sapi), nalika produk sing dimaksudaké kanggo konsumsi dhewe digawe saka bahan mentah sing ditambang ing ékonomi sing padha. Pengembangan lan orientasi industri rumiyin ditemtokake dening kahanan lokal lan gumantung marang kasedhiyan bahan baku.

Industri manufaktur kalebu perusahaan teknik mesin, perusahaan kanggo produksi logam ferrous lan non-ferrous, produk sing digulung, produk kimia lan petrokimia, mesin lan peralatan, barang-barang kayu lan industri pulp lan kertas, semen lan bahan bangunan liyane, produk saka industri cahya lan pangan, industri lokal, uga perusahaan kanggo ndandani produk-produk industri (perbaikan lokomotif, perbaikan lokomotif) lan pembangkit listrik termal, industri film (industri film).

Electroenergy minangka cabang paling penting ing energi, kalebu prodhuksi, transmisi lan pamenta listrik. Kaluwihane industri listrik ing njaba jinis energi liyane: gampang kanggo transmisi kanthi jarak sing luwih dawa, distribusi antarane konsumen, uga konversi energi jinis liyane (mekanik, termal, kimia, cahya lan liya-liyane).