Lisensi pangguna lan Persetujuan Anggota

Lisensi pangguna lan Persetujuan Anggota

BISA Sampeyan kudu BACA ING TIPS lan SYARAT BERGILI DITUU MENGGUNAKAN FLAT PYRAMID SITUS LAN / UTAWA ANY LAYANAN ING JAMINAN INI SITEMAP LAN LAYANAN AFFILIATE. PERJANJIAN-PERJANJIAN ING COVER MENGGUNAKAN FLAT PYRAMID LAMAN WEB, SISTEM LAN LISENSI PRODUK. Yen sampeyan ora setuju karo kasebut lan syarat-syarat kasebut sampeyan kudu nggunakake FLATPYRAMID SITUS WEB. DENGAN MENGGUNAKAN SITUS WEB INI, SAMPAI AKSES, MENGUNDI, MENGGUNAKAN, UTAWA LAIN, MUNGKIN MENGETAHUI KETEPATAN LAN KONDISI, UNDERSTANDED ING, ANDA SETUJU KANGGO MUNGKIN.

FLAT PYRAMID LESEN LISENSI AGEN AKHIR

LISENSI LISENSI PENGGUNA AKHIR (iki "Persetujuan") mlebu ing antarane FLATPYRAMID ("Perusahaan") lan sapa wae utawa entitas legal sing ndownload, ngunggah utawa nggunakake file sistem lan situs web iki (Pangguna lan "Pangguna").

Kanggo pertimbangan apik lan terkenal, kuitansi lan sufficiency sing diakoni, lan arep dianggep sah, Perusahaan lan Anggota setuju minangka:

1. DEFINITIONS.

1.1. "Konten" nuduhake materi sing diterbitake ing Perusahaan kalebu, nanging ora winates kanggo file kawat, model, tekstur, database, gambar, plug-in, game video, modifikasi video game, file gerakan, koleksi, paket, bahan, skrip, bentuk, kulit UI khusus, tutorial, pitakon, tembung, musik, film, gambar, lan piranti lunak sing asring ditakokake.

1.2. "Bebas Royalti" nuduhake ragad panggunaan siji-wektu sing dibedakake saka ragad hak sing bola-bali.

1.3. "Kanggo Didol" kalebu kabeh konten sing mbutuhake tuku hak lisensi, kaya bedane karo konten sing kasedhiya kanggo diunduh gratis.

1. 4. "Penjualan Valid" nuduhake adol hak lisensi ing konten, utawa properti liyane liwat Perusahaan. Konten sing didol liwat Perusahaan sing bali ora dadi conto adol sing bener.

1.5 "Sales" nuduhake rega sales sing dibayar kanggo Produk Lisensi sing didol utawa dilisensi dening Perusahaan. Pangurangan kanggo Penghasilan Penjualan bakal digawe kanggo potongan harga, pengembalian dana, diskon dealer utawa distributor lan sapanunggalane. Pajeg penjualan utawa pajak penghasilan utawa sapanunggalane ora kalebu ing Penjualan.

1.6. "Produk sing Dilisensi" nuduhake kabeh konten digital sing kalebu file komputer, program, piranti lunak, game, obyek loro lan telung dimensi, gambar, model wireframe, data gerakan gerakan, tekstur, basis data, gambar lan subyek liyane sing ana gandhengane karo konfigurasi, lan sing saiki dilisensi karo Perusahaan dening Lisensi lan digawe miturut syarat lan katemtuan Perjanjian iki.

1.7 "Properti Intelektual sing Dilisensi" tegese kabeh lan kabeh hak paten, merek dagang, hak cipta, rahasia dagang, hak ageman perdagangan, jeneng dagang, lan properti intelektual liyane lan hak liyane, sing ana gandhengane utawa mbentuk bagean Produk sing Dilisensi.

1.8 “Penjual” bakal nuduhake sapa wae utawa entitas legal sing ngunggahake Konten utawa adol Konten liwat situs web utawa sistem Perusahaan.

1.9 "Pelanggan" bakal ngrujuk marang sapa wae utawa entitas legal sing tuku konten liwat situs web utawa sistem Perusahaan.

1.10 "Anggota" bakal ngrujuk marang sapa wae sing nggawe akun anggota ing Perusahaan. Anggota bisa dadi Penjual utawa Pelanggan.

