Privacy

FlatPyramid Kebijakan Privasi

Kita ngurmati privasi pangguna kita lan nambani kanthi prioritas dhuwur ing FlatPyramid. Kita ora nuduhake informasi pribadhi sing diduweni online tanpa njaluk idin saka panganggo sing ngajokake, lan ora bakal. Kabeh informasi sing dikumpulake dening Flat Pyramid digunakake mung kanggo tujuan nambahi fungsi lan tingkat layanan sing bisa kita gunakake kanggo pangguna kita. Kita ora nyimpen informasi kertu kredit ing basis data kita kanggo njamin keamanan. Kabeh transaksi nggunakake keamanan SSL kanggo enkripsi.

POLISI ANTI-SPAM

Kita sengit karo e-mail komersial sing ora kepenak kaya sing dikarepake. Uga dikenal minangka Spam utawa e-mail junk, iku salah sawijine masyarakat Internet. Kita ngusulake lan ngetrapake syarat-syarat Undhang-undhang 2003 CAN-SPAM (Ngontrol Serangan Non-Solicited Pornography lan Marketing Act), lan kabeh hukum e-mail komersial sing ora bisa ditindakake. Yen sampeyan langganan buletin elektronik utawa komunikasi liyane saka kita utawa situs web kita, sampeyan bakal tansah duwe pilihan kanggo batal langsung. Yen sampeyan duwe pitakonan tambahan, komentar utawa masalah, hubungi kita kanthi ngirim e-mail kanggo ndhukung [at]flatpyramid.com lan nyedhiyakake informasi sing gegayutan karo keprigelan panjenengan.

KEBIJAKAN PRIVASI DETAILEH

PLEASE READ. PENGGUNAAN INI KANGGO INI ADALAH SASTRA PRIVASI POKOK LAN SITUS SYARAT-SYARAT LAN KAHANAN.

I. Kabar

II. Informasi Wong sing Dikenal

III. Langganan Newsletter E-mail

IV. Anggota Akun

V. Promosi lan Pembelian Khusus; Submission of Content to be Published

VI. Informasi sing dikumpulake dening liya liya utawa Media

VII. Informasi About People Other

VIII. Layanan Pelanggan

IX. Informasi Non-Pribadi sing Diklumpukake

X. Cookies and Related Technology

XI. Khusus Babagan Bocah-bocah Ing 13

XII. Gunakake, Keterbukaan, lan Nuduhake Informasi

a. Informasi Non-Pribadi

b. Informasi pribadi

XIII. Komitmen kita kanggo Keamanan Data

XIV. Hyperlinks Kanggo lan Saka Liyane Situs

XV. Idin kanggo Processing ing Amerika Serikat

XVI. Hubungi Kami Babagan Privasi

XVII. Notifikasi owahan

XVIII. Compliance GDPR

____________________________________________________________________________

I. Kabar Ing "Situs web" nuduhake situs web ing https: // www.flatpyramid.com lan kabeh sub domain, lan domain sing gegandhengan. Website iki diduweni utawa dikelola dening FlatPyramid, lan / utawa perusahaan anak ing Amerika Serikat (bebarengan, "COMPANY"). Iki kebijakan privasi ("Kebijakan Privasi") ditrapake kanggo informasi sing sampeyan nyedhiyani kanggo COMPANY liwat situs web iki, lan / utawa kanthi nggunakake layanan liyane (kanthi bebarengan, "Layanan") sing uga kasedhiya sarana liya utawa media, kalebu minangka pesawat kasebut ing ngisor iki lan minangka ditetepake ing ditrapake Sarat lan Ketentuan utawa istilah liyane. Kebijakan Privasi iki diwenehake kanggo menehi sampeyan weruh praktik manajemen informasi COMPANY, kalebu jinis informasi sing diklumpukake, cara digunakake lan diproteksi, lan level sing bisa sampeyan kontrol pangopènan lan panggabungan informasi sampeyan. Sampeyan nggunakake Layanan utawa Situs web COMPANY minangka panriman saka Kebijakan Privasi iki lan istilah liyane sing ditrapake. Kebijakan Privasi iki minangka bagéan saka lan digabungake karo referensi menyang Syarat lan Ketentuan kanggo Situs web iki.

II. Informasi Wong sing Dikenal COMPANY ngresiki privasi panjenengan lan kepengin nglindhungi informasi sing bisa diakoni wong sing diwenehake sampeyan kanthi nggunakake situs web lan Layanan. Informasi pribadi sing dikumpulake kalebu jeneng, alamat pengiriman, alamat tagihan, nomer telpon, alamat e-mail, lan informasi pembayaran kayata email PayPal lan utawa nomer kertu kredit sampeyan.

III. Langganan Newsletter E-mail Kanggo langganan newsletter e-mail, yen ana, sampeyan bakal diwenehake alamat e-mail sampeyan. Sampeyan uga bisa njaluk informasi liyane nalika sampeyan langganan.

IV. Anggota Akun Kanggo nggunakake kita blogs, tiket dhukungan, kamar chatting, papan pesen, lan Layanan liyane tartamtu, sampeyan kudu ndaftar lan nggawe akun panganggo ("Akun Anggota"). Ora ana biaya kanggo nggawe Akun Panganggo ing akeh kasus. Sampeyan bisa uga pengin milih jeneng panganggo, jeneng layar, utawa jeneng anggota (saben, jeneng "Anggota Jeneng") lan tembung sandhi. Mangga ora nganggo jeneng asli utawa jeneng asli wong liya nalika milih Jeneng Panganggo. Sampeyan uga bakal dijaluk kanggo nyedhiyakake informasi pribadi lan informasi liyane babagan sampeyan dhewe, kayata jeneng lan jeneng mburi, tanggal lahir, alamat, nomer telpon, lan alamat e-mail. Elinga yen Jeneng pangguna bakal kasedhiya ing publik umum Internet nalika sampeyan melu ing sawetara Layanan, kaya blogs, dhukungan tiket, kamar chatting, forum utawa papan pesen, supaya sampeyan kudu ngleksanani discretion nalika nggunakake Layanan iki.

