Bagian 3D Model

Nuduhake 1-24 asil 36

Model 3D saka Parts Industri sing kasedhiya ing 3ds minangka salah siji saka piranti kanggo ngundhuh c4d dwx kanggo ngundhuh.

Part - digawe, diprodhuksi, utawa tundhuk prodhuk prodhuk, yaiku bagean saka mesin, utawa rancangan teknis, digawe saka struktur lan sipat materi sing homogen tanpa nggunakake sembarang operasi perakitan.

Bagian digabungake ing simpul.

Narik gambar lukisan asli diarani rincian.

Rincian ditemtokake dening sawetara kritéria.

Miturut panggonan
Fastening: nut, washer, bolt, screw, screw, nail, rivet, etc.
Transmisi: poros, spline, katrol, sabuk, tanda bintang, peralatan, dsb.

Kanthi gamblang wangun
Rincian prasaja: kacang, duduh, etc
Rinci rincian: crankshaft, omah gearbox, amben machine, etc

Miturut spesialisasi
Tujuan rékayasa umum: bolt, shaft, kopling, transmisi mekanik, lan liya-liyane.
Tujuan khusus: piston, turbin blades, baling-baling, dsb.