2. WAKIL LAN JAMINAN

2.1. Perusahaan njamin yen sampeyan, miturut pinemu, data digital sing ngemot Konten ora nglanggar hak, kalebu paten, hak cipta lan hak rahasia dagang, saka pihak katelu, uga data digital lan Konten disalin utawa disalahake kanthi ora sah saka data digital sing diduweni dening pihak katelu; Nanging, manawa Perusahaan ora nggawe perwakilan utawa jaminan babagan nglanggar hak pihak katelu ing gambar, merek dagang, karya penulis utawa obyek sing digambarake dening Konten kasebut.

2.2. Penjual makili lan njamin manawa: (a) Konten minangka karya asli sampeyan, lan ora ngemot materi apa wae hak cipta sing dudu pemilik eksklusif, kalebu nanging ora winates kanggo: hak musik lan / utawa sinkronisasi, gambar (obah utawa isih) samubarang jinis, tulisan apa wae, lan model / rilis model; (b) sampeyan duwe hak lan hak kebak kanggo nggawe lan nindakake kesepakatan iki, lan wis ngamanake kabeh idin pihak katelu sing dibutuhake kanggo mlebu perjanjian iki; (c) Konten ora lan ora bakal nglanggar hak cipta, paten, merek dagang, rahasia dagang utawa hak kepemilikan liyane, hak publisitas utawa privasi, utawa hak moral pihak katelu; (d) Konten ora lan ora bakal nglanggar undang-undang, statute, peraturan utawa peraturan; (e) Konten ora lan ora fitnah, fitnah, pornografi, saru utawa nuwuhake rasa sengit ras apa wae; (f) Konten ora lan ora bakal ngemot virus utawa rutin program liyane sing ngganggu sistem komputer utawa data; (g) makili lan njamin manawa ora ana lisensi liyane sing ana gandhengane karo Produk Lisensi utawa Properti Intelektual Berlisensi sing diwenehake marang wong liya utawa entitas sing bakal mbantah, mbatalake utawa nglanggar Lisensi kasebut; lan ora ana lisensi liyane sing bakal diwenehake marang pihak katelu ing sajrone Katentuan ing ngisor iki (h) kabeh pratelan faktual sing wis sampeyan lakoni lan bakal menehi katrangan marang kita bener lan lengkap; (i) Konten ora rusak utawa ora bisa digunakake.

3. PROPERTI INTELLECTUAL

3.1 Penjual nggantosi lan njamin yen: (a) Penjual iku pemilik tunggal, gratis lan cetha, kabeh Lisensi Intelektual Property lan Produk Licensed; (b) kabeh hak Penjual lan Lisensi Intelektual sing sah lan sah; (c) hak lan lisensi sing diwenehake marang Perusahaan miturut Agreement iki kanggo Produk Licensed lan Properti Intelektual Licensed ora, nalika digunakake utawa dieksploitasi dening Perusahaan sing dileksanakake ing Agreement iki, nglanggar, nglanggar, utawa ngganggu properti intelektual utawa hak liyane saka wong liya utawa entitas.

3.2 Kajaba manawa kasebut kanthi tegas nyatakake ing persetujuan liyane, ora ana apa-apa ing Persetujuan iki minangka transfer kepemilikan saka Intellectual Property Licensed Penjual. Sellers mènèhi Company sing dilindhungi, tanpa dibatalaké, royalty-free, bisa ditransfer, lisensi ing saindhenging donya ing sangisoré Seller ing Lisènsi Intelektual Property, kanthi hak mènèhi sublicense, kanggo nggawe, wis nggawe, nganggo, ngedol, tawaran kanggo ngedol, nyalin, mbagekke lan ngowahi sembarang materi utawa pangolahan sing ana hubungane karo ruang lingkup Proyek apa wae.

3.3 Minangka prajanjen sing ana ing Perjanjian iki, Penjual bakal enggal ngandhani Perusahaan babagan: (a) pelanggaran utawa tuduhan nglanggar Properti Intelektual sing Dilisensi; lan (b) klaim, tuntutan utawa ancaman apa wae sing bisa mengaruhi Produk Lisensi utawa hak Perusahaan ing ngisor iki.

4. OWNERSHIP

Kepemilikan saka Produk sing dilisensi bakal tetep disimpen ing Penjual. Kepemilikan saka modifikasi lan / utawa karya turunan Produk Licensed disusun ing ngisor iki miturut bagean 3 ing ndhuwur bakal dilantik ing Perusahaan. Ing panyuwunan Company, Penjual bakal ngetokake utawa nimbulake kabeh tugas lan instrumen lan dokumen liyane minangka Company bisa nimbang perlu utawa cocok kanggo nindakake maksud Agreement iki.