Kebijakan Privasi iki ora ditrapake kanggo informasi apa wae sing sampeyan bisa nyampekno publik ing Layanan kasebut. Ing sawetara kasus, sampeyan bisa milih nggawe "Profil Umum" sing bakal kasedhiya kanggo wong liya ing Internet. Profil Publik dikelola dening sampeyan, lan sampeyan mung tanggung jawab kanggo isi Public Profile lan status "publik" utawa "pribadi". Perusahaan ora tanggung jawab kanggo tumindak utawa kawicaksanan pihak katelu sing ngumpulake informasi sing bisa ditampilake panganggo ing forum panganggo utawa wilayah umum liyane ing situs web iki. Sampeyan uga tanggung jawab kanggo njaga lan nganyari informasi registrasi ing Akun Panganggo kanthi informasi sing saiki lan lengkap.

Sampeyan bisa ngakses, ngowahi utawa mbusak Profil Umum kanthi mlebu menyang Akun Panganggo lan mandhiri pituduh ing kono. Sampeyan uga bisa ngirim email kanggo ndhukung [at]flatpyramid.com utawa mbukak tiket dhukungan kanggo nyandhet deactivation saka Akun Anggota. Deleng maneh watesan kita ing panggunaan lan pedoman kanggo Komunitas kita blogs ing "Pedoman Panuntun Blog"Kanggo situs web. Sampeyan bisa batal liwat nampa email komersial saka situs web kanthi ngeklik link sing ana ing e-mail kasebut dikirim menyang sampeyan. Sampeyan kudu weruh yen ora tansah bisa mbusak utawa ngowahi informasi kanthi bener ing database kita. Kajaba iku, kita bisa nggawe kawicaksanan ing ngendi informasi pangguna dibusak sawise wektu tartamtu, lan mulane, informasi pangguna sampeyan ora ana maneh ing basis data aktif COMPANY. Kajaba iku, sanajan sampeyan milih ngilangi utawa ngowahi setelan akun Panganggo, COMPANY duwe hak ngubungi sampeyan babagan akun sampeyan lan nggunakake situs iki.

V. Promosi lan Pembelian Khusus; Submission of Content to be Published

Kanggo melu sawetara Layanan kayata undhang, kontes lan survey ("Promosi Istimewa"), utawa kanggo nggawe tumbas online ("Tumbas"), sampeyan kudu menehi informasi pribadi, kayata jeneng, alamat surat, alamat e-mail , nomer telpon, lan tanggal lair. Informasi sampeyan bisa diklumpukake dening COMPANY utawa pihak katelu, kayata co-sponsor utawa vendor sing melu, utawa nyedhiyakake layanan sing gegandhengan karo, Promosi Khusus, utawa mitra e-commerce ing kasus Purchase. Yen sampeyan nggawe Tuku utawa ngetikake undhang-undhang utawa Promo Spesial liyane ing salah sawijining situs kita utawa liwat Layanan kita, COMPANY bakal ngumpulake informasi sing sampeyan kenal, lan sampeyan disaranake kanggo nyedhiyakake informasi sampeyan marang pihak katelu sing nyedhiyakake layanan tartamtu kaya minangka pangolahan transaksi kertu kredit, layanan pelanggan, promosi utawa undhang-undhang lotrek, pangujan order lan / utawa pangiriman hadiah, manut. (Minangka katrangan luwih lengkap ing ngisor iki, "Gunakake, Katon, lan Nuduhake Informasi - Informasi Wong sing Dikenali", pihak katelu iki dilarang nggunakake informasi iki kanggo tujuan marketing dhewe lan / utawa saka nuduhake, sade utawa nyebarake data pribadi saka pelanggan, kajaba sampeyan milih milih kanggo kegunaan tambahan lan / utawa pambocoran dening pihak katelu, miturut kabijakan privasi kasebut.).

Uga, kanthi nglebokake undhang-undhang utawa Promosi Khusus liyane, sampeyan setuju karo aturan resmi sing ngatur undhang-undhang kasebut utawa Promo Spesial liyane, sing bisa ngemot syarat-syarat sing spesifik, kalebu, manawa dilarang dening hukum, saéngga sponsor promosi kanggo nggunakake jeneng, swara utawa pasemon ing iklan utawa marketing sing gegandhengan karo promosi. Yen sampeyan entuk tuku utawa ngetik promosi (kayata sweepstakes) ing ngendi COMPANY melu situs web pihak katelu (utawa liwat liya liya utawa medium), kita bakal ngumpulake informasi sampeyan saka pihak katelu mung yen sampeyan milih kanggo nampa komunikasi tambahan saka kita, utawa kita kudu ngrampungake sawetara fungsi sing gegayutan karo aktivitas sampeyan (umpamane, ngirim pesen utawa ngirim hadiah). Yen sampeyan ngirim menyang Situs web komentar, foto utawa isi liyane sing bakal diterbitake, online utawa offline (kalebu ing udara, ing DVD, utawa format liyane), kita bisa nerbitake jeneng utawa informasi pribadi sing gegandhengan karo penerbitan isi lan sampeyan dianggep menehi ijin kanggo nindakake kuwi.

