bantuan

Pitakonan Paling Sering

Nggabung

Nggabung

Bantuan Dhukungan lan Pitakonan Sering babagan Program Afiliasi Kita lan Dadi lan Affiliate

Saiki ora ana tulisan ing kategori iki.



Produk rusak

Aku Duwe Masalah karo Produk sing Dibeli. Opo seng tak lakoni?

Yen prodhuk sing dituku gagal didownload, utawa rusak, sampeyan bisa hubungi tim dhukungan ing jam 24. Kita bakal ngubungi penulis, alamat masalah teknis, lan nyoba kanggo mbenerake. Yen tuku isih durung cukup, kita bakal ngolah bali lan ngurusi penjualan asli.

Flat Pyramid Dhukungan bisa ditampa kanthi ngirim tiket alangan, liwat kita kontak kaca, utawa liwat telpon 1-310-697-3740 ing antarane jam 9:00 esuk - 5:30 sore Senin - Jum Pasifik (GMT -8).

Ngundhuh Produk

Kebijakan bali

We offer refunds or exchanges on products downloaded from Flat Pyramid sing dianggep cacat utawa ora cocog karo katrangan produk lan / utawa gambar pratinjau…. selaras karo Perwakilan Penjual Jaminan ing Lisensi Anggota & Perjanjian Keanggotaan Akhir, waca kabijakan bali lengkap kanggo informasi luwih lengkap.

Kebijakan bali

Kebijakan bayar / Exchange

We offer refunds for defective products downloaded from FlatPyramid. Cara kerjane yaiku yen sampeyan tuku lan ngundhuh produk lan iku disebabake cacat utawa ora bisa urip nganti katrangan produk utawa gambar pratinjau produk banjur kita bakal nggawe kabeh upaya kanggo ngatasi masalah kanthi cepet. Yen kita ora bisa mbenerake masalah kanthi cara pas wektune, kita bakal langsung mbatalake dhuwit lan mbalekake dhuwit nalika sampeyan ngubungi kita ing jam 48 kanggo mundhut lan ngundhuh produk.

Elinga yen kita nawakake pengembalian dana utawa ijol-ijolan kanggo produk sing bisa didownload sing dianggep cacat utawa produk sing ora sesuai karo katrangan produk utawa gambar pratinjau produk.

Yen sampeyan ora yakin babagan prodhuk tartamtu utawa butuh informasi tambahan, nggawe, spesifikasine, mangga hubungi kita sadurunge sampeyan tuku lan kita bakal seneng mbantu sampeyan.

Yen sampeyan tuku produk digital saka kita karo asumsi yen produk fisik, kita bakal mbalekaken pembayaran sampeyan kurang pangolahan% 10 lan biaya transaksi anggere sampeyan durung ngundhuh produk lan hubungi kita ing dina 14 saka tuku.

Custom 3D Models

Kabeh celengan sing dibayar kanggo proyek modifikasi 3d adat ora bisa diganti maneh. Yen klien ditampa lan ora kepenak karo file model 3d sing dikirimke final, banjur kita bakal nggawe kabeh upaya kanggo mutusake masalah kasebut yen wis ana ing ruang kerja asli.
Sanajan, kita ora ngasilake dhuwit apa wae sing mbayar kanggo proyek modem 3d adat.

Produk rusak

Produk sing wis diunduh sing cacat bisa dibalekake utawa diganti. Produk sing rusak yaiku produk sing ora bisa digunakake nalika digunakake miturut spesifikasi lan format produk sing diwenehake, utawa nalika produk ora sesuai karo katrangan utawa gambar pratinjau produk. Sesuai karo Perwakilan Penjual Jaminan ing Lisensi Anggota & Perjanjian Keanggotaan Akhir, produk sing rusak bisa diowahi utawa bali menyang Penjual.

Elinga yen ora ana garansi manawa produk bakal digunakake nalika produk ora digunakake miturut katrangan, spesifikasi lan / utawa format sing disedhiyakake ing produk.

Pembayaran ditrapake mung sawise Customer wis nggarap FlatPyramid lan / utawa Penjual kanggo ngatasi masalah kasebut. Yen masalah ora bisa diatasi ing jam 72 sawise kabar banjur kita bakal ngetokake Customer pengembalian dana. Nanging, sampeyan kudu ngubungi kita lan nggawa masalah kasebut ing perhatian kita ing jam 48 kanggo mundhut lan ngundhuh produk.

Nalika lan yen dhuwit mbayar ditanggepi, Nasabah tanggung jawab kanggo mbusak langsung kabeh berkas kanthi nggunakake produk lan ora bisa mbagekke, ngedol utawa nggunakake produk.

Kebijakan Pembatalan Pesenan

Mangga disaranake pambatalan liwat email kanggo cancelorder_at_flatpyramid. com utawa nelpon telpon bisnis ing 310-697-3740 sajrone 48 jam pesen. Iki migunani banget yen ana pelanggan sing salah tuku produk lan durung ndownload produk kasebut. Yen sampeyan tuku produk digital saka kita kanthi asumsi yen iku produk fisik, kita bakal mbayar pembayaran sampeyan kurang saka proses pangolahan lan transaksi 10% anggere sampeyan durung ngunduh produk kasebut.

Pembatalan email kudu ngemot iki:

Jeneng pisanan, jeneng mburi, nomer dhuwite, lan alamat email.

Informasi iki kudu identik karo informasi sing diwiwiti kanthi urutan. Mangga nyedhiyakake informasi kontak supaya kita bisa ngubungi sampeyan yen kita duwe pitakonan babagan mbatalake pesenan sampeyan. Saben gaweyan bakal digawe kanggo nampung pembatalan pesanan sampeyan, menehi pesanan sampeyan durung didownload.

Ing acara yen pembatalan dikirim (liwat email utawa telpon), sawise sampeyan wis dikenani biaya, kita bakal kanthi cepet ngasilake keseimbangan sing lengkap. Nanging, yen pembatalan didokumentasikake sawise ditampa urutan kasebut diundhuh, lan prodhuk kasebut ora ana ing sangisore status produk sing rusak mangka kita ora bakal mbayar biaya.

Kebijakan Bali kanggo Produk sing Dibeli Sing Ana Masalah

Yen prodhuk sing dituku gagal didownload, utawa rusak, sampeyan bisa hubungi tim dhukungan ing jam 24. Kita bakal ngubungi penulis, alamat masalah teknis, lan nyoba kanggo mbenerake. Yen tuku isih durung cukup, kita bakal ngolah bali lan ngurusi penjualan asli.

Flat Pyramid Dhukungan bisa ditampa kanthi ngirim tiket alangan, liwat kita kontak kaca, utawa liwat telpon 1-310-697-3740 ing antarane jam 9:00 esuk - 5:30 sore Senin - Jum Pasifik (GMT -8).

Ndeleng lengkap bali / tukar policy.



Ngundhuh Produk

Ngundhuh Produk

Kebijakan bali

We offer refunds or exchanges on products downloaded from Flat Pyramid sing dianggep cacat utawa ora cocog karo katrangan produk lan / utawa gambar pratinjau…. selaras karo Perwakilan Penjual Jaminan ing Lisensi Anggota & Perjanjian Keanggotaan Akhir, waca kabijakan bali lengkap kanggo informasi luwih lengkap.