5. KALUBÈRANAN.

Saben Pihak setuju: (i) kanggo njaga rahasia lengkap babagan, lan ora nyampekano, utawa ngidini akses pihak katelu utawa entitas menyang, Informasi Rahasia Partai liyane (utawa bagean kasebut) tanpa idin tinulis saka Partai liyane; (ii) ora nggunakake Informasi Rahasia Partai liyane (utawa bagean apa wae) kajaba sing diwajibake kanggo nindakake kewajiban miturut Perjanjian iki; lan (iii) kanggo mesthekake manawa sawijining karyawan sing nampa akses menyang Informasi Rahasia Partai liyane disaranake sipat rahasia lan kepemilikan, dilarang nyalin, nggunakake utawa nyampekake Informasi Rahasia kasebut, kajaba sing diwajibake nindakake kewajiban miturut Perjanjian iki, lan kaiket karo kewajiban nondisclosure lan panggunaan winates paling sithik kaya sing kasebut ing kene.

Tanpa matesi kasebut, saben Pihak setuju kanggo migunakake babagan tata cara Informasi Rahasia Partai liyane sing ora kurang mbatesi tinimbang prosedur sing digunakake kanggo nglindhungi informasi pribadhi lan kepemilikan sing duwe sensitivitas sing padha (lan ora ana acara kurang mbatesi tinimbang cara sing cukup).

Yen Pihak dijaluk nyampekano informasi Informasi Rahasia Partai liyane miturut aturan hukum utawa pemerintahan, Partai kasebut ora bakal ngandhani Informasi Rahasia tanpa menehi katrangan sadurunge katrangan Partai liyane lan menehi kesempatan sing cukup kanggo kontes urutan kasebut.

Kewajiban masing-masing pihak ing ngisor iki Artikel 5. bakal tahan sembarang kadaluarsa utawa terminasi Persetujuan iki kanggo periode paling dawa sing dileksanakake miturut hukum sing ditrapake.

6. DISCLAIMERS.

SITUS Kasedhiya dening Perusahaan "Kaya Kuwi" lan Kabeh Kasedhiya. PERUSAHAAN lan ANAK-ANAK ANA, lan AFFILIATE TANPA WAKIL WUJUD UTAWA JAMINAN ING JENIS, ORA WIS WONG ATAU DIKONEKSI GAMPENG SITUS, ISI, FORUM utawa OPERASI. PERUSAHAAN negesake khusus yen panggunaan situs kasebut ana ing risiko sampeyan dhewe. PERUSAHAAN LAN ANTARA SUBSIDIARI, lan afiliasi mbantah apa wae babar pisan karo operasi situs, akurasi utawa ketepatan wektu ing situs, utawa isine utawa informasi utawa bahan sing ana ing kene, apa wae jaminan sing ana ing situs utawa konten kasebut MATERI KANDUNG ING KANGGO GRATIS, kesalahan, utawa komponen liyane sing bisa mengaruhi, ngrusak, utawa nyebabake kerusakan ing peralatan KOMPUTER sampeyan UTAWA PROPERTI LAIN. PERUSAHAAN DAN ANAK-ANAK ANA, LAN AFFILIATE TANPA JAMINAN, WAKIL, ATAWA JAMINAN KANGGO AKURASI, TRUTHFULNESS, UTAWA KEPERCAYAAN INFORMASI POSTED.

7. POLISI COPYRIGHT.

Perusahaan utamane kuwatir nglanggar hak cipta. Amarga pasar kita adhedhasar remunerasi sing duwe hak cipta, kita ngajeni kabeh hukum hak cipta ing Amerika Serikat lan internasional. Kita ngarepake Panganggo Situs ngormati hak cipta wong liya. Pelanggaran Katentuan Pangginaan supados Pangguna ngirim materi sing nglanggar hak cipta wong liya. Pangguna sing ngunggah utawa ngirim konten menyang Perusahaan njamin yen dheweke duwe hak cipta, utawa agen sing duwe hak cipta, kanggo kabeh konten sing diunggah utawa dikirim.

Perusahaan bakal ngakhiri akun Panganggo miturut kahanan sing nyatakake materi sing Perusahaan nduweni alasan kanggo percaya bisa nglanggar hak cipta liyane.