VI. Informasi sing dikumpulake dening liya liya utawa Media

Ing sawetara kahanan, kita bisa uga ngumpulake informasi sing bisa dienal babagan pribadhi lan informasi liyane babagan sampeyan kanthi cara liyane, kanthi langsung utawa ora langsung. Contone, yen sampeyan ngakses isi sembarang COMPANY, utawa tuku konten kasebut liwat operator nirkabel utawa liwat pihak katelu liyane, COMPANY bisa ngumpulake informasi langsung saka sampeyan utawa liwat pihak katelu. Uga, yen nggunakake piranti lunak kita, utawa menehi informasi marang perusahaan liyane sing nuduhake informasi babagan pelanggan, kita bisa ngumpulake informasi tambahan babagan sampeyan. Ing saben kasus kasebut, COMPANY bakal nggunakake kawicaksanan iki kanggo informasi pribadi sing bisa diakoni.

VII. Informasi About People Other

Sawetara Situs web lan Layanan COMPANY bisa nyuwun sampeyan nyaranake informasi pribadi babagan wong liya. Yen sampeyan menehi informasi pribadi, utawa kanca sampeyan menehi informasi pribadi babagan sampeyan, kanggo ngirim e-mail menyang situs web, alamat e-mail sampeyan utawa kanca nyedhiyakake supaya kita ora bisa digunakake. kanggo ngirim sampeyan utawa kanca e-mail liyane komunikasi kajaba dibeberke ing wektu sampeyan nyedhiyakake informasi. Rekaman transaksi kasebut bakal dikelola kaya sing diijini lan / utawa dibutuhake dening hukum.

VIII. Layanan Pelanggan

Sawetara Layanan bisa menehi dhukungan lan pitulungan technical liwat pusat layanan pelanggan liwat telpon, chatting online, utawa e-mail. Saben sampeyan komunikasi karo layanan pelanggan, sampeyan kudu ngerti sing operator bisa ndeleng lan ngganti informasi ing Akun Anggota kanggo menehi pitulungan sing perlu.

IX. Informasi Non-Pribadi sing Diklumpukake

Minangka bagéan saka proses registrasi kanggo sawetara Layanan, sampeyan bakal dijaluk nyedhiyani informasi sing ora kanthi pribadi ngenali sampeyan. Contone, sampeyan bakal dijaluk menehi informasi babagan pilihan pribadi, kabiasaan mundhut, lan liya-liyane. Informasi iki umume opsional nanging bisa uga kalebu ing profil Akun Anggota. COMPANY nyuwun informasi iki kanggo mangerteni sing luwih apik lan uga nggawa menyang layanan anyar, program, utawa nawakake perhatian sing bisa dadi kapentingan kanggo sampeyan. Ing sawetara kasus, COMPANY bakal kanthi otomatis ngumpulake informasi sing ora dingerteni pribadi babagan panggunaan situs lan Layanan.

COMPANY bisa ngumpulake, antarane liyane, informasi babagan jinis browser Internet utawa sistem operasi komputer sampeyan nggunakake, jeneng domain panyedhiya layanan Internet, sampeyan "klik path" liwat situs COMPANY utawa "klik-liwat" saka e -mail, Situs web utawa iklan sing wis disambung menyang utawa saka situs COMPANY nalika sampeyan dibukak, lan alamat IP panjenengan. Kanggo nindakake iki, COMPANY bisa nggunakake cookie lan teknologi liyane (ndeleng ngisor). Yen sampeyan nggunakake Layanan nirkabel, kita bisa kanthi otomatis ngumpulake informasi kayata jinis piranti nirkabel sing sampeyan gunakake, nomer identifikasi mobile (sing ditugasi dening operator telekomunikasi) lan operator telekomunikasi. Panganggo situs web lan Layanan kita, lan informasi sing disedhiyakake liwat teknologi kasebut, bakal anonim kajaba sampeyan nyedhiyani informasi sing bisa dianggep pribadi utawa nyedhiyakake katrangan kasebut ing jaman kepungkur.

X. Cookies and Related Technology

Kaca situs web utawa pesen e-mail iki bisa ngemot cookie, beacon web (uga dikenal minangka gif sing cetha), utawa teknologi sing padha kaya sing kasedhiya. Cookies minangka file informasi sing bisa dilebokake situs iki ing komputer kanggo menehi fungsionalitas sing luwih lengkap. COMPANY bisa nggunakake cookie kanggo macem-macem tujuan, kayata pola panggunaan nelusuri ing situs web, ngukur efektifitas iklan, matesi pirang-pirang respon lan registrasi, nyepetake kemampuan kanggo navigasi Situs web lan minangka bagean proses verifikasi utawa screening. Paling browser pisanan diwiwiti kanggo nampa cookie. Paling browser bakal ngidini sampeyan mbusak cookie saka hard drive komputer, mungkasi panriman cookie, utawa nampa bebaya sadurunge cookie disimpen. Sampeyan kudu ngrujuk pandhuan browser, "Help", utawa sumber daya sing padha kanggo mangerteni luwih lengkap babagan cara ngatur cookie lan bisa ngreset browser supaya nolak kabeh cookie utawa kanggo nunjukake nalika cookie dikirim kanthi nuduhake iki ing preferensi, pilihan, utawa kaya menu kasebut ing browser sampeyan. Nanging, sawetara situs iki ora bisa digunakake kanthi bener yen sampeyan ngilangi cookie lan sampeyan ora bisa nggunakake samubarang fitur situs web kasebut. Sampeyan kudu takon karo panyedhiya / panyedhiya browser yen sampeyan duwe pitakon babagan nyabuki cookie.