Kebijakan bali

Kebijakan bayar / Exchange

We offer refunds for defective products downloaded from FlatPyramid. Cara kerjane yaiku yen sampeyan tuku lan ngundhuh produk lan iku disebabake cacat utawa ora bisa urip nganti katrangan produk utawa gambar pratinjau produk banjur kita bakal nggawe kabeh upaya kanggo ngatasi masalah kanthi cepet. Yen kita ora bisa mbenerake masalah kanthi cara pas wektune, kita bakal langsung mbatalake dhuwit lan mbalekake dhuwit nalika sampeyan ngubungi kita ing jam 48 kanggo mundhut lan ngundhuh produk.

Elinga yen kita nawakake pengembalian dana utawa ijol-ijolan kanggo produk sing bisa didownload sing dianggep cacat utawa produk sing ora sesuai karo katrangan produk utawa gambar pratinjau produk.

Yen sampeyan ora yakin babagan prodhuk tartamtu utawa butuh informasi tambahan, nggawe, spesifikasine, mangga hubungi kita sadurunge sampeyan tuku lan kita bakal seneng mbantu sampeyan.

Yen sampeyan tuku produk digital saka kita karo asumsi yen produk fisik, kita bakal mbalekaken pembayaran sampeyan kurang pangolahan% 10 lan biaya transaksi anggere sampeyan durung ngundhuh produk lan hubungi kita ing dina 14 saka tuku.

Custom 3D Models

Kabeh celengan sing dibayar kanggo proyek modifikasi 3d adat ora bisa diganti maneh. Yen klien ditampa lan ora kepenak karo file model 3d sing dikirimke final, banjur kita bakal nggawe kabeh upaya kanggo mutusake masalah kasebut yen wis ana ing ruang kerja asli.
Sanajan, kita ora ngasilake dhuwit apa wae sing mbayar kanggo proyek modem 3d adat.

Produk rusak

Produk sing wis diunduh sing cacat bisa dibalekake utawa diganti. Produk sing rusak yaiku produk sing ora bisa digunakake nalika digunakake miturut spesifikasi lan format produk sing diwenehake, utawa nalika produk ora sesuai karo katrangan utawa gambar pratinjau produk. Sesuai karo Perwakilan Penjual Jaminan ing Lisensi Anggota & Perjanjian Keanggotaan Akhir, produk sing rusak bisa diowahi utawa bali menyang Penjual.

Elinga yen ora ana garansi manawa produk bakal digunakake nalika produk ora digunakake miturut katrangan, spesifikasi lan / utawa format sing disedhiyakake ing produk.

Pembayaran ditrapake mung sawise Customer wis nggarap FlatPyramid lan / utawa Penjual kanggo ngatasi masalah kasebut. Yen masalah ora bisa diatasi ing jam 72 sawise kabar banjur kita bakal ngetokake Customer pengembalian dana. Nanging, sampeyan kudu ngubungi kita lan nggawa masalah kasebut ing perhatian kita ing jam 48 kanggo mundhut lan ngundhuh produk.

Nalika lan yen dhuwit mbayar ditanggepi, Nasabah tanggung jawab kanggo mbusak langsung kabeh berkas kanthi nggunakake produk lan ora bisa mbagekke, ngedol utawa nggunakake produk.

Kebijakan Pembatalan Pesenan

Mangga disaranake pambatalan liwat email kanggo cancelorder_at_flatpyramid. com utawa nelpon telpon bisnis ing 310-697-3740 sajrone 48 jam pesen. Iki migunani banget yen ana pelanggan sing salah tuku produk lan durung ndownload produk kasebut. Yen sampeyan tuku produk digital saka kita kanthi asumsi yen iku produk fisik, kita bakal mbayar pembayaran sampeyan kurang saka proses pangolahan lan transaksi 10% anggere sampeyan durung ngunduh produk kasebut.

Pembatalan email kudu ngemot iki:

Jeneng pisanan, jeneng mburi, nomer dhuwite, lan alamat email.

Informasi iki kudu identik karo informasi sing diwiwiti kanthi urutan. Mangga nyedhiyakake informasi kontak supaya kita bisa ngubungi sampeyan yen kita duwe pitakonan babagan mbatalake pesenan sampeyan. Saben gaweyan bakal digawe kanggo nampung pembatalan pesanan sampeyan, menehi pesanan sampeyan durung didownload.

Ing acara yen pembatalan dikirim (liwat email utawa telpon), sawise sampeyan wis dikenani biaya, kita bakal kanthi cepet ngasilake keseimbangan sing lengkap. Nanging, yen pembatalan didokumentasikake sawise ditampa urutan kasebut diundhuh, lan prodhuk kasebut ora ana ing sangisore status produk sing rusak mangka kita ora bakal mbayar biaya.

Kebijakan Bali kanggo Produk sing Dibeli Sing Ana Masalah

Yen prodhuk sing dituku gagal didownload, utawa rusak, sampeyan bisa hubungi tim dhukungan ing jam 24. Kita bakal ngubungi penulis, alamat masalah teknis, lan nyoba kanggo mbenerake. Yen tuku isih durung cukup, kita bakal ngolah bali lan ngurusi penjualan asli.

Flat Pyramid Dhukungan bisa ditampa kanthi ngirim tiket alangan, liwat kita kontak kaca, utawa liwat telpon 1-310-697-3740 ing antarane jam 9:00 esuk - 5:30 sore Senin - Jum Pasifik (GMT -8).

Ndeleng lengkap bali / tukar policy.



Bantuan Umum

Kenapa sampeyan mulai Flat Pyramid?

Nggawe konten digital kaya model 3d arang banget wektu lan angel. Iku mbutuhake wektu pakar lan bakat expertise. Pendhiri saka Flat Pyramid pracaya sistem user-friendly kanggo nyambungake pelanggan menyang pasokan global model 3d isi digital bakal nyimpen perusahaan akeh wektu lan biaya produksi terkenal.

Apa Flat Pyramid?

Flat Pyramid yaiku organisasi sing spesifik ing distribusi model 3d lan konten digital lan media interaktif liyane. Iku akeh pasar sing bisa diduweni kanggo model Reality Augmented 3d, 3d Printing 3d, model 3d siap seluler lan model 3d siap main game online.
Flat Pyramid minangka platform perantara ing ngendi seniman digital ngasilake pendapatan saka sade isi 3d. Flat Pyramidperpustakaan sing akeh wis puluhan ewu prodhuk tuku utawa gratis.

Opo sing Flat Pyramid Apa?

Misi kita kanggo nyusun modulasi cara Model 3D didistribusikake lan digunakake. Kita ningkataké, ngedol lan ndaftar model 3d (isi digital 3d) sing digawé dening individu lan perusahaan ing industri media digital ing saindenging donya. Kita usaha kanggo nyedhiyakake maksimal ngasilake kanggo pemilik properti intelektual lan ngirim produk-produk berkualitas menyang pelanggan regane kita ing lingkungan dinamis lan menehi pancingan.

Ngendi Is Flat Pyramid Dumunung?

Flat Pyramid dumunung ing wilayah teluk South Los Angeles, California.

Carane Aku Kontak Flat Pyramid?

FlatPyramid bisa dihubungi liwat kita kontak kaca utawa telpon liwat 1-310-697-3740 ing antarane jam 9:00 esuk - 5:30 sore Senin - Jum Biasa Waktu Pasifik (GMT -8).



Cara Buy On Flat Pyramid

Lisensi apa aku njaluk lan apa sing dilindhungi?