Perusahaan bakal nahan penghasilan apa wae amarga Penjual adol Konten sing ana Konten duwe hak cipta sing dibantah. Pamilik hak cipta sing sah yen wis ditemtokake banjur bakal menehi ganti rugi karo penghasilan sing dielingi. Kanggo ndeleng persis apa hukum hak cipta lan entuk wangsulan pitakon sing asring ditakonake, bukak:

http://www.copyright.gov

Sampeyan bisa ngubungi Perusahaan kanthi langsung kanggo nglapurake pelanggaran hak cipta sing miturut omongane uwong yen sampeyan iku pemilik hak cipta utawa wakil sing nduweni hak cipta. Sampeyan kudu nyedhiyani notifikasi tertulis babagan kesalahan sing ngemot informasi kasebut:

1. Tandha fisik utawa elektronik saka pemilik hak cipta utawa wong sing sah kanggo tumindak atas jeneng panganggo hak cipta.

2. Informasi kontak sampeyan - Jeneng, nomer telpon, alamat lan alamat email.

3. Katrangan lan identifikasi karya hak cipta sing diklaim dilanggar. Kalebu dununge utawa dununge ing situs kasebut.

4. A statement sing duwe kapercayan sing bener sing nggunakake materi ing cara sing ngeluh ora sah dening pemilik salinan-tengen, agen, utawa hukum.

5. Pratelan sampeyan manawa sampeyan yakin tenan manawa nggunakake bahan sing dilanggar kasebut ora sah dening pemilik hak cipta, agen pamilik hak cipta, utawa ukum.

6. A statement dening sampeyan sing informasi sing wis kasedhiya iku akurat lan, ing paukuman saka perjury, sing sampeyan pemilik hak cipta utawa sing sampeyan sah kanggo tumindak atas jenenge pemilik hak cipta.

Kabeh informasi sing kadhaptar ing ndhuwur diwenehake kanggo Perusahaan kanggo ngolah complaint.

Uga ndeleng CATETAN HAK CIPTA MILLENNIUM DIGITAL ("DMCA").

8. NGGON MANDEG

Perusahaan utawa Panganggo bisa mungkasi Perjanjen iki kanthi alasan utawa ora ana alesan kanthi nyedhiyakake pihak liya kanthi notifikasi ditulis babagan mandap. Pangakhiran Persetujuan iki mbatesi hak-hak panjelasan saka pihak-pihak, nanging ora ngeculake hibah lisensi sing ana.

8.1 Ketentuan Artikel 1. ("Perangan"), Artikel 2. ("Representasi lan Garansi"), Artikel 3. ("Hak Kekayaan Intelektual"), Artikel 4. ("Kepemilikan"), Artikel 5. ("Rahasia"), Artikel 9. ("Indemnifikasi"), Artikel 10. ("Pranata Miscellaneous") lan iki Bagean 8.1 bakal tahan ing kadaluwarsa utawa pambatalane Agreement iki kanggo alasan apa wae. Pranata sing isih bakal tetep nganti enteke dibutuhake kanggo sembarang lisensi sing tahan.

9. INDEMNIFIKASI

Pangguna setuju kanggo menehi ganti rugi lan njaga Perusahaan lan pelanggan supaya ora cilaka saka karusakan lan biaya, kalebu biaya pengacara sing cukup, sing timbul saka utawa ana gandhengane karo pangguna nglanggar perwakilan lan jaminan sing diterangake ing bagean iki. Penjual setuju kanggo nglakokake lan ngirim dokumen marang kita, miturut panjaluk sing cukup, kanggo bukti kasebut utawa ngetrapake hak miturut perjanjian iki.

10. KETENTUAN LAINNYA

10.1 Kabar. Pemberitahuan miturut Perjanjian iki ora cukup kajaba: (i) kanthi tinulis; (ii) ditrapake nggunakake informasi kontak sing kapacak ing ngisor iki kanggo Partai sing diwenehi kabar kasebut (utawa nggunakake informasi kontak sing dianyari sing wis ditemtokake dening Partai kanthi kabar tertulis sesuai karo Bagean iki); lan (iii) dikirim liwat email, pangiriman tangan, transmisi faksimili, surat registrasi utawa sertifikasi (panjaluk resi sing dijaluk), utawa layanan pangiriman ekspres sing biso dipercoyo kanthi kapabilitas pelacakan (kayata Federal Express).

FlatPyramid

c / o Layanan Pelanggan

2711 N.Sepulveda #233

Manhattan Beach, CA 90266 USA.

email: [email dilindhungi]

Nomer faks: 310-697-3774

Kabeh komunikasi kasebut bakal dianggep efektif ing sadurungé saka (a) panrimo nyata utawa (b) yen dikirim dening layanan pengiriman wigati, ing dina sawise tanggal sing dikirim menyang layanan kanggo pangiriman menyang Pihak liyane, utawa (c) yen dikirim kanthi transmisi faksimile dikonfirmasi, ing tanggal sing dikirim (miturut konfirmasi saka kuitansi kanthi lengkap, dibaca).

10.2 Linking jero lan Framing. Pangguna setuju supaya ora nindakake praktik sing umume diarani "ngubungake jero" sing nggunakake konten saka Flat Pyramid karo situs web liyane liwat ngubungake aktif utawa data mining. Sampeyan diidini ndeleng Situs mung ing formulir presentasi lengkap lan ora dilarang "nggawe" situs kasebut.

10.3 Sesambetan Para Pihak. Saben Partai minangka kontraktor independen saka Partai liyane. Ora ana perjanjian apa wae sing nggawe kemitraan, usaha patungan, agensi utawa hubungan sing padha ing antarane Para Pihak.

10.4 Hukum Pamaréntah; Persetujuan kanggo Yurisdiksi. Perjanjian iki bakal diatur lan ditafsirake miturut ukum Negara Bagian California lan ukum Amerika Serikat, tanpa nuduhake pilihan aturan ukum. Pengadilan utawa ing Negara Bagian California ora duwe yuridiksi eksklusif babagan perselisihan ing ngisor iki, lan saben Partai ora bisa dibalekake maneh menyang yurisdiksi pengadilan kasebut. Saben Partai ngeculake keberatan sing saiki utawa mbesuk kanggo ukum pengadilan kasebut, lan uga ngeculake klaim manawa saiki utawa mbesuk yen proses pengadilan diajokake ing forum sing ora nyenengake. Konvensi Perserikatan Bangsa-Bangsa babagan Penjualan Barang Internasional ora bakal ditrapake kanggo Perjanjian iki utawa transaksi antarane Partai apa wae miturut Perjanjian iki. Para pihak milih Basa Inggris kanggo netepake, ngatur, lan napsirake hak lan kewajiban miturut Perjanjian iki.

10.5 Seluruh Agreement. Persetujuan iki (kalebu Apendiks lan Pernyataan Karya) mujudake kesepakatan kabeh pihak minangka subyek lan ngganti kabeh prajanjian, negosiasi, perwakilan, lan janji sadurunge antarané bab subyek.

Assignment 10.6. Salah siji pihak ora bisa ngetrapake hak utawa kewajiban kasebut sajrone Persetujuan iki kajaba wis entuk persetujuan tertulis sing sadurunge, ditulis kanggo tugas kasebut; kasedhiya sing ora ana persetujuan Panganggo bakal dibutuhake bab apa wae tugas utawa transfer dening Perusahaan menyang Affiliate Company. Kasepakatan iki ngiket lan njaga manfaat kanggo para Pihak lan para panerus sing ditindakake lan ditugasi.

10.7 Agreement Subject Change. Perusahaan nduweni hak kanggo ngganti istilah persetujuan iki nganggo utawa tanpa kabar sawayah-wayah. Perusahaan nduweni hak kanggo ngowahi, ngrubah, utawa nolak situs web, utawa fitur utawa layanan fitur sing kasedhiya minangka bagean saka utawa karo situs web utawa Agreement, tanpa kabar sadurunge.

10.8 Pranata sing Ora Bisa Ditrapake. Yen pengadilan yurisdiksi sing kompeten ora duwe peraturan apa wae ing Perjanjian iki sing ora bisa dileksanakake, ketentuan liyane bakal tetep berlaku lan ditrapake. Yen diidini kanthi sah, panentu sing ora bisa dileksanakake bakal diganti karo ketentuan sing bisa dileksanakake sing meh bisa ngasilake kekarepane Para Pihak.

10.9 Waivers. Pangewangan hak ing Persetujuan iki ora bakal efektif kajaba yen ditulis lan ditandatangani dening wakil Partai sah sing mbubarake hak kasebut.

10.10 Transmisi sing Salah. Pangguna dilarang ngirim utawa ngirim menyang situs web Perusahaan apa wae surat rantai utawa "spam" sing ora disuwun, utawa materi sing ngancam, pelecehan, fitnah, palsu, fitnah, nyerang, saru, utawa pornografi, utawa materi liyane sing nglanggar undang-undang sing ditrapake utawa angger-angger, kalebu nanging ora winates kanggo ukum utawa peraturan federal utawa negara sing ngatur kesempatan kerja sing padha. Nanging, yen komunikasi kasebut kedadeyan, Perusahaan ora bakal duwe tanggung jawab sing gegandhengan karo konten komunikasi kasebut. Sampeyan ora bisa ngirim utawa ngirim menyang situs web Perusahaan babagan pariwara, survey, materi promosi, kontes, utawa panjaluk komersial utawa non-komersial liyane. Pangguna uga dilarang nyamar dadi wong legal utawa entitas apa wae. Akun keanggotaan kudu dibukak nggunakake jeneng nyata utawa entitas lan informasi liyane sing dijaluk.