Kaca web COMPANY uga kalebu iklan kanggo pihak katelu lan produke, lan iklan pihak katelu kasebut bisa uga kalebu cookie utawa beacon web sing disedhiyakake dening pihak katelu.

COMPANY ora ngontrol cookie ing iklan pihak katelu kaya mengkono, lan pengunjung dianjurake kanggo mriksa kebijakan privasi pengiklan lan / utawa layanan iklan kanggo sinau babagan penggunaan cookie lan teknologi liyane.

Kebijakan Privasi COMPANY ora nutupi informasi sing dikumpulake saka sampeyan dening server iklan pihak katelu. Perusahaan kasebut bisa nggunakake informasi (ora kalebu jeneng, alamat, alamat e-mail utawa nomer telpon) babagan kunjungan menyang situs iki lan situs web liyane kanggo nyedhiyani iklan ing situs iki lan situs liyane babagan barang lan layanan sing uga dadi kapentingan kanggo sampeyan. A beacon web minangka gambar grafis cilik sing ngidini partai sing nyetel beacon web kanggo ngawasi lan ngumpulake informasi tartamtu babagan panampil kaca web, document berbasis web utawa pesen e-mail, kayata jinis browser sing njaluk web beacon, alamat IP komputer sing web beacon dikirim menyang lan wektu web beacon viewed. Web beacons bisa dadi cilik lan ora katon kanggo pangguna, nanging, ing umum, gambar elektronik sing katon minangka bagéan saka kaca web utawa e-mail, kalebu isi HTML, bisa tumindak minangka web beacon. COMPANY bisa nggunakake beacons web kanggo ngitung pengunjung menyang kaca web ing situs web utawa kanggo ngawasi cara pangguna nggoleki situs web, lan COMPANY bisa nglebokake web beacons ing pesen e-mail kanggo ngitung jumlah pesen sing dikirim bener-bener dibukak, tumindak utawa diterusake.

XI. Khusus Babagan Bocah-bocah Ing 13

COMPANY ngenali sensitivitas informasi sing bisa dianggep pribadi babagan anak ing umur 13 lan mulane menehi kabar khusus iki. COMPANY nduweni komitmen kanggo netepake kabeh hukum lan peraturan sing ana hubungane karo anak, kalebu Undhang-undhang Perlindungan Privasi Online ("COPPA") Anak. Kajaba ing kahanan winates sing diidinake dening COPPA, perusahaan ora kanthi sengaja ngumpulake, njaga, utawa nyampekno informasi sing bisa diakoni pribadi saka bocah ing 13 tanpa entuk kawruh dhisik saka wong tuwa utawa wali sah kasebut. Yen sampeyan wong tuwa utawa wali sing nemokake yen anak sampeyan ing umur 13 wis ngirim informasi pribadine pribadine tanpa ijin utawa idin, COMPANY bakal nggawe upaya sing bener kanggo mbusak informasi saka daftar aktif, ing panyuwunan sampeyan. Kanggo nyuwun panyimpenan informasi anak, monggo ngirim e-mail kanggo ndhukung [at]flatpyramid.com lan manawa sampeyan kalebu ing pesen sampeyan karo Jeneng Pangguna sing padha lan tembung sandhi lan / utawa alamat e-mail sing diajokake anak sampeyan. COMPANY nyengkuyung wong tuwa lan biyung nglampahi wektu kanthi online karo anak-anake supaya bisa kenal karo jinis isi sing kasedhiya ing situs web COMPANY lan Internet umum.

XII. Gunakake, Keterbukaan, lan Nuduhake Informasi

a. Informasi Non-Pribadi

Saka wektu kanggo wektu, COMPANY bisa nggunakake lan nuduhake informasi pihak katelu agregat, non-pribadi sing bisa dianggep kanggo nuduhaké informasi demografi lan pilihan umum ing kalangan panganggo situs web COMPANY. Nalika sampeyan ngunjungi utawa ngundhuh informasi saka situs web iki, server web bisa kanthi otomatis ngumpulake informasi panggunaan situs web. Informasi panggunaan situs web iku non-pribadi ngenali informasi sing nggambarake cara pengunjung nggunakake Website. Bisa kalebu nomer lan frekuensi pengunjung kanggo saben kaca web lan suwene sing tetep, jinis browser, data referrer sing ngenali kaca web sing dilapurake sadurunge lan sabanjuré kanggo ngunjungi situs web, lan alamat IP (ndeleng ngisor kanggo informasi luwih lengkap ing IP alamat). COMPANY bisa nggunakake alamat IP kanggo sawetara tujuan, kayata sistem administrasi, kanggo umum nemtokake lokasi server komputer, kanggo laporan informasi aggregate kanggo partners bisnis kita utawa kanggo audit nggunakake situs web. Kita uga nemtokake resolusi layar lan teknologi sing kasedhiya kanggo nglayani sampeyan versi sing paling cocok kanggo kaca web, e-mail utawa layanan sing padha.

b. Informasi pribadi

COMPANY migunakake informasi babagan sampeyan ngirim Layanan sing sampeyan pengin, supaya sampeyan informed babagan owah-owahan sing nggowo pengaruh Layanan kita utawa akun, kanggo ngandhani sampeyan Layanan utawa nawakake liyane sing sampeyan mungkin kasengsem, lan kanggo nambah lan ningkatake situs lan Layanan kita . Yen sampeyan nyedhiyakake COMPANY karo informasi sing bisa dianggep pribadi, kita bakal njupuk kabeh langkah sing cukup lan cocok kanggo nglindhungi saka pambocoran sing ora sah. Yen sampeyan milih kanggo nampa e-mail saka kita, sampeyan bisa milih metu saka pesen marketing mangsa kanthi ngarahake pituduh ing saben pesen kanggo "batal". Nanging, yen sampeyan milih milih metu saka pesen marketing, sampeyan duwe hak kanggo ngubungi sampeyan babagan status akun, dhukungan teknis, informasi produk, owah-owahan kanggo istilah akun, lan materi liyane sing bisa nyebabake layanan kita marang sampeyan lan / utawa produk sing sampeyan tuku saka kita utawa pangguna karo kita, manawa.

Minangka kasebut ing Ketentuan lan Ketentuan, sampeyan bakal dianggep wis mènèhi kasunyatan marang, lan nggunakake, pemilik utawa operator sakteruse situs web utawa layanan COMPANY, informasi manawa sampeyan ana ing database COMPANY, yen COMPANY utawa salah sawijining perusahaan menehi hak lan kewajiban babagan informasi sampeyan ing wektu panggabungan, akuisisi, utawa Advertisement kabeh utawa sejatine kabeh perusahaan COMPANY utawa perusahaan COMPANY kuwi sing ana hubungane karo situs utawa Layanan sing ditrapake menyang pemilik sing sakteruse utawa operator. Yen ana penggabungan, akuisisi, utawa dodolan kaya, Situs web sampeyan utawa Layanan sing gegandhengan terus-terusan nyatakake persetujuan sampeyan supaya bisa diikat dening Syarat lan Ketentuan, Kebijakan Privasi lan Kebijakan Privasi saka pemilik situs utawa operator sawise utawa operator . COMPANY lan perusahaan-perusahaan kasebut bisa uga bisa digunakake kanggo nyedhiyani bagian situs web COMPANY lan sawetara Layanan (misale, kanggo nepangi hadiah sing menang ing undian, utawa kanggo nyedhiyakake support liyane kanggo Service). Perusahaan-perusahaan kasebut bakal ngatasi informasi sing sampeyan kenal kanthi pribadi miturut Kebijakan Privasi iki.

Minangka kasebut ing ndhuwur "Informasi Wong sing Dikenali Kita - Nglumpukake Promosi lan Tuku; Submission of Content to be Published", COMPANY uga bisa nggarap pihak katelu kanggo nyedhiyakake sawetara Layanan ing situs web kita. Saliyane karo Layanan iku, sampeyan disaranake kanggo nuduhake informasi katrangan karo pihak katelu sing nyedhiyakake layanan kayata pangolahan transaksi kertu kredit, layanan pelanggan, administrasi promosi, pangujan order lan / utawa pangiriman hadiah, manut. Pihak katelu sing nyedhiyani, utawa melu, Layanan ing situs web COMPANY dilarang nggunakake informasi sing bisa dianggep pribadi pelanggan kanggo tujuan marketing lan / utawa saka enggo bareng, sade utawa nggunakake informasi kasebut, kajaba sampeyan milih milih kanggo marketing, nuduhake , utawa panggunaan liyane dening pihak katelu.

Yen sampeyan ora pengin informasi sampeyan digunakake kanggo marketing (utawa tujuan liyane sing ora ana hubungane karo persetujuan Layanan COMPANY) dening pihak katelu sing melu layanan ing salah sawijining situs kita, ora milih kanggo nggunakake kasebut dening pihak katelu nalika sampeyan ndaftar kanggo melu ing Layanan. Elinga yen saben sampeyan milih kanggo nampa komunikasi mangsa depan saka pihak katelu, informasi sampeyan bakal tundhuk marang kabijakan privasi pihak katelu. Yen sampeyan nate mutusake yen sampeyan ora pengin pihak katelu nggunakake informasi, sampeyan kudu ngubungi pihak katelu kanthi langsung, amarga kita ora bisa ngontrol carane pihak katelu nggunakake informasi. Sampeyan kudu tansah mriksa kebijakan privasi pihak katelu sing ngumpulake informasi sampeyan kanggo nemtokake entitas sing bakal nangani informasi sampeyan.

COMPANY ora bakal mbagi, ngedol, nyewa, utawa nyampekano informasi manawa identitas pribadi sing diklumpukake kajaba sing kasebut ing kene, utawa ing ngisor iki; 1) ngendi kita nyedhiyakake perusahaan-perusahaan sing duwe hubungan karo, kanthi informasi sampeyan supaya bisa menehi layanan sing kita aran bisa dadi sampeyan sing kepengin sampeyan lan sing banjur bisa nelpon kanthi telpon utawa email langsung (kajaba sampeyan milih metu saka program marketing ing ngisor iki tata cara sing diaturake dening wong-wong mau - Ndeleng kita Kebijakan Privasi California ngisor kanggo informasi luwih lengkap); 2) ngendi kita dibutuhake dening hukum, proses legal, utawa supaya pengadilan menehi katrangan; 3) ngendi pambocoran perlu kanggo ngenali, nelpon, utawa nggawa tindakan legal marang wong sing bisa nimbulaké utawa nyebabake kacilakan, utawa campur tangan karo, hak COMPANY utawa situs, perusahaan COMPANY liya, utawa wong liya; utawa 4) kanggo nanggapi pitakonan, panyuwunan utawa panyuwun sing wis digawe. COMPANY uga bisa nggunakake alamat IP sing diklumpukake bebarengan karo panyedhiya layanan Internet, kanggo ngenali pangguna yen kita nganggep perlu kanggo netepi hukum, supaya bisa netepake Kebijakan Privasi utawa Ketentuan lan Ketentuan kita, utawa kanggo nglindhungi situs, pelanggan, utawa liyane.