Sampeyan njaluk Lisensi Bebas Royalty Non-Eksklusif kanggo nutupi panggunaan pribadi lan komersial ... lisensi sing nyederhanakake kanggo nutupi kabeh kabutuhan panggunaan, kajaba yen jinis lisensi kasebut Panggunaan Editorial Gratis Royalty. Ing kasus iki, spesifikasi model 3d bakal dicap minangka Gunakake Editorial Gratis Royalty lan mung bisa digunakake kanthi cara editorial, sing ana hubungane karo acara sing anyar, utawa ora umum, lan ora bisa digunakake kanggo iklan, promosi, iklan utawa nggunakake barang dagangan.

Situs liyane duwe macem-macem lisensi sing dibutuhake, sing bisa angel utawa bingung yen sampeyan ora kenal lisensi. Kanthi kita, sampeyan mung perlu siji lisensi.

Ana uga pilihan kanggo Lisensi Eksklusif yen sampeyan butuh, mung hubungi kita.

Ndeleng lengkap Lisensi pangguna lan Persetujuan Anggota kanggo katrangan luwih.

Aku Duwe Masalah karo Produk sing Dibeli. Opo seng tak lakoni?

Yen prodhuk sing dituku gagal didownload, utawa rusak, sampeyan bisa hubungi tim dhukungan ing jam 24. Kita bakal ngubungi penulis, alamat masalah teknis, lan nyoba kanggo mbenerake. Yen tuku isih durung cukup, kita bakal ngolah bali lan ngurusi penjualan asli.

Flat Pyramid Dhukungan bisa ditampa kanthi ngirim tiket alangan, liwat kita kontak kaca, utawa liwat telpon 1-310-697-3740 ing antarane jam 9:00 esuk - 5:30 sore Senin - Jum Pasifik (GMT -8).

Ngundhuh Produk

Kebijakan bali

We offer refunds or exchanges on products downloaded from Flat Pyramid sing dianggep cacat utawa ora cocog karo katrangan produk lan / utawa gambar pratinjau…. selaras karo Perwakilan Penjual Jaminan ing Lisensi Anggota & Perjanjian Keanggotaan Akhir, waca kabijakan bali lengkap kanggo informasi luwih lengkap.

Cara Buy, Jual, Lan Ngunduh Produk

Sampeyan bisa ndhaftar minangka Customer utawa Penjual ing Flat Pyramid. Nalika sampeyan ndhaftar minangka Bakul, sampeyan bakal bisa Tuku lan Tuku produk. Nalika sampeyan ndhaftar minangka pelanggan, sampeyan mung bisa tuku produk utawa ngundhuh produk gratis saka Flat Pyramid. Pelanggan bisa nganyari akun supaya bisa dadi Penjual.

Cara Nggoleki Lan Tuku Produk Saka Flat Pyramid 3D Marketplace

Sampeyan ora perlu ndaftar kanggo nggoleki Flat Pyramid katalog produk. Nanging, kanggo tuku produk saka Flat Pyramid, sampeyan kudu:

  • Nggawe akun anggota. Pilih "Customer" minangka jinis anggota sampeyan yen sampeyan mung bakal tuku produk saka Flat Pyramid.
  • Logon menyang Flat Pyramid akun.
  • Gunakake alat Telusuran Cepet utawa Telusuran Detil kanggo ngetik tembung kunci kanggo miwiti telusuran lan entuk dhaptar produk sing cocog karo kriteria sampeyan. Sampeyan uga bisa nelusuri miturut kategori.
  • Urut lan pilih produk sing sampeyan kepingin. Banjur, klik ing saben produk kanggo ndeleng rincian informasi produk lan macem-macem pratilik gambar.
  • Pilih produk sing sampeyan pengin. Produk sing disajake lan gratis dipindhah menyang dhuwit balanja ngenteni bayaran utawa download gratis.
  • Ketik info kertu kredit kanggo tuku kertu utawa mbayar Paypal.
  • Sawise proses sukses kertu kredit utawa transaksi Paypal, produk sampeyan bakal kasedhiya kanggo diunduh langsung.

Cara Download Produk Saka Flat Pyramid 3D Marketplace

Kaca undhuhan ing ngendi sampeyan ndeleng kabeh model sing sampeyan tuku utawa model gratis sing wis ditambahake menyang keranjang undhuhan. Cathetan: Sampeyan kudu mlebu kanggo ngakses kaca iki.

Ngundhuh Gambar: Klik link format file ing jejere jeneng Vendor lan jendela dialog kudu pop-up sing nawakake sampeyan nyimpen file. Yen ora kedadeyan, utawa jeneng file ora bener, sampeyan kudu klik-tengen ing link format file banjur pilih 'Simpen Target Minangka' or 'Simpen Tautan Minangka'. Iki bakal mbukak jendela dialog kanggo nyimpen file kasebut.

Kabutuhan jam 24: sapisan model sing dituku, model bakal kasedhiya ing Download Antrian kanggo jam 24.

Cara Jual Aset 3D Panjenengan Flat Pyramid 3D Marketplace

Yen sampeyan wis dadi pelanggan, mlebu menyang akun banjur bukak Area Anggota. Klik ing "Upgrade to Seller".

Yen ora, gawe bakul akun anggota kanthi milih tombol ing sisih ndhuwur area pandhu arah sing diarani "Anggota". Banjur pilih "Signup"

Sawise proses registrasi, Login banjur menyang "Product Manager"

Pilih "Upload File" ing Product Manager kanggo ngunggah file produk menyang Flat Pyramid server

Ing Product Manager, pilih Create Products kanggo ngowahi produk sampeyan. Nambah pratelan, cuplikan (gambar cilik), tembung kunci, rega, etc. Lalu nganyari lan nerbitake kanggo entuk produk online.

Pilih "Info Pembayaran" ing area anggota kanggo ngisi informasi pembayaran sampeyan supaya bisa ngirim kir utawa mbayar elektronik kanggo adol produk sampeyan.

Priksa sales sampeyan ing wilayah "Sales". 55% utawa% sing ditetepake saka rega dodolan produk sampeyan bakal dibayar saben wulan.

Yen sampeyan duwe masalah, utawa seneng pitulung nulis perpustakaan model lan produk liyane monggo hubungi departemen dhukungan kita.

Kebijakan bali

Kebijakan bayar / Exchange

We offer refunds for defective products downloaded from FlatPyramid. Cara kerjane yaiku yen sampeyan tuku lan ngundhuh produk lan iku disebabake cacat utawa ora bisa urip nganti katrangan produk utawa gambar pratinjau produk banjur kita bakal nggawe kabeh upaya kanggo ngatasi masalah kanthi cepet. Yen kita ora bisa mbenerake masalah kanthi cara pas wektune, kita bakal langsung mbatalake dhuwit lan mbalekake dhuwit nalika sampeyan ngubungi kita ing jam 48 kanggo mundhut lan ngundhuh produk.

Elinga yen kita nawakake pengembalian dana utawa ijol-ijolan kanggo produk sing bisa didownload sing dianggep cacat utawa produk sing ora sesuai karo katrangan produk utawa gambar pratinjau produk.

Yen sampeyan ora yakin babagan prodhuk tartamtu utawa butuh informasi tambahan, nggawe, spesifikasine, mangga hubungi kita sadurunge sampeyan tuku lan kita bakal seneng mbantu sampeyan.

Yen sampeyan tuku produk digital saka kita karo asumsi yen produk fisik, kita bakal mbalekaken pembayaran sampeyan kurang pangolahan% 10 lan biaya transaksi anggere sampeyan durung ngundhuh produk lan hubungi kita ing dina 14 saka tuku.

