Struktur Arsitektur Koleksi Model 3D

Model 3D » Model Arsitektur 3D » Struktur » Pemandangan-Places » Struktur Arsitektur

Nuduhake kabeh asil 5

Struktur Arsitektur Koleksi Model 3D.

Architecturé asring ditepungi minangka karya seni, minangka simbol budaya utawa politik. Peradaban sajarah dicirikan dening prestasi arsitektur. Arsitèktur ngijini sampeyan kanggo nindakake fungsi-fungsi penting masyarakat, saéngga nuntun prosès urip. Nanging, arsitektur digawe miturut kemampuan lan kabutuhan wong.

Subyek makarya kanthi ruang kasebut yaiku organisasi wilayah sing akehe kanthi sakabehe. Iki tampil ing arah sing beda - perencanaan kutha, sing kalebu kompleks masalah sosial ekonomi, konstruksi, teknis, arsitektur, seni, sanitasi lan higienis. Amarga alasan sing padha, angel menehi penilaian sing bener babagan struktur arsitektur, ora ngerti babagan perencanaan kutha.

Hadiah Pritzker minangka salah sawijining penghargaan internasional paling dhuwur ing arsitèktur, dianugerahake saben taun kanggo prestasi paling apik ing arsitèktur.

Kanthi keputusane Majelis Umum Puluh puluh Uni Internasional Arsitek, sing dianakake ing Barcelona ing taun 1996, saben taun ing dina Senen pertama Oktober minangka preinan profesional arsitek lan para petugas karya arsitektur - Dina Arsitektur Sedunia