Arsitektur Struktur Lainnya Model 3D

Model 3D » Model Arsitektur 3D » Struktur » Gaya Struktur » Arsitektur Struktur liyane

Nuduhake kabeh asil 24

Struktur arsitektur model 3d

Arsitektur - umume tegese ilmu lan seni bangunan, ngrancang bangunan lan struktur arsitektur liyane, uga total bangunan lan struktur sing nggawe lingkungan spasial kanggo urip lan kegiyatan manungsa. Arsitektur nggawe lingkungan sing teratur kanthi material sing dibutuhake kanggo urip lan kegiyatan, sesuai karo gegayuhane, uga kapabilitas teknis modern lan tampilan estetis. Fungsional (tujuan, migunani), teknis (kekuwatan, daya tahan) lan sifat estetis (kaendahan) obyek ana gandhengane karo arsitektur.

Karya arsitektur asring dipahami minangka karya seni, minangka simbol budaya utawa politik. Peradaban sajarah dicirikan dening prestasi arsitektur.

Subyek nggarap ruang yaiku organisasi papan sing dipanggoni kanthi sakabehe. Iki dialokasikan ing arah sing beda - pembangunan kutha, sing kalebu kompleks masalah sosial ekonomi, konstruksi lan teknis, arsitektur lan seni, sanitasi lan higienis. Amarga alasan sing padha, angel menehi penilaian sing bener babagan struktur arsitektur, ora ngerti babagan rencana kutha.

Salah sijine penghargaan internasional paling dhuwur ing bidang arsitektur yaiku Pritzker Prize, dianugerahake saben taun kanggo prestasi paling luar biasa ing bidang arsitektur.

Miturut keputusan Majelis Umum Puluh Puluh Internasional Union of Architects (ISA), sing dianakake ing Barcelona ing taun 1996, saben dina Senin Oktober kaping pisanan, preinan profesional arsitek lan para petugas karya arsitektur dirayakake - Dina Arsitektur Dunia.

Minangka wujud seni, arsitektur mlebu ing budaya budaya spiritual lan material. Beda karo konstruksi utilitarian lan kegiatan estetis (kayata, harmoni lingkungan), kayata, desain, arsitektur minangka seni ngatasi masalah gambar seni, yaiku, ana ing gambar seni gagasane wong babagan ruang lan wektu lan papan manungsa ing jagad saubengé.

Mesthi wae, arsitektur nemokake uga penganut jagad model 3D. Mula, sampeyan bisa nemokake akeh bangunan lan struktur arsitektur model 3D liyane Flatpyramid.