Apa Aku Nggawe Hak Cipta Saka Produkku Sawise Didol?

Apa Aku Nggawe Hak Cipta Saka Produkku Sawise Didol?

Ora Ana. Sampeyan nylametake hak cipta kajaba yen didhaptarake. Apa sampeyan sing bener sade yaiku lisensi non-eksklusif, non-transferable sing diwenehake menyang Pelanggan sing tumbas produk sampeyan. Mangga mirsani Lisensi Anggota & Perjanjian Keanggotaan Akhir kanggo katrangan luwih.