CALIFORNIA HAK PRIVASI

Yen sampeyan warga California lan pelanggan, Cal. Civ. Kode § 1798.83 ngijinake sampeyan nyuwun informasi tartamtu babagan pambocoran informasi pribadhi kanggo pihak katelu kanggo tujuan marketing langsung. Kanggo nyuwun informasi iki, monggo ngirim e-mail kanggo ndhukung [at]flatpyramidsitus.

XIII. Komitmen kita kanggo Keamanan Data

Nalika COMPANY njupuk langkah-langkah pencegahan sing wajar lan cocok kanggo nglindhungi informasi sing identitas pribadi sampeyan saka pambocoran tanpa wewenang lan kanggo nyegah pelanggaran keamanan ing situs web, layanan, lan database pelanggan, ora ana situs web, transmisi internet, sistem komputer, utawa koneksi nirkabel rampung aman. Akibaté, COMPANY ora bisa njamin akses sing ora sah, peretasan, mundhut data, utawa pelanggaran liyane ora bakal kelakon. Panjenengan nggunakake situs web lan layanan COMPANY kanthi risiko dhewe. COMPANY nyuwun supaya sampeyan njupuk langkah kanggo njaga informasi kanthi aman dening ngapalake tembung sandhi utawa tetep ing sawijining panggonan sing aman (kapisah saka informasi akun), ngethok saka Akun Panganggo, lan nutup browser Web. Saben sampeyan menehi informasi sensitif utawa rahasia COMPANY (umpamane, nomer kertu kredit kanggo Purchases), COMPANY bakal njupuk langkah sing cukup komersil kanggo nglindhungi informasi kanthi nggawe sambungan sing aman karo browser Web. COMPANY ngemot teknologi keamanan sing dikenal minangka lapisan soket aman ("SSL") kanggo nglindhungi transmisi informasi pembayaran menyang situs kasebut. Kajaba yen kasebut ing ngisor iki utawa ing situs web ing ngendi sampeyan nggawe Purchase, nomer kertu kredit digunakake mung kanggo pangolahan pembayaran lan ora disimpen kanggo tujuan marketing.

XIV. Hyperlinks Kanggo lan Saka Liyane Situs

Situs COMPANY bisa ngemot, lan / utawa ngemot pranala menyang, utawa iklan babagan, situs web non-COMPANY. Situs liyane uga bisa ngrujuk, ngiklanake, utawa nggabung menyang situs web COMPANY. COMPANY ora nyengkuyung utawa nyengkuyung situs web liya, ora tanggung jawab kanggo praktik privasi utawa isi situs non-COMPANY, kanthi tegas nyatakake pernyataan utawa pernyataan sing digawe ing situs web kasebut, lan nolak lan mbantah kabeh hukuman sing gegandhengan karo panggunaan, lan isi, kaya situs lan iklan liyane.

XV. Idin kanggo Processing ing Amerika Serikat

Kanthi nyedhiyakake informasi sing bisa diarani pribadi kanggo COMPANY, kabeh pangguna, kalebu, tanpa watesan, pangguna ing negara-negara anggota Uni Eropa, kanthi persetujuan kanthi jelas lan ora sarujuk karo Kebijakan Privasi iki lan kanggo ngumpulake, nyimpen, lan ngolah informasi kasebut ing Amerika Serikat.

XVI. Hubungi Kami Babagan Privasi

COMPANY didedikake kanggo nglindhungi informasi sing bisa dianggep pribadi lan nampani komentar lan pitakonan ing Kebijakan Privasi iki. Sampeyan bisa ngirim e-mail pitakonan utawa komentar menyang: support [at]flatpyramid. Elinga, informasi sing dikirimake ing situs web liwat "hubungi kita," "bantuan" utawa alamat e-mail utawa formulir e-mail sing sejenis ora mesti nampa respon. Kita ora bakal nggunakake informasi sing diwenehake marang alamat utawa formulir e-mail iki kanggo tujuan marketing sing ora ana hubungane karo panyuwunan sampeyan.

XVII. Notifikasi owahan

COMPANY nduweni hak kanggo ngganti Kebijakan Privasi lan Ketentuan lan Ketentuan sawayah-wayah. Ing kasus saka owah-owahan materi kanggo Kebijakan Privasi, kita bakal ngganti link "Kebijakan Privasi" ing kaca ngarep situs kita karo link judhulé "Kebijakan Privasi Dianyari" kanggo dina ora kurang saka 30. Kabeh owah-owahan menyang Kebijakan Privasi lan / utawa Katentuan Layanan bakal kasedhiya nalika dikirim, lan nggunakake terus saka situs web utawa Service COMPANY sawise posting bakal minangka panriman, lan persetujuan sing bakal bound dening, owah-owahan.

XVII. Compliance GDPR

a. Pambuka

Peraturan Umum Perlindungan Data Uni Eropa ("GDPR") mulai ditrapake Uni Eropa ing 25th May 2018 lan ndadekake owah-owahan paling penting kanggo hukum perlindungan data ing rong dekade. Adhedhasar privasi kanthi desain lan njupuk pendekatan berbasis risiko, GDPR wis dirancang kanggo memenuhi syarat-syarat umur digital. 21st Century ndadekke nggunakake teknologi sing luwih jembar, definisi anyar apa sing dadi data pribadi, lan tambah akeh ing proses lintas-wewatesan. Peraturan anyar nyinaoni standar data hukum lan proses perlindungan Uni Eropa; affording individu sing kuwat, luwih konsisten hak kanggo ngakses lan ngontrol informasi pribadhi.