10.11. Panganggo feedBack. Kajaba kanggo informasi pribadi, informasi sing ditampa dening Perusahaan liwat forum situs web Perusahaan utawa dikirim utawa diwenehake menyang Perusahaan liwat cara liya kalebu saran kaya komentar, komentar, saran, utawa liya-liyane ("Umpan Balik Panganggo"), Umpan Balik Panganggo dianggep ora rahasia lan ora duweke. Perusahaan ora duwe kewajiban apa wae babagan Umpan Balik Panganggo kaya ngono lan bakal bebas ngasilake, nggunakake, nyampekano, ngowahi, nampilake lan nyebarake Umpan Balik Anggota menyang wong liya tanpa watesan. Kanthi ngirim Umpan Balik Pangguna menyang Perusahaan, sampeyan bakal menehi lisensi sing ora ana, ing saindenging jagad, bebas royalti, ora bisa dibatalake, lan ora sah (kanthi hak sublensen) kanggo nggunakake ide, konsep, cara utawa teknik sing ana ing Umpan Balik Panganggo kanggo maksud apa wae, kalebu nanging ora winates kanggo ngembangake, nggawe lan produk pemasaran sing nggabungake Umpan Balik Panganggo.

10.12. Tata Letak lan Desain. Tata letak, desain, tampilan lan aran situs kasebut minangka properti saka Perusahaan. Elemen situs Perusahaan, kalebu nanging ora winates kanggo logo, gambar, swara lan grafis dilindhungi merek dagang, hak cipta lan undang-undang liyane lan ora bisa disalin utawa ditiru kajaba sing dituduhake khusus.

FLATPYRAMID AGENSI ANGGOTA

I. LICENSE GRANT FROM SELLER TO FLATPYRAMID.

Kanggo sapa Pedagang sing nyedhiyakake FlatPyramid kanthi jinis konten apa wae kanggo distribusi utawa Advertisement gratis, istilah ing ngisor iki ditrapake:

Pedagang iki diwenehake kanggo FlatPyramid lan situs web & portal apa wae, mitra & afiliasi lan tumindak ngirim konten menyang FlatPyramid, menehi lisensi bebas royalty ing donya, kanggo:

(a) ngasilake, ngowahi file, nyetel harga kanggo, ngedol, lan nyedhiyakake nerusake net saka Advertisement, kanthi utamané utawa sebagean kanggo jenenge; lan kanggo nindakake publik, ngirim publik, nduwe digital, utawa ngirimake kanggo tujuan promosi lan komersial;

(b) nerbitake, ngedol, ndistribusi, ngedol, nerjemahake, ngonversi, ngirim lan sublicense, manawa dibundel utawa ora digabungake karo FlatPyramid produk, properti utawa layanan web, kabeh Produk Licensed lan Intelektual Property Licensed;

c) nggawe lan nggunakake conto Konten semata kanggo tujuan nduduhake utawa mromosi produk utawa layanan sampeyan utawa sing FlatPyramid;

(d) nggawe karya turunan, ngowahi utawa ngowahi Produk sing dilisensi;

(e) nggunakake Properti Intelektual Dilisensi sing ana ing Konten sing ana gandhengane karo materi Penjual; lan

(f) nggunakake jeneng lan mirip sapa wae utawa entitas sing diwakili ing konten kasebut mung gegayutan karo bahan Penjual.

1. Kepemilikan. Sampeyan nduweni kepemilikan hak cipta lan kabeh hak-hak liyane ing isi sampeyan, miturut hak ora eksklusif sing diwenehake FlatPyramid miturut persetujuan iki. Sampeyan gratis kanggo menehi hak sing padha karo wong-wong saka Produk Licensed sajrone lan sawise syarat perjanjian iki yen lisensi kasebut ora ana konflik karo hak-hak sing dileboni FlatPyramid Kene.

2. Nggon mandeg. Ganti lisensi sing ana ing persetujuan iki bisa diakhiri nggunakake pedoman ing bagean 8 (Termination Clause) ing ndhuwur. FlatPyramid cadangan hak, senadyan pedoman ing bagean 8, kanggo mungkasi persetujuan iki sawayah-wayah lan tanpa kabar yen konten sing dikirimake nglanggar perwakilan lan jaminan bagean 2 (Representations and Warranties) ing ndhuwur.

