Boeing 3D Models

Nuduhake kabeh asil 11

Yen sampeyan mikir babagan pesawat penumpang mbokmenawa sampeyan mikir babagan Boeing. Ing kategori iki, sampeyan bakal nemