Arsitektur Struktur Lainnya Model 3D

Model 3D » Model Arsitektur 3D » Struktur » Gaya Struktur » Arsitektur Struktur liyane

Nuduhake kabeh asil 24

Struktur arsitektur model 3d

Arsitektur - ing umum artine ilmu lan seni bangunan, ngrancang bangunan lan struktur arsitektur liyane, sarta totalitas bangunan lan struktur sing nggawe lingkungan spasial kanggo urip lan aktivitas manungsa. Arsitèktur nggawe lingkungan sing diatur sacara material sing dikarepake wong kanggo urip lan kegiatan, sesuai karo aspirasi, uga kemampuan teknis modern lan pandangan estetika. Fungsi (tujuan, kegunaan), teknis (kekuatan, daya tahan) lan sifat estetis (kaendahan) obyek sing silih hubungan karo arsitèktur.

Karya arsitektur asring dipahami minangka karya seni, minangka simbol budaya utawa politik. Peradaban sajarah dicirikan dening prestasi arsitektur.

Subyek nggarap ruang iku organisasi ing panggonan sing didunungi minangka sakabehe. Iki dialokasikan ing arah sing kapisah - pembangunan kutha, kang kalebu kompleks masalah sosial-ekonomi, konstruksi lan teknis, arsitektur lan seni, sanitasi lan higienis. Kanggo alasan sing padha, ora angel menehi penilaian sing bener babagan struktur arsitektur, ora ngerti perencanaan kutha.

Salah sijine penghargaan internasional paling dhuwur ing bidang arsitektur yaiku Pritzker Prize, dianugerahake saben taun kanggo prestasi paling luar biasa ing bidang arsitektur.

Miturut keputusan Majelis Umum Arsitèktur Internasional kaping-20 (ISA), dianakaké ing Barcelona ing 1996, saben taun nalika dina Senin pisanan Oktober, liburan profésional arsitèktur internasional lan para pecinta karya seni arsitèktur dirayakaké - Hari Arsitèktur Donya.

Minangka wujud seni, arsitektur nglebokake budaya rohani lan materi. Ora kaya konstruksi lan kegiatan estetika utilitarian (umpamane, harmonisasi lingkungan), umpamane, desain, arsitektur minangka sawijining seni ngatasi masalah gambar-gambar, yaiku, ngekspresi ing gambar arti gagasan wong saka spasi lan wektu lan panggonan manungsa ing donya ing saubengé.

Mesthine, arsitektur wis nemokake uga pandhuan ing dunia modeling 3D. Mulane sampeyan bisa nemokake akeh bangunan lan struktur arsitektur liyane ing model 3D ing Flatpyramid.