Struktur Arsitektur Koleksi Model 3D

Model 3D » Model Arsitektur 3D » Struktur » Pemandangan-Places » Struktur Arsitektur

Nuduhake kabeh asil 5

Struktur Arsitektur Koleksi Model 3D.

Architecturé asring ditepungi minangka karya seni, minangka simbol budaya utawa politik. Peradaban sajarah dicirikan dening prestasi arsitektur. Arsitèktur ngijini sampeyan kanggo nindakake fungsi-fungsi penting masyarakat, saéngga nuntun prosès urip. Nanging, arsitektur digawe miturut kemampuan lan kabutuhan wong.

Dhasar karya kanthi spasi yaiku organisasi saka wilayah pedunung minangka wutuh. Iku dumunung ing arah sing kapisah - perencanaan kutha, sing kalebu kompleks masalah sosial-ekonomi, konstruksi, teknis, arsitektur, artistik, sanitasi lan higienis. Kanggo alesan sing padha, ora angel menehi penilaian sing bener babagan struktur arsitektur, ora ngerti perencanaan kutha.

Hadiah Pritzker minangka salah sawijining penghargaan internasional paling dhuwur ing arsitèktur, dianugerahake saben taun kanggo prestasi paling apik ing arsitèktur.

Miturut keputusan Majelis Umum Arsitek Abad kaping Puluh, sing dianakaké ing Barcelona ing 1996, saben taun ing Senin kapisan Oktober yaiku liburan profesional internasional arsitek lan tukang pariwisata karya arsitektur - Hari Arsitèktur Dunia