Custom 3D Models

Kabeh celengan sing dibayar kanggo proyek modifikasi 3d adat ora bisa diganti maneh. Yen klien ditampa lan ora kepenak karo file model 3d sing dikirimke final, banjur kita bakal nggawe kabeh upaya kanggo mutusake masalah kasebut yen wis ana ing ruang kerja asli.
Sanajan, kita ora ngasilake dhuwit apa wae sing mbayar kanggo proyek modem 3d adat.

Produk rusak

Produk sing wis diunduh sing cacat bisa dibalekake utawa diganti. Produk sing rusak yaiku produk sing ora bisa digunakake nalika digunakake miturut spesifikasi lan format produk sing diwenehake, utawa nalika produk ora sesuai karo katrangan utawa gambar pratinjau produk. Sesuai karo Perwakilan Penjual Jaminan ing Lisensi Anggota & Perjanjian Keanggotaan Akhir, produk sing rusak bisa diowahi utawa bali menyang Penjual.

Elinga yen ora ana garansi manawa produk bakal digunakake nalika produk ora digunakake miturut katrangan, spesifikasi lan / utawa format sing disedhiyakake ing produk.

Pembayaran ditrapake mung sawise Customer wis nggarap FlatPyramid lan / utawa Penjual kanggo ngatasi masalah kasebut. Yen masalah ora bisa diatasi ing jam 72 sawise kabar banjur kita bakal ngetokake Customer pengembalian dana. Nanging, sampeyan kudu ngubungi kita lan nggawa masalah kasebut ing perhatian kita ing jam 48 kanggo mundhut lan ngundhuh produk.

Nalika lan yen dhuwit mbayar ditanggepi, Nasabah tanggung jawab kanggo mbusak langsung kabeh berkas kanthi nggunakake produk lan ora bisa mbagekke, ngedol utawa nggunakake produk.

Kebijakan Pembatalan Pesenan

Mangga disaranake pambatalan liwat email kanggo cancelorder_at_flatpyramid. com utawa nelpon telpon bisnis ing 310-697-3740 sajrone 48 jam pesen. Iki migunani banget yen ana pelanggan sing salah tuku produk lan durung ndownload produk kasebut. Yen sampeyan tuku produk digital saka kita kanthi asumsi yen iku produk fisik, kita bakal mbayar pembayaran sampeyan kurang saka proses pangolahan lan transaksi 10% anggere sampeyan durung ngunduh produk kasebut.

Pembatalan email kudu ngemot iki:

Jeneng pisanan, jeneng mburi, nomer dhuwite, lan alamat email.

Informasi iki kudu identik karo informasi sing diwiwiti kanthi urutan. Mangga nyedhiyakake informasi kontak supaya kita bisa ngubungi sampeyan yen kita duwe pitakonan babagan mbatalake pesenan sampeyan. Saben gaweyan bakal digawe kanggo nampung pembatalan pesanan sampeyan, menehi pesanan sampeyan durung didownload.

Ing acara yen pembatalan dikirim (liwat email utawa telpon), sawise sampeyan wis dikenani biaya, kita bakal kanthi cepet ngasilake keseimbangan sing lengkap. Nanging, yen pembatalan didokumentasikake sawise ditampa urutan kasebut diundhuh, lan prodhuk kasebut ora ana ing sangisore status produk sing rusak mangka kita ora bakal mbayar biaya.



Cara Jual On Flat Pyramid

Ngunggah File Produk Panjenengan

Kanggo file sing kurang saka 100 MB:

Kanggo ngunggah pirang-pirang file, culake file ing endi wae utawa klik "Pilih File”Lan gunakake CTRL + Klik kanggo milih macem-macem file.

Banjur, wiwiti ngunggah file zip, lan / utawa gambar.

Sawise rampung ngunggah, bukak Nggawe Model 3D Anyar. Nalika ngisi informasi File lan Format informasi, sampeyan bisa milih file upload kanthi ngeklik "PILIH FILE".

Kanggo file luwih gedhe sing luwih saka 100 MB:

Disaranake sampeyan Impor saka Dropbox utawa Google Drive. Sawise file diimpor, pilih saka tab Media Library, banjur klik "Masang URL file. "

Aku Pendhudhuk Non - AS, Formulir Pundi Aku Kudu Lengkap?

Kanggo nemtokake wangun apa kanggo ngrampungake, please njawab pitakonan ing ngisor iki:

Apa sampeyan nindakake perdagangan utawa bisnis ing AS?

Ya:   Lengkap Formulir W-8ECI kanggo pratelan pengecualian saka US tanpa nahan kanggo income èfèktif karo tumindak perdagangan utawa bisnis ing AS http://www.irs.gov/pub/irs-pdf/fw8eci.pdf

Ora:   Wujud Lengkap W-8BEN: Warga negara tundhuk US pajak ing tingkat% 30 babagan income (royalti) sing ditampa saka sumber US kajaba sampeyan ngakoni manfaat kasepakatan kanggo royalti hak cipta.

Apa sampeyan pengin ngetrapake keuntungan kasepakatan tax miturut Tabel I ing ngisor iki? 

 (Kanggo informasi kasepakatan lengkap: http://www.irs.gov/pub/irs-pdf/p901.pdf)

Ya:  Apa sampeyan duwe nomer identifikasi sah pajak (TIN)?

Iki minangka nomer jaminan sosial (SSN), nomer identifikasi juragan (EIN) utawa nomer identifikasi pajanan individu IRS (ITIN).

Ya:  Formulir Lengkap W-8BEN - Kabeh Bagian   http://www.irs.gov/pub/irs-pdf/fw8ben.pdf

         

       Ora:  Wujud Lengkap W-7 kanggo njupuk ITIN http://www.irs.gov/pub/irs-pdf/fw7.pdf Yen wis entuk ITIN, ngrampungake Formulir W-8BEN.

Ora: Formulir Lengkap W-8BEN - Ora kalebu Part II http://www.irs.gov/pub/irs-pdf/fw8ben.pdf Instruksi kanggo W-8BEN: http://www.irs.gov/pub/irs-pdf/iw8ben.pdf

Tabel I: Meja Nyegah Prajanjian Pajak - Taun 2000

NegaraRate ora ditemtokake
Australia5%
Austria0%
Barbados5%
Belgium0%
Canada0%
China10%
Cmnwlth Ind.States0%
Siprus0%
Czech Republic0%
Denmark0%
Mesir15%
Estonia10%
Finland0%
France0%
Jerman0%
Yunani0%
Hungary0%
Iceland0%
India15%
Indonesia10%
Ireland0%
Israel10%
Italia5%
Jamaika10%
Japan10%
Kazakhstan10%
Korea10%
Latvia10%
Lithuania10%
luxembourg0%
Mexico10%
Maroko10%
Walanda0%
New Zealand10%
Norway0%
Pakistan0%
Philippines15%
Poland10%
Portugal10%
Romania10%
Rusia0%
Republik Slowakia0%
Afrika Kidul0%
Spanyol5%
Swedia0%
Swiss0%
Thailand15%
Trinidad & Tobago0%
Tunisia15%
Turkey10%
Ukraine10%
Inggris0%
Venezuela10%
Negara liya30%

Pripun entuk komisi saka ngrujuk pelanggan menyang Flat Pyramid?

Kanggo entuk komisi saka ngrujuk pengunjung menyang FlatPyramid miwiti kanthi gabung karo kita program affiliate!