b. Komitmen Kita

COMPANY kepeksa kanggo njamin keamanan lan perlindungan informasi pribadhi sing kita proses, lan kanggo nyedhiyakake pendekatan compliant lan konsisten kanggo proteksi data. Kita tansah nduweni program proteksi data sing mantep lan efektif ing panggonan sing netepi hukum sing ana lan tetep kanthi prinsip proteksi data. Nanging, kita ngakoni kewajiban kita ing nganyari lan ngembangake program iki kanggo nyukupi kabutuhan GDPR lan US Privacy Laws. COMPANY didedikake kanggo njaga informasi pribadhi ing ngisor iki lan ngirim terus kanggo regime pangreksan data sing efektif, cocog kanggo tujuan lan nduduhake pemahaman, lan apresiasi kanggo peraturan anyar. Prekara, owah-owahan lan kepatuhan GDPR wis dirangkumake ing statement iki lan nyakup pangembangan lan implementasine peran, kebijakan, prosedur, kontrol, lan pangayoman data anyar kanggo mesthine kepatuhan maksimum lan sing lagi aktif.

c. Carane Kita Nyawisake kanggo GDPR

COMPANY wis nduweni tingkat konsistensi lan keamanan data ing saindhenging organisasi kita, ananging tujuane bakal tundhuk kanthi GDPR dening 25th May 2018. Preparation kita kalebu: -

  • Informasi Audit - nindakake audit informasi ing saindhenging negara kanggo ngenali lan netepake informasi pribadhi sing kita pandhai, saka ngendi, carane lan ngapa diproses lan yen lan kanggo sing diungkap.
  • Kawicaksanan & Prosedur - nyuda kawicaksanan lan prosedur pangayoman data kanggo nyukupi persyaratane lan standar GDPR lan hukum pangayoman data sing relevan, kalebu: -
    • Proteksi Data - Dokumentasi lan prosedur utama kita kanggo pangayoman data wis ditindakake kanggo memenuhi standar lan persyaratan GDPR. Aturan akuntabilitas lan tata pemerintahan ana ing panggonan kanggo mesthekake yen kita ngerti lan nyayakake kanthi cukup lan bukti kewajiban lan tanggung jawab kita; kanthi fokus khusus ing privasi kanthi rancangan lan hak-hak individu.
    • Data Penylametan & Rusak - kita wis nganyari kebijakan lan jadwal penylametan kita kanggo mesthekake yen kita ketemu prinsip 'minimization' lan 'batasan panyimpenan' lan informasi pribadhi disimpen, diarsipake lan dirusak kanthi tundhuk lan ethically. Kita wis nggawe prosedur erasure ing panggonan kanggo ketemu kewajiban anyar "Hak Kanggo Erasure" lan weruh nalika hak subjek data iki lan liyane; bebarengan karo sembarang pambebasane, tanggapan wektu lan tanggepan tanggung jawab.
    • Pelanggaran Data - prosedur pidana kita njamin yen kita duwe perlindungan lan langkah kanggo nemtokake, netepake, neliti lan laporan pelanggaran data pribadhi ing wektu paling awal. Prosedur kita mantep lan wis disebarake kanggo kabeh karyawan, nggawe wong weruh garis nglaporake lan langkah-langkah sing kudu dilakoni.
    • Transfer Data Internasional & Pengungkapan Pihak Katelu - ngendi COMPANY nyimpen utawa pindhah informasi pribadhi ing njaban Uni Eropa, kita duwe tata cara sing kuat lan njogo langkah kanggo ngamanake, ngenkripsi lan njaga integritas data kasebut. Prosedur kita kalebu review terus-terusan negara kanthi cekap kecukupan keputusan, uga pranata kanggo aturan perusahaan ngiket; klausa perlindungan data standar utawa kode etik sing diijinake kanggo negara kasebut tanpa. Kita nindakake cek teliti amarga kabeh panampa data pribadhi kanggo netepake lan verifikasi yen padha duwe perlindungan sing cocok kanggo ngreksa informasi, njamin hak subyek data sing bisa ditrapake lan obat sing efektif kanggo subyek data sing bisa ditrapake.
    • Permintaan Akses Subjek (SAR) - kita wis mbenakake maneh prosedur SAR kanggo nampung wektu gawe 30-dina kanggo nyedhiyakake informasi sing dijaluk lan kanggo nggawe syarat iki gratis. Prosedur anyar kita nyathet babagan carane verifikasi subyek data, langkah-langkah apa wae kanggo njupuk kanggo ngolah permintaan akses, apa pengecualian sing ditrapake lan tata letak tanggapan kanggo njamin komunikasi karo subyek data sing cecek, konsisten lan ora nyukupi.
  • Dasar Hukum kanggo Pangolahan - kita nganalisa kabeh kegiatan proses kanggo ngenali basis legal kanggo proses lan njupuk manawa saben basis cocok kanggo kegiatan sing gegayutan karo. Yen ditrapake, kita uga njaga rekaman aktivitas pangolahan kita, manawa kewajiban kita miturut Artikel 30 saka GDPR lan Jadwal 1 saka Bill Perlindungan Data ketemu.
  • Kebijakan / Kebijakan Privasi - kita wis ngrubah Kebijakan Privasi kita kanggo tundhuk marang GDPR, manawa kabeh individu sing informasi pribadhi sing kita proses wis dilaporake babagan apa sing kudu kita gunakake, cara digunakake, apa hak-hak sing, sing dibeberke informasi kanggo lan apa sing kudu dijaga kanggo njaga informasi kasebut.
  • Nggayuh Persetujuan - kita wis mbaleni mekanisme persetujuan kita kanggo njupuk data pribadhi, kanggo mangerteni yen individu ngerti apa sing diwenehake, kok lan cara kita nggunakake lan menehi cara sing jelas, sing ditrapake kanggo ngidini kita ngolah informasi kasebut. Kita wis ngembangake proses-proses sing ketat kanggo ngrekam persetujuan, nggawe manawa kita bisa bukti lan opt-in affirmative, bebarengan karo catetan wektu lan tanggal; lan gampang kanggo ndeleng lan ngakses cara kanggo mbatalake idin ing sembarang wektu.
  • Langsung Marketing - kita wis ngrubah tembung lan pangolahan kanggo pamasaran langsung, kalebu mekanisme milih sing jelas kanggo langganan pemasaran; kabar jelas lan cara kanggo milih metu lan nyediakake fitur langganan langganan kabeh materi marketing sabanjure.
  • Evaluasi Impact Data Proteksi (DPIA) - ing ngendi kita ngolah informasi pribadhi sing dianggep asring beresiko, nyakup pangolahan gedhe utawa kalebu kategori khusus / data kepastian kriminal; kita wis ngembangake tata cara sing ketat lan pratelan kanggo ngetrapake evaluasi impact sing sesuai karo persyaratan XDUMX GDPR. Kita wis ngleksanakake proses dokumentasi sing ngrekam saben pratelan, ngidini kita kanggo ngetung risiko sing ditindakake dening kegiatan pangolahan lan ngimplementakake langkah-langkah mitigasi kanggo ngurangi risiko sing dituduhake menyang subyek data.
  • Prosesor Perjanjian - ing ngendi kita nggunakake pihak katelu kanggo ngolah informasi pribadhi kanggo pihak kita (yaiku Payroll, Rekrutmen, Hosting, etc), kita wis nyusun Agreement Processor compliant lan prosedur telung prabeya kanggo njupuk sing padha (uga kita), ketemu lan ngerti sing / kewajiban GDPR kita. Ukuran kasebut kalebu review dhisikan lan sing diterusake saka layanan sing diwenehake, kabutuhan proses pangolahan, langkah-langkah teknis lan organisasi ing panggonan lan tundhuk GDPR.
  • Data Kategori Khusus- ing ngendi kita entuk lan ngolah informasi kategori khusus, kita nglakoni kanthi lengkap miturut persyaratan 9 Artikel lan duwe enkripsi dhuwur lan perlindungan ing kabeh data kasebut. Data kategori khusus mung diproses ing ngendi perlu lan mung diproses ing ngendi kita wis pisanan ngenali basis 9 (2) sing cocog utawa kondisi Jadwal Perlindungan Data Jadwal 1. Ngendi kita nyadari persetujuan kanggo pangolahan, iki tegese lan diverifikasi kanthi tandha, kanthi hak kanggo ngowahi utawa mbusak idin kanthi pratanda.