3. Modifikasi lan Penetapan Konten. FlatPyramid utawa Penjual bisa ngowahi, Ngonversi, nerjemahake utawa mbusak isi sing dikirimake FlatPyramidSitus web minangka bagean saka pangopènan umum akun Penjual kasebut utawa amarga ana sebab apa wae. Yen Konten Penjual dijupuk saka FlatPyramidsitus web / portal, FlatPyramid ora bakal tanggung jawab mbusak konten Penjual ing situs web liya sing diselehake kanggo adol utawa promosi kanthi FlatPyramid utawa promosi / affiliate / promosi partner. FlatPyramid bisa kategori konten sing dikirimake dening Penjual lan kasedhiya ing format file tambahan sing bisa didol FlatPyramidsitus web utawa situs web utawa portal eksternal, mitra & afiliasi situs web. Yen ana kesalahan ing iman sing apik karo penanganan, distribusi, konversi, terjemahan, adol utawa kategorisasi Produk Lisensi Penjual utawa Properti Intelektual sing Dilisensi dening FlatPyramid, Penjual tunggal lan obat eksklusif bakal kanggo FlatPyramid kanggo njupuk kabeh langkah sing cukup kanggo ndandani kanthi bener kesalahan kasebut sasampunipun kabar utawa mangerteni kesalahan kasebut.

4. Pembayaran Royalty lan Komisi. Penjual duwe hak nampa pambayaran royalti sing padha sèket lima persen (55%) saka asil penjualan Penjualan Produk Lisensi sing dikoleksi dening FlatPyramid ing wangun pembayaran digawe dening mriksa / Paypal utawa cara liyane sing disebarake paling sethithik seprapat. FlatPyramid bakal nduweni komisi ing jumlah patang puluh lima persen (45%) sing bakal ngurangi nalika ditampa. FlatPyramid bisa wae ngleksanakake program sing Penjual ditampa luwih utawa kurang saka 55% ing kasus iki pembayaran royalti bakal nggambarake jumlah kasebut. Penjual menehi wewenang FlatPyramid kanggo ngumpulake lan mbagekke royalti lan komisi kasebut.

5. Ngisi biaya. Saka wektu kanggo wektu, transaksi chargeback dumadi saka layanan pangolahan kertu kredit pedagang utawa PayPal. FlatPyramid ora nduweni kontrol liwat kedadeyan sing nyebabake pembalikan dhuwit sing dibayar kanggo Produsen Berjual-ngiringan Sellers kanggo alasan apa wae. Ing acara chargeback, FlatPyramid bakal nyoba kontes transaksi kasebut karo Layanan Merchant utawa PayPal. FlatPyramid ora menehi jaminan yen bakal sukses. Akun Penjual bakal langsung diatur karo jumlah kuwalikan chargeback. Yen Penjual wis dibayar komisi kanggo Produk Lisensi Penjual sing terlibat ing transaksi chargeback, mula FlatPyramid bakal njaluk mbalekaken langsung saka Penjual kanggo komisi mbayar utawa debit bakal dileksanakake ing akun Sellers lan deducted saka pembayaran komisi ing mangsa amarga Penjual. Yen Penjual nolak akun kasebut FlatPyramid sadurunge akun dadi saiki utawa ngasilake komisi sing dibayar, banjur FlatPyramid bakal dipeksa kanggo nggunakake kabeh cara sing perlu kanggo entuk dhuwit sing kudu dibayar FlatPyramid dening Pedagang kalebu koleksi lan tindakan hukum marang Penjual.

6. Keamanan. Amarga pangayoman keamanan ing internet sing saya owah, ora ana sing bisa ngamanake data sing diterbitake kanthi online. Dadi, ora bisa FlatPyramid kanggo njamin nglindhungi konten Penjual sing diterbitake ing situs saka kemungkinan nyolong utawa peretas. Nanging, FlatPyramid njupuk prakara iki kanthi temenan, lan wis nemtokake sawetara tindak tanduk lan konfigurasi keamanan kanggo nglindhungi isi Penjual kalebu Model 3D sing ditampilake ing pamuter / pamuter WebGL 3D. FlatPyramid bakal terus nyoba sing paling apik kanggo mesthekake yen isi lan data Penjual aman. Minangka bagéan saka upaya keamanan FlatPyramid ora nyimpen informasi kertu kredit Penjual utawa Pelanggan.