  • Yen sampeyan wis duwe akun, Mlebu menyang akun sing wis ana lan bukak Dashboard Afiliasi. Yen sampeyan ora duwe akun karo kami, Ndaftar akun FREE saiki.
  • Sawise sampeyan mlebu, golek Pusat Affiliate kanggo tautan gratis, spanduk, lapuran lan liya-liyane.
  • Salinan lan tempel snippets html ing situs web panjenengan, blog, kaca web, akun media sosial, tandatangan forum utawa aplikasi web liyane.
  • Nalika pengunjung klik ing link afiliasi, sampeyan bakal dialihake menyang Flat Pyramid. Pengunjung bakal duwe akses menyang Flat Pyramidkatalog kabeh produk pirang-pirang ewu file produk kanggo tuku.
  • Sawise pengunjung ngrampungake penjualan, sampeyan bakal entuk komisi 20% ing Advertisement.
  • Sampeyan bakal nampa pembayaran saben wulan kanthi Paypal, Priksa utawa Transfer Kawat sajrone 15 dina pungkasan wulan kanggo adol wulan sadurunge. Yen tiba ing akhir minggu utawa preinan, mula bakal dibayar sajrone dina kerja sabanjure. Contone, kabeh penjualan komisi sing sah entuk ing wulan Januari bakal dibayar tanggal 15 Februari.

Kaping pirang-pirang royalty dibayar?

Sampeyan bakal nampa pembayaran saben wulan kanthi Paypal, Priksa utawa Transfer Wire sajrone 15 dina pungkasan wulan kanggo dodolan wulan sadurunge. Yen tiba ing akhir minggu utawa liburan, mula bakal dibayar sajrone dina kerja sabanjure.

Carane Flat PyramidPricing Work?

Artis nyetel rega awal prodhuk. Sawise iku, Flat Pyramid bakal maneh produk lan nyetel rega yen ngrasa rega sing beda bakal ngasilake luwih akeh kanggo artis lan Flat Pyramid. Kanggo alamat masalah pricing, wenehake tiket alangan utawa hubungi kita. Elinga yen sampeyan kudu mlebu akun kanggo ngirim tiket alangan.

Nalika model rega lan utawa konten digital liyane, ana sawetara pandhuan sing gampang diikuti sing bisa dielingi kabeh wong. Model sing murah banget biasane dicurigai ora duwe kualitas sanajan priksa pratinjau sing apik. Lan model sing larang banget ora laris. Kita yakin meh kabeh model sing regane ora regane luwih murah tinimbang $ 30. Harga model sing wajar diwiwiti saka $ 30 lan bisa nganti $ 1000 gumantung saka kualitas lan ukurane. Model ndhuwur $ 1000 biasane bakal rinci banget, angel banget kanggo nggawe lan panjaluk sing dhuwur banget.



ngasilake

Aku Duwe Masalah karo Produk sing Dibeli. Opo seng tak lakoni?

Yen prodhuk sing dituku gagal didownload, utawa rusak, sampeyan bisa hubungi tim dhukungan ing jam 24. Kita bakal ngubungi penulis, alamat masalah teknis, lan nyoba kanggo mbenerake. Yen tuku isih durung cukup, kita bakal ngolah bali lan ngurusi penjualan asli.

Flat Pyramid Dhukungan bisa ditampa kanthi ngirim tiket alangan, liwat kita kontak kaca, utawa liwat telpon 1-310-697-3740 ing antarane jam 9:00 esuk - 5:30 sore Senin - Jum Pasifik (GMT -8).

Ngundhuh Produk

Kebijakan bali

We offer refunds or exchanges on products downloaded from Flat Pyramid sing dianggep cacat utawa ora cocog karo katrangan produk lan / utawa gambar pratinjau…. selaras karo Perwakilan Penjual Jaminan ing Lisensi Anggota & Perjanjian Keanggotaan Akhir, waca kabijakan bali lengkap kanggo informasi luwih lengkap.

Kebijakan bali

Kebijakan bayar / Exchange

We offer refunds for defective products downloaded from FlatPyramid. Cara kerjane yaiku yen sampeyan tuku lan ngundhuh produk lan iku disebabake cacat utawa ora bisa urip nganti katrangan produk utawa gambar pratinjau produk banjur kita bakal nggawe kabeh upaya kanggo ngatasi masalah kanthi cepet. Yen kita ora bisa mbenerake masalah kanthi cara pas wektune, kita bakal langsung mbatalake dhuwit lan mbalekake dhuwit nalika sampeyan ngubungi kita ing jam 48 kanggo mundhut lan ngundhuh produk.

Elinga yen kita nawakake pengembalian dana utawa ijol-ijolan kanggo produk sing bisa didownload sing dianggep cacat utawa produk sing ora sesuai karo katrangan produk utawa gambar pratinjau produk.

Yen sampeyan ora yakin babagan prodhuk tartamtu utawa butuh informasi tambahan, nggawe, spesifikasine, mangga hubungi kita sadurunge sampeyan tuku lan kita bakal seneng mbantu sampeyan.

Yen sampeyan tuku produk digital saka kita karo asumsi yen produk fisik, kita bakal mbalekaken pembayaran sampeyan kurang pangolahan% 10 lan biaya transaksi anggere sampeyan durung ngundhuh produk lan hubungi kita ing dina 14 saka tuku.

Custom 3D Models

Kabeh celengan sing dibayar kanggo proyek modifikasi 3d adat ora bisa diganti maneh. Yen klien ditampa lan ora kepenak karo file model 3d sing dikirimke final, banjur kita bakal nggawe kabeh upaya kanggo mutusake masalah kasebut yen wis ana ing ruang kerja asli.
Sanajan, kita ora ngasilake dhuwit apa wae sing mbayar kanggo proyek modem 3d adat.

Produk rusak

Produk sing wis diunduh sing cacat bisa dibalekake utawa diganti. Produk sing rusak yaiku produk sing ora bisa digunakake nalika digunakake miturut spesifikasi lan format produk sing diwenehake, utawa nalika produk ora sesuai karo katrangan utawa gambar pratinjau produk. Sesuai karo Perwakilan Penjual Jaminan ing Lisensi Anggota & Perjanjian Keanggotaan Akhir, produk sing rusak bisa diowahi utawa bali menyang Penjual.

Elinga yen ora ana garansi manawa produk bakal digunakake nalika produk ora digunakake miturut katrangan, spesifikasi lan / utawa format sing disedhiyakake ing produk.

Pembayaran ditrapake mung sawise Customer wis nggarap FlatPyramid lan / utawa Penjual kanggo ngatasi masalah kasebut. Yen masalah ora bisa diatasi ing jam 72 sawise kabar banjur kita bakal ngetokake Customer pengembalian dana. Nanging, sampeyan kudu ngubungi kita lan nggawa masalah kasebut ing perhatian kita ing jam 48 kanggo mundhut lan ngundhuh produk.

Nalika lan yen dhuwit mbayar ditanggepi, Nasabah tanggung jawab kanggo mbusak langsung kabeh berkas kanthi nggunakake produk lan ora bisa mbagekke, ngedol utawa nggunakake produk.

Kebijakan Pembatalan Pesenan

Mangga disaranake pambatalan liwat email kanggo cancelorder_at_flatpyramid. com utawa nelpon telpon bisnis ing 310-697-3740 sajrone 48 jam pesen. Iki migunani banget yen ana pelanggan sing salah tuku produk lan durung ndownload produk kasebut. Yen sampeyan tuku produk digital saka kita kanthi asumsi yen iku produk fisik, kita bakal mbayar pembayaran sampeyan kurang saka proses pangolahan lan transaksi 10% anggere sampeyan durung ngunduh produk kasebut.

Pembatalan email kudu ngemot iki:

Jeneng pisanan, jeneng mburi, nomer dhuwite, lan alamat email.

