Carane Flat Pyramid Monitor Kontèn Ing Situs?

Carane Flat Pyramid Monitor Kontèn Ing Situs?

Flat Pyramid migunakake macem-macem mekanisme kanggo nggawe distribusi konten ilegal utawa saru meh ora mungkin.

Produk sing nglanggar kebijakan kita bakal dibusak langsung, lan Anggota sing ngirim produk bakal dicekal. Uga, para anggota dianjurake kanggo nandhani isi sing padha pracaya nglanggar hak cipta lan / utawa saru.

Elinga iki: Nyebarke materi sing hak cipta iku salah feloni sing larang banget.