II. LESEN AGREEMENT ANY SELLER AND CUSTOMER.

Lisensi lan Hak Grant:

Kanggo transmisi Konten saka Penjual menyang Pelanggan, manawa transmisi kasebut minangka asil lisensi utawa undhuh gratis, istilah ing ngisor iki dileksanakake kajaba istilah sing luwih mbatesi sing ditemtokake ing gambaran teks saka Konten:

1. Kepemilikan. Kajaba kanthi tegas sing disedhiyakake dening persetujuan sing kapisah, Seller tetep, miturut sembarang perjanjian lisensi antarane Penjual lan FlatPyramid, hak cipta ing isi dituku utawa diundhuh dening partai 3rd liwat Flat Pyramid.

2. Lisènsi sing sah. Sembarang hak lisensi sing ana hubungane karo isi sing bisa didol liwat FlatPyramid iku dumadi saka transfer dhuwit saka partai 3rd menyang Penjual. Kabeh hak lisensi bakal mandheg kanthi langsung lan tanpa kabar yen Advertisement bakal dibalik kanthi alesan apa wae.

3. Hak Kewan. Penjual mènèhi lisensi non-eksklusif, non-transferable, saindenge, tanpa royalty menyang partai 3rd sing entuk milih hak lisensi menyang konten liwat penjualan sing sah, utawa ngundhuh isi sing kasedhiya kanthi bebas sing dikirimake dening Penjual. Lisensi sing diwenehake bakal ngidini partai 3rd kanggo: publik nindakake, publik, lan digital nindakake ngandika Isi.

4. Hak ora Ditampa. Tanpa hak panganggo sing ditulis luwih gedhe tinimbang sing ana ing paragraf 3 ing ndhuwur, kabeh hak-hak liyane utawa bagean-bagean hak-hak umum sing kalebu ing hak cipta lan merek dagang ora diklumpukake saka lisensi kasebut.

5. Dituku maneh. Isi ulang utawa redistribusi dening pihak katelu isi apa wae sing diduweni saka FlatPyramid, manawa kanggo Advertisement utawa bebas kasedhiya kanggo diundhuh, manawa bagean saka Advertisement sing sah utawa ora, wis tinulis dilarang.

6. Isi Bali. Yen partai 3rd ngasilake isi apa wae, entuk diduweni dening sah Advertisement utawa bebas kasedhiya kanggo diundhuh, kabeh hak-hak lisensi sing diwenehake ditanggepi lan partai 3rd kudu langsung nyirnakake kabeh salinan kabeh sing ana ing media apa wae ing kontrol utawa partai 3rd.

III. PENGGUNAAN EDITORIAL

Konten sing diterbitake lan diwenehi label Editorial mung bisa digunakake kanthi editorial, gegayutan karo acara sing bisa diwartakake utawa kanggo kepentingan umum, lan bisa uga ora digunakake kanggo panggunaan komersial, promosi, pariwara utawa merchandising. Properti intelektual sing digambarake ing model 3d, kalebu merek "Jeneng Merek", ora ana gandhengane utawa didukung karo sing duwe hak asli. Produk model 3d bisa uga ora digunakake ing barang / produk sing bisa didol maneh, kayata game video utawa kaos. Produk model 3d bisa uga ora digunakake minangka bagean saka papan reklame, pameran dagang utawa pameran. Uga ora bisa digunakake kanthi cara fitnah, fitnah utawa nglanggar undang-undang, kanthi langsung utawa ing konteks utawa janjian karo subyek tartamtu. Materi kasebut bisa uga ora dilebokake ing logo, merek dagang utawa tandha layanan. Contone, sampeyan ora bisa nggunakake konten Editorial kanggo nggawe desain logo. Kajaba iku, materi kasebut bisa uga ora digunakake kanggo tujuan sing gegandhengan karo komersial lan dudu warta.

Nanging, ing kasus tartamtu sing winates, sampeyan bisa uga duwe hak kanggo IP ing isi sing diwenehi Editorial. Contone, sampeyan bisa dadi agensi iklan kanggo pemilik merek / IP utawa sampeyan bisa uga pemilik merek / IP dhewe sing tuku konten. Yen kuwi, sampeyan bisa nggunakake isi Editorial kanthi otomatis, kanthi anggepan sampeyan nduweni wewenang hak kanthi liya. Nanging, sampeyan kudu duwe kabeh hak properti intelektual sing perlu saka IP ing isi lan iki biasane mung kasus kanggo vendor pemilik / IP utawa kanggo pemilik / pemilik IP dhewe. Minangka aturan jempol, yen sampeyan kepingin weruh yen sampeyan duwe hak kasebut, sampeyan ora. Biasane cetha banget kasebut ing kontrak. Beban lan risiko ngonfirmasi hak-hak kasebut ing saben pangguna individu yen pindhah saka batasan Editorial Use.