Kebijakan bali

Kebijakan bali

Kebijakan bayar / Exchange

We offer refunds for defective products downloaded from FlatPyramid. Cara kerjane yaiku yen sampeyan tuku lan ngundhuh produk lan iku disebabake cacat utawa ora bisa urip nganti katrangan produk utawa gambar pratinjau produk banjur kita bakal nggawe kabeh upaya kanggo ngatasi masalah kanthi cepet. Yen kita ora bisa mbenerake masalah kanthi cara pas wektune, kita bakal langsung mbatalake dhuwit lan mbalekake dhuwit nalika sampeyan ngubungi kita ing jam 48 kanggo mundhut lan ngundhuh produk.

Wigati dicathet menawa kita nawakake bayaran balik utawa ijol-ijolan kanggo produk sing bisa diundhuh sing dianggep rusak utawa produk sing ora bisa urip nganti katrangan produk utawa gambar pratinjau produk.

Yen sampeyan ora yakin babagan prodhuk tartamtu utawa butuh informasi tambahan, nggawe, spesifikasine, mangga hubungi kita sadurunge sampeyan tuku lan kita bakal seneng mbantu sampeyan.

Yen sampeyan tuku produk digital saka kita karo asumsi yen produk fisik, kita bakal mbalekaken pembayaran sampeyan kurang pangolahan% 10 lan biaya transaksi anggere sampeyan durung ngundhuh produk lan hubungi kita ing dina 14 saka tuku.

Custom 3D Models

Kabeh celengan sing dibayar kanggo proyek modifikasi 3d adat ora bisa diganti maneh. Yen klien ditampa lan ora kepenak karo file model 3d sing dikirimke final, banjur kita bakal nggawe kabeh upaya kanggo mutusake masalah kasebut yen wis ana ing ruang kerja asli.
Sanajan, kita ora ngasilake dhuwit apa wae sing mbayar kanggo proyek modem 3d adat.

Produk rusak

Produk sing diunduh sing cacat bisa bali utawa ditukar. Produk rusak minangka produk sing ora bisa digunakake nalika digunakake miturut spesifikasi lan format produk sing kasedhiya, utawa nalika produk ora bisa urip nganti katrangan utawa pratinjau produk. Sesuai karo Representasi Penjamin Warranty ing Lisensi pangguna akhir & Perjanjian keanggotaan, produk sing rusak bisa diowahi utawa bali menyang Penjual.

Wigati dicathet yen ora ana babar pisan produk sing bakal digunakake nalika produk ora digunakake miturut katrangan, spesifikasi lan / utawa ing format sing diwenehake.

Pembayaran ditrapake mung sawise Customer wis nggarap FlatPyramid lan / utawa Penjual kanggo ngatasi masalah kasebut. Yen masalah ora bisa diatasi ing jam 72 sawise kabar banjur kita bakal ngetokake Customer pengembalian dana. Nanging, sampeyan kudu ngubungi kita lan nggawa masalah kasebut ing perhatian kita ing jam 48 kanggo mundhut lan ngundhuh produk.

Nalika lan yen dhuwit mbayar ditanggepi, Nasabah tanggung jawab kanggo mbusak langsung kabeh berkas kanthi nggunakake produk lan ora bisa mbagekke, ngedol utawa nggunakake produk.

Kebijakan Pembatalan Pesenan

Mangga disaranake pambatalan liwat email kanggo cancelorder_at_flatpyramid.com utawa nelpon ing telpon bisnis kita ing 310-697-3740 ing jam 48 saka urutan. Iki pancene migunani yen customer tumbas produk salah lan durung diundhuh produk. Yen sampeyan tuku produk digital saka kita karo asumsi yen iku produk fisik, kita bakal ngasilake pembayaran maneh yen pangolahan lan ongkos transaksi 10% sing durung didownload.

Pembatalan email kudu ngemot iki:

Jeneng pisanan, jeneng mburi, nomer dhuwite, lan alamat email.

Informasi iki kudu identik karo informasi sing diwiwiti kanthi urutan. Mangga nyedhiyakake informasi kontak supaya kita bisa ngubungi sampeyan yen kita duwe pitakonan babagan mbatalake pesenan sampeyan. Saben gaweyan bakal digawe kanggo nampung pembatalan pesanan sampeyan, menehi pesanan sampeyan durung didownload.

Ing acara yen pembatalan dikirim (liwat email utawa telpon), sawise sampeyan wis dikenani biaya, kita bakal kanthi cepet ngasilake keseimbangan sing lengkap. Nanging, yen pembatalan didokumentasikake sawise ditampa urutan kasebut diundhuh, lan prodhuk kasebut ora ana ing sangisore status produk sing rusak mangka kita ora bakal mbayar biaya.