About Flat Pyramid

About Flat Pyramid

FlatPyramid minangka pasar akeh wong kanggo prodhuk file model 3d sing digunakake ing pirang-pirang aplikasi 3D ing pirang-pirang industri. Kayata; Iklan lan Pemasaran, Film, TV lan Media, Arsitektur lan Desain, Pengembangan Produk, Reality Augmented (AR) lan VR.

Ora ana perusahaan gunakake, ceramah langsung, asil nyata

Stock & Custom 3D Models

Kita bantuan model 3d / 3d ngirit wektu lan dhuwit kanthi nyedhiyakake stok lan modhèl 3d adat ing format file 3d sing cocok (obj, max, maya, stl, dae, fbx, glTF ...) kanggo dianggo ing:

  • 3D Modeling Applications
  • Aplikasi Reality Virtual
  • Reality Aplikasi Augmented
  • 3D Printing
  • Video & Ponsel

Kita nyedhiyakake perpustakaan model 3D sing akeh ewonan produk sing nyebar antarane pirang-pirang kategori (eg kendaraan, arsitektur, karakter, elektronika, dll) lan akeh.