c. Hak Subyek Data

Saliyane ing kawicaksanan lan tata cara kasebut ing ndhuwur sing njamin individu bisa nglindhungi hak-hak perlindungan data, kita nyedhiyakake akses kanggo informasi kanthi gampang liwat situs web kita hak individu kanggo ngakses informasi pribadhi sing ngolah COMPANY babagan lan njaluk informasi babagan: -

  • Data pribadhi apa sing dikepengini
  • Tujuan saka proses
  • Kategori data pribadhi
  • Penerima kanggo sapa data pribadi wis diwiwiti
  • Suwene kita arep nyimpen data pribadhi kanggo
  • Yen kita ora ngumpulake data kasebut langsung, informasi babagan sumber kasebut
  • Hak duwe data ora lengkap utawa ora akurat babagan apa sing didandani utawa rampung lan proses kanggo njaluk iki
  • Hak kanggo njaluk data pribadhi (bisa ditrapake) utawa kanggo matesi pangolahan miturut hukum pangreksan data, uga mbantah marketing langsung saka kita lan bakal dilaporake babagan pengambilan keputusan otomatis sing kita gunakake
  • Hak kanggo nganakake panjalukan utawa ngupayakake obat-obatan hak-hak lan sing kena kontak kasebut

d. Keamanan Informasi & Tindakan Teknis lan Organisasi

COMPANY njupuk privasi lan keamanan individu lan informasi pribadhi kanthi serius lan njupuk saben langkah lan langkah pencegahan kanggo njaga lan ngamanake data pribadhi sing kita prosesi. Kita duwe kawicaksanan lan prosedur keamanan informasi sing kuat kanggo ngreksa informasi pribadhi saka akses, alterasi, pambocoran utawa karusakan sing ora sah lan duwe sawetara lapisan pangamanan, kayata: komunikasi sing dienkripsi nggunakake lapisan soket aman (SSL), kontrol akses pengguna, kebijakan tembung sandi sing ditrapake , kodhe sandhi, pseudonymization, diwatesi akses menyang informasi, bukti asli, etc.

e. Dhapukan GDPR lan Karyawan

COMPANY wis ngeset Data Pegawai Panitia (DPO) lan wis milih tim privasi data kanggo ngembangake lan ngaplikasikan roadmap kita kanggo netepi peraturan anyar Proteksi data. Tim tanggung jawab kanggo ningkatake kesadaran marang GDPR ing organisasi kasebut, ngetrapake kesiapan GDPR kita, ngenali wilayah jurang lan ngleksanakake kebijakan, prosedur lan langkah anyar. COMPANY mangerteni manawa kesadaran lan pangerten karyawan sing terus-terusan penting kanggo kepatuhan terus GDPR lan wis melu karyawan kita ing rencana persiapan kita. Kita wis ngleksanakake program latihan pegawe khusus sing bakal diwenehake kanggo kabeh karyawan sadurunge Mei 25th, 2018, lan mbentuk bagéan saka program latihan induksi lan taunan. Yen sampeyan duwe pitakonan babagan persiapan kita kanggo GDPR, hubungi Customer Data Protection (DPO) kita.