Informasi iki kudu identik karo informasi sing diwiwiti kanthi urutan. Mangga nyedhiyakake informasi kontak supaya kita bisa ngubungi sampeyan yen kita duwe pitakonan babagan mbatalake pesenan sampeyan. Saben gaweyan bakal digawe kanggo nampung pembatalan pesanan sampeyan, menehi pesanan sampeyan durung didownload.

Ing acara yen pembatalan dikirim (liwat email utawa telpon), sawise sampeyan wis dikenani biaya, kita bakal kanthi cepet ngasilake keseimbangan sing lengkap. Nanging, yen pembatalan didokumentasikake sawise ditampa urutan kasebut diundhuh, lan prodhuk kasebut ora ana ing sangisore status produk sing rusak mangka kita ora bakal mbayar biaya.

Kebijakan Bali kanggo Produk sing Dibeli Sing Ana Masalah

Yen prodhuk sing dituku gagal didownload, utawa rusak, sampeyan bisa hubungi tim dhukungan ing jam 24. Kita bakal ngubungi penulis, alamat masalah teknis, lan nyoba kanggo mbenerake. Yen tuku isih durung cukup, kita bakal ngolah bali lan ngurusi penjualan asli.

Flat Pyramid Dhukungan bisa ditampa kanthi ngirim tiket alangan, liwat kita kontak kaca, utawa liwat telpon 1-310-697-3740 ing antarane jam 9:00 esuk - 5:30 sore Senin - Jum Pasifik (GMT -8).

Ndeleng lengkap bali / tukar policy.



Nggolek Prodhuk

Cara Buy, Jual, Lan Ngunduh Produk

Sampeyan bisa ndhaftar minangka Customer utawa Penjual ing Flat Pyramid. Nalika sampeyan ndhaftar minangka Bakul, sampeyan bakal bisa Tuku lan Tuku produk. Nalika sampeyan ndhaftar minangka pelanggan, sampeyan mung bisa tuku produk utawa ngundhuh produk gratis saka Flat Pyramid. Pelanggan bisa nganyari akun supaya bisa dadi Penjual.

Cara Nggoleki Lan Tuku Produk Saka Flat Pyramid 3D Marketplace

Sampeyan ora perlu ndaftar kanggo nggoleki Flat Pyramid katalog produk. Nanging, kanggo tuku produk saka Flat Pyramid, sampeyan kudu:

  • Nggawe akun anggota. Pilih "Customer" minangka jinis anggota sampeyan yen sampeyan mung bakal tuku produk saka Flat Pyramid.
  • Logon menyang Flat Pyramid akun.
  • Gunakake alat Telusuran Cepet utawa Telusuran Detil kanggo ngetik tembung kunci kanggo miwiti telusuran lan entuk dhaptar produk sing cocog karo kriteria sampeyan. Sampeyan uga bisa nelusuri miturut kategori.
  • Urut lan pilih produk sing sampeyan kepingin. Banjur, klik ing saben produk kanggo ndeleng rincian informasi produk lan macem-macem pratilik gambar.
  • Pilih produk sing sampeyan pengin. Produk sing disajake lan gratis dipindhah menyang dhuwit balanja ngenteni bayaran utawa download gratis.
  • Ketik info kertu kredit kanggo tuku kertu utawa mbayar Paypal.
  • Sawise proses sukses kertu kredit utawa transaksi Paypal, produk sampeyan bakal kasedhiya kanggo diunduh langsung.

Cara Download Produk Saka Flat Pyramid 3D Marketplace

Kaca undhuhan ing ngendi sampeyan ndeleng kabeh model sing sampeyan tuku utawa model gratis sing wis ditambahake menyang keranjang undhuhan. Cathetan: Sampeyan kudu mlebu kanggo ngakses kaca iki.

Ngundhuh Gambar: Klik link format file ing jejere jeneng Vendor lan jendela dialog kudu pop-up sing nawakake sampeyan nyimpen file. Yen ora kedadeyan, utawa jeneng file ora bener, sampeyan kudu klik-tengen ing link format file banjur pilih 'Simpen Target Minangka' or 'Simpen Tautan Minangka'. Iki bakal mbukak jendela dialog kanggo nyimpen file kasebut.

Kabutuhan jam 24: sapisan model sing dituku, model bakal kasedhiya ing Download Antrian kanggo jam 24.

Cara Jual Aset 3D Panjenengan Flat Pyramid 3D Marketplace

Yen sampeyan wis dadi pelanggan, mlebu menyang akun banjur bukak Area Anggota. Klik ing "Upgrade to Seller".

Yen ora, gawe bakul akun anggota kanthi milih tombol ing sisih ndhuwur area pandhu arah sing diarani "Anggota". Banjur pilih "Signup"

Sawise proses registrasi, Login banjur menyang "Product Manager"

Pilih "Upload File" ing Product Manager kanggo ngunggah file produk menyang Flat Pyramid server

Ing Product Manager, pilih Create Products kanggo ngowahi produk sampeyan. Nambah pratelan, cuplikan (gambar cilik), tembung kunci, rega, etc. Lalu nganyari lan nerbitake kanggo entuk produk online.

Pilih "Info Pembayaran" ing area anggota kanggo ngisi informasi pembayaran sampeyan supaya bisa ngirim kir utawa mbayar elektronik kanggo adol produk sampeyan.

Priksa sales sampeyan ing wilayah "Sales". 55% utawa% sing ditetepake saka rega dodolan produk sampeyan bakal dibayar saben wulan.

Yen sampeyan duwe masalah, utawa seneng pitulung nulis perpustakaan model lan produk liyane monggo hubungi departemen dhukungan kita.

Bisa Ngatur Karierku?

Ya, kanthi kita kuat banget Cepet lan Panelusuran Faceted, sampeyan bisa ngatur kabeh paramèter panelusuran Panjenengan; saéngga mbisakake sampeyan nemokake apa sing perlu cepet.

Aku Ora Nggoleki Apa Aku Nggolek. Opo seng tak lakoni?

Yen sampeyan ora nemokake persis apa sing dienggo ing katalog kita utawa kudu isi 3d sing eksklusif utawa khusus, kirimake nyuwun pemodelan lan / utawa Rendering 3d khusus. ing Flat Pyramid kita duwe seniman sing berkualitas sing bisa mbantu ngatur kustomisasi model 3d kanggo memenuhi kebutuhan sampeyan terjangkau tarif.



Masalah Teknis

Ngatasi masalah Masalah Ngunggah

Ing ngisor iki golek cara kanggo troubleshoot masalah sing diunggahaké. Yen sampeyan ora nemokake masalah kene, mangga mbukak tiket dhukungan.

Kesalahan HTTP 0 Ocurred Nalika Sampeyan Ngunggah

Issue: Yen sampeyan nyoba ngunggah, sampeyan bakal entuk Kesalahan HTTP 0 lan gumantung ing browser sampeyan uga bisa njaluk sekelompok teks jibberish ing ndhuwur area unggahan utawa tengen ngisor kesalahan.

Description: Kesalahan HTTP 0 biasane disebabake plugin sing diaktifake ing browser sampeyan, sing bisa ngganggu proses upload.

Solution:

1. Yen file luwih gedhe tinimbang 100 MB, disaranake sampeyan ngunggah file liwat Dropbox.

2. Yen file luwih cilik tinimbang 100 MB, banjur nerusake kanggo mbusak utawa mateni plugin ing browser sampeyan sing bisa ngganggu pangunggahan (kaya Chrome Extensions utawa addons Firefox).

