Audi 3D Models

Nuduhake 1-24 asil 79

Audi 3D model didhasarake Audi AG - perusahaan mobil-bangunan Jerman ing keprihatinan Volkswagen Group, khususake produksi mobil miturut merek Audi. Markas ana ing Ingolstadt (Jerman). Motto iki yaiku Vorsprung durch Technik (tegese - "Progress through technology"). Volume produksi ing 2016 babagan mobil 1,903,259. Ing 2012, ahli mobil Jerman nyiptakake rating spesial sing disebut "The Best Used Cars" lan mobil Audi ana ing ndhuwur.

Model 3D Audi uga populer ing kalangan seniman 3D amarga gaya agresif lan sejarah dawa. Sampeyan bakal nemokake kabeh jinis model Audi kayata A8, A7, A6, A5 sing digawe kanthi bantuan program beda (vray, 3ds Max, Maya).

Uga, sampeyan bisa order model Audi 3D khusus saka Flatpyramid banget.

Audi ing wangun saiki minangka penerus saka keprihatinan Union Motor, dibentuk minangka asil saka penggabungan papat perusahaan sing mroduksi mobil lan sepeda motor miturut merek DKW, Horch, Audi, lan Wanderer. Amarga transformasi, mung merek dagang Audi ditahan. Mobil pisanan saka merek Wanderer muncul ing 1913, Augustus Horch ngorganisir perusahaan pisanan sawijining (Horch & Co.) ing 1899, lan sawisé para peminat dibusak saka bisnis, ing 1909 Audi Automobil-Werke diorganisir minangka "Audi Automobile Plant ". Lan ing 1910 mobil pisanan dirilis. Diterjemahake saka Horch Jerman (Gerch Horch) tegese "ngrungokake." Nalika milih jeneng kanggo merek anyar, putra salah sawijining mitra usaha Augustus ngajak supaya nerjemahake jeneng basa kang dadi Latin, yaiku, Audi - swara saka wong loro singular verb audheng (translated from latin - "listen"). Ing 1921, perusahaan damel terobosan. Taun iki dirilis mobil Jerman pisanan kanthi drive kiwa. Sadurungé iki, perusahaan iki mung melu mesin lan suspensi, nanging saiki mulai narik kawigaten marang penak saka kontrol. Ing 1928, merek iki dibeli dening pabrikan motor DKW, lan ing 1931, debut mobil ngarep-wheel-drive, DKW F1, dilakoni. Sumbangan marang krisis ekonomi donya, sing diwiwiti ing 1929. Kasunyatane, montor kanthi ukuran mesin gedhe wis mandheg amarga ora duwe dhuwit. Banjur kepala Audi diutus kanggo ngembangake mobil kompak kanthi drive ngarep.

Dugaan kanggo panyatuan papat mobil iki diwenehake dening bank kutha Saxon, pemrotes kabeh perusahaan kasebut. Dheweke wedi amarga investasi ing industri mobil. Ing wulan Juni 29, 1932, Audi, Horch, Wanderer, lan DKW digabung dadi Auto Union AG. Simbol kasebut misuwur ing kabeh cincin papat. Sawise merger kasebut, perusahaan kasebut dadi produsen mobil nomer loro ing Jerman. Audi, DKW, Horch, lan Wanderer ora saling bersaing. Kasunyatan iku saben merek dialokasikan minangka pasar sing kapisah: Audi melu mobil olahraga, DKW - sepeda motor, Horch - mobil gedhe lan mewah, lan Wanderer - bagéan tengah saka kelas kemewahan. Perusahaan uga melu balap mobil. Kanggo sawetara taun, model Silver Union saka Silver Union wis menang akeh balapan lan juara ing saindenging jagad. Ing wektu sing padha, akeh cathetan donya sing disetel. Ing 1940, pamindhahan kabeh mobil sipil sing disebabake, pabrik asosiasi dialihake menyang produksi markas Horch 901.

Unduh model Audi 3D ing Flatpyramid saiki.