Aku Duwe Masalah karo Produk sing Dibeli. Opo seng tak lakoni?

Yen prodhuk sing dituku gagal didownload, utawa rusak, sampeyan bisa hubungi tim dhukungan ing jam 24. Kita bakal ngubungi penulis, alamat masalah teknis, lan nyoba kanggo mbenerake. Yen tuku isih durung cukup, kita bakal ngolah bali lan ngurusi penjualan asli.

Flat Pyramid Dhukungan bisa ditampa kanthi ngirim tiket alangan, liwat kita kontak kaca, utawa liwat telpon 1-310-697-3740 ing antarane jam 9:00 esuk - 5:30 sore Senin - Jum Pasifik (GMT -8).

Aku Wis Ndhaptar Nanging Ora Bisa Mlebu maneh

Yen Sampeyan Sadurunge Ndhaptar lan Duwe Masalah Mlebu Mlebu Ing, Deleng Ngisor Kanggo Tip Lan Solutions.

Yen Jeneng Sampeyan Originally Duwe Spasi, Ganti Ruang Kanthi Underscores

Yen jeneng panganggo sampeyan asline duwe spasi, sampeyan kudu ngganti spasi kasebut kanthi garis bawah (_).

Contone, jeneng panganggo sampeyan  Utama, banjur jeneng panganggo anyar sampeyan  John_Doe

Yen jeneng panganggo sampeyan  Mary Jane Doe, banjur jeneng panganggo anyar sampeyan  Mary_Jane_Doe

Mlebet Nganggo Alamat Email Panjenengan

Utawa, sampeyan bisa mlebu nganggo alamat email sing ana hubungane karo sampeyan Flat Pyramid akun Iki alamat email sing digunakake kanggo ndhaptar / ndhaptar. Yen sampeyan lali tembung sandhi, sampeyan bisa reset sandi sampeyan Kapan wae.

   Mbalik maneh mlebu

     Cathetan: Yen sampeyan isih ngalami kesulitan mlebu maneh karo akun sing ana, monggo ojo ragu-ragu hubungi kita.

Ngundhuh Produk

Kebijakan bali

We offer refunds or exchanges on products downloaded from Flat Pyramid sing dianggep cacat utawa ora cocog karo katrangan produk lan / utawa gambar pratinjau…. selaras karo Perwakilan Penjual Jaminan ing Lisensi Anggota & Perjanjian Keanggotaan Akhir, waca kabijakan bali lengkap kanggo informasi luwih lengkap.

Kebijakan bali

Kebijakan bayar / Exchange

We offer refunds for defective products downloaded from FlatPyramid. Cara kerjane yaiku yen sampeyan tuku lan ngundhuh produk lan iku disebabake cacat utawa ora bisa urip nganti katrangan produk utawa gambar pratinjau produk banjur kita bakal nggawe kabeh upaya kanggo ngatasi masalah kanthi cepet. Yen kita ora bisa mbenerake masalah kanthi cara pas wektune, kita bakal langsung mbatalake dhuwit lan mbalekake dhuwit nalika sampeyan ngubungi kita ing jam 48 kanggo mundhut lan ngundhuh produk.

Elinga yen kita nawakake pengembalian dana utawa ijol-ijolan kanggo produk sing bisa didownload sing dianggep cacat utawa produk sing ora sesuai karo katrangan produk utawa gambar pratinjau produk.

Yen sampeyan ora yakin babagan prodhuk tartamtu utawa butuh informasi tambahan, nggawe, spesifikasine, mangga hubungi kita sadurunge sampeyan tuku lan kita bakal seneng mbantu sampeyan.

Yen sampeyan tuku produk digital saka kita karo asumsi yen produk fisik, kita bakal mbalekaken pembayaran sampeyan kurang pangolahan% 10 lan biaya transaksi anggere sampeyan durung ngundhuh produk lan hubungi kita ing dina 14 saka tuku.

Custom 3D Models

Kabeh celengan sing dibayar kanggo proyek modifikasi 3d adat ora bisa diganti maneh. Yen klien ditampa lan ora kepenak karo file model 3d sing dikirimke final, banjur kita bakal nggawe kabeh upaya kanggo mutusake masalah kasebut yen wis ana ing ruang kerja asli.
Sanajan, kita ora ngasilake dhuwit apa wae sing mbayar kanggo proyek modem 3d adat.

Produk rusak

Produk sing wis diunduh sing cacat bisa dibalekake utawa diganti. Produk sing rusak yaiku produk sing ora bisa digunakake nalika digunakake miturut spesifikasi lan format produk sing diwenehake, utawa nalika produk ora sesuai karo katrangan utawa gambar pratinjau produk. Sesuai karo Perwakilan Penjual Jaminan ing Lisensi Anggota & Perjanjian Keanggotaan Akhir, produk sing rusak bisa diowahi utawa bali menyang Penjual.

Elinga yen ora ana garansi manawa produk bakal digunakake nalika produk ora digunakake miturut katrangan, spesifikasi lan / utawa format sing disedhiyakake ing produk.

Pembayaran ditrapake mung sawise Customer wis nggarap FlatPyramid lan / utawa Penjual kanggo ngatasi masalah kasebut. Yen masalah ora bisa diatasi ing jam 72 sawise kabar banjur kita bakal ngetokake Customer pengembalian dana. Nanging, sampeyan kudu ngubungi kita lan nggawa masalah kasebut ing perhatian kita ing jam 48 kanggo mundhut lan ngundhuh produk.

Nalika lan yen dhuwit mbayar ditanggepi, Nasabah tanggung jawab kanggo mbusak langsung kabeh berkas kanthi nggunakake produk lan ora bisa mbagekke, ngedol utawa nggunakake produk.

Kebijakan Pembatalan Pesenan

Mangga disaranake pambatalan liwat email kanggo cancelorder_at_flatpyramid. com utawa nelpon telpon bisnis ing 310-697-3740 sajrone 48 jam pesen. Iki migunani banget yen ana pelanggan sing salah tuku produk lan durung ndownload produk kasebut. Yen sampeyan tuku produk digital saka kita kanthi asumsi yen iku produk fisik, kita bakal mbayar pembayaran sampeyan kurang saka proses pangolahan lan transaksi 10% anggere sampeyan durung ngunduh produk kasebut.

Pembatalan email kudu ngemot iki:

Jeneng pisanan, jeneng mburi, nomer dhuwite, lan alamat email.

Informasi iki kudu identik karo informasi sing diwiwiti kanthi urutan. Mangga nyedhiyakake informasi kontak supaya kita bisa ngubungi sampeyan yen kita duwe pitakonan babagan mbatalake pesenan sampeyan. Saben gaweyan bakal digawe kanggo nampung pembatalan pesanan sampeyan, menehi pesanan sampeyan durung didownload.

Ing acara yen pembatalan dikirim (liwat email utawa telpon), sawise sampeyan wis dikenani biaya, kita bakal kanthi cepet ngasilake keseimbangan sing lengkap. Nanging, yen pembatalan didokumentasikake sawise ditampa urutan kasebut diundhuh, lan prodhuk kasebut ora ana ing sangisore status produk sing rusak mangka kita ora bakal mbayar biaya.



Katentuan Pangginaan supados langkung Service

Kebijakan Pranala njaba

Undhang-undhang Hak Cipta Milenium Digital ("DMCA")

Iki kabar mung kanggo tujuan pandhuan. Iki ora dimaksudaké minangka, utawa ngirim kasebut minangka saran legal. Yen sampeyan yakin yen hak properti intelektual sampeyan wis dilanggar, utawa yen kabar pelanggaran wis diajukake marang sampeyan, sampeyan kudu langsung nemokake penasehate hukum.

Situs web iki (deleng Syarat lan Ketentuan Penggunaan situs web kanggo definisi), kalebu kabeh teks, HTML, skrip, lan gambar duwe hak cipta lan diduweni Flatpyramid.com. Kabeh hak dilindhungi.

Ora ana Part SITUS THIS bisa uga dipun dhamel maleh utawa bisa ditularaké IN Wujud ANY UTAWA BY liya ANY, MEKANIK, elektronik, UTAWA Yen, kalebu photocopying lan Rekaman, UTAWA BY ANY Informasi STORAGE lan sistem, UTAWA ditularaké E-mail, UTAWA digunakake IN ANY FASHION LAIN TANPA PRINT LAIN MERANGKEHREN SITUS LAYANAN WEBSITE.

Iki mesthi ora kalebu caching undhuhan lan sementara situs web kasebut ing komputer pribadi kanggo tujuan sing jelas nampilake situs web iki, uga informasi sing ditandhani kanthi jelas minangka reprodukibel. Notifikasi hak cipta iki ditrapake kanggo kabeh wong, kalebu kabeh pengunjung situs web iki.

KETENTUAN DMCA

Undhang-undhang Hak Cipta Milenium Digital taun 1998, sing ditemokake ing 17 USC § 512 ("DMCA"), nyedhiyakake panggunaan materi hak cipta sing percaya manawa hak miturut undang-undang hak cipta Amerika Serikat wis dilanggar ing Internet.

Ing DMCA, pemilik bahan bona fide sing duwe kapercayan sing apik yen hak cipta wis dilanggar bisa hubungi ora mung wong utawa entitas sing nglanggar hak cipta, nanging uga bisa ngubungi agen panyedhiya layanan Internet sing dilaporake kanggo nglaporake pelanggaran sing dikandhakake dilindhungi, nalika pelanggaran sing miturut omongane kasebut katon ing kaca sing ana ing sistem panyedhiya layanan Internet ("ISP").

Pemilik situs web lan ISP iki kepeksa netepi hukum perdagangan internasional, praktek perdagangan internasional, kabeh hukum Amerika Serikat, kalebu hukum hak cipta Amerika Serikat. Sawise ditampa kanthi complaint sing diajukake miturut DMCA, pemilik lan / utawa ISP situs web iki bakal mblokir akses menyang materi sing miturut omongane uwong infringing. Pemilik situs web lan / utawa ISP bakal nerusake salinan notifikasi nyariosaken pelanggaran hak cipta marang infringer miturut omongane uwong. Sapa wae sing pracaya marang bebaya sing menehi kabar babagan pelanggaran hak cipta wis diajukake kanthi salah, supaya bisa ngirim kabar Counter menyang pemilik situs web lan / utawa ISP.

PEMBERITAHUAN PENERIMA COPYRIGHT CLAIMED

Kirimi kabar DMCA nglaim pelanggaran hak cipta kanggo:

LAYANG WEBSITE

Flat Pyramid

Attn: Hak cipta Dept

2711 N. Sepulveda Blvd #233

Manhattan Beach, CA 90266

USA.

support [at]flatpyramidsitus

Kanggo ngajokake kabar babagan pelanggaran karo pemilik situs web utawa ISP, sampeyan kudu menehi komunikasi tertulis sing nuduhake item sing kasebut ing ngisor iki. Sampeyan bakal dikenani biaya (kalebu kerusakan, biaya, lan biaya pengacara) yen sampeyan nyalahake manawa situs web utawa kaca web kasebut nglanggar hak cipta sampeyan. Dadi, yen sampeyan ora yakin apa materi sampeyan dilindhungi undhang-undhang hak cipta, disaranake sampeyan hubungi pengacara.

Kanggo nyepetake kemampuan ngolah sampeyan, gunakake format ing ngisor iki (kalebu nomer bagean):

1. Ngenali kanthi rinci babagan karya sing duwe hak cipta sing dipercaya dilanggar.

2. Temtokake materi sing lagi dianggep infringing karya hak cipta sing ana ing item #1 ing ndhuwur. (Sampeyan kudu nyakup URL (s) (lokasi) saka kaca sing ngemot materi sing miturut omongane uwong infringe lan uga kalebu katrangan babagan konten tartamtu sing dianggep infringing hak cipta sampeyan.)

3. Nyedhiyani informasi cukup cukup kanggo ngidini pemilik situs web ngubungi sampeyan (alamat e-mail lan nomer telpon sing dibutuhake minimal).

4. Kalebu pratelan ing ngisor iki: "Aku sumpah, kanthi ukuman sumpah palsu, manawa informasi ing notifikasi kasebut akurat lan aku minangka pamilik hak cipta utawa duwe wewenang tumindak kanggo pihak sing duwe hak eksklusif sing diduga dilanggar. Aku uga negesake manawa minangka pamilik hak cipta, aku yakin manawa panggunaan materi kanthi cara sing dikritik ora sah dening aku, agen utawa undang-undang. ”

5. Tandha saka pemilik hak cipta utawa wong sing sah kanggo tumindak atas jeneng panganggo hak cipta. Sampeyan bisa ngirim kabar liwat email sing diwenehi kabar kasebut kalebu tandha elektronik sing tepat. Tandha tangan utawa tandha elektronik kudu dadi panganggo hak cipta, utawa wong sing sah kanggo tumindak atas jenenge, hak cipta eksklusif sing wis diarani dilanggar.

Kanggo rincian informasi sing dibutuhake kanggo kabar sing bener, waca 17 USC § 512 (c) (3).

COUNTERNOTIFIKASI KANGGUNG LUWIH COPYRIGHT

Yen kabar saka nglanggar hak cipta wis ngajokake karo pemilik website lan / utawa ISP marang sampeyan, pemilik lan / utawa ISP bakal nyoba kanggo ngabari lan nyedhiyani sampeyan karo salinan kabar saka nglanggar hak cipta. Yen sampeyan duwe kapercayan sing bener sing wis dituduh kanthi salah, sampeyan bisa ngajukake notifikasi counter karo pemilik situs web lan / utawa ISP. Yen pemilik situs web lan / utawa ISP nampa kabar sing bener, DMCA nyedhiyakake informasi sing dibusak utawa diblokir bakal dibalèkaké utawa bisa diakses kanthi reaktif.

Pemilik website lan / utawa ISP bakal ngganti materi dibusak lan mandek mateni akses menyang ing ora kurang saka 10, utawa luwih saka 14, bisnis dina iki nduwé panrimo saka kabar counter, kajaba pemilik website lan / utawa ISP pisanan ditampa kabar saka partai sing ngeling-eling yen partai sing ngeling-eling kuwi wis ngajokake tindakan sing njaluk supaya pengadilan ngalangi infringer miturut omongane uwong saka enggo bareng kegiatan infringing sing ana hubungane karo materi ing situs iki.

Wigati dimangerteni yen hukum hak cipta Amerika Serikat menehi hukuman dawa amerga ana panjalukan sing palsu sing diajukake kanggo nanggepi kabar pelanggaran hak cipta. Senadyan, yen sampeyan ora yakin manawa materi tartamtu sing dikunci dening undang-undang hak cipta, disaranake supaya luwih dhisik hubungi pengacara.

Lisensi pangguna lan Persetujuan Anggota

Apa Aku Nggawe Hak Cipta Saka Produkku Sawise Didol?

Carane Flat Pyramid Monitor Kontèn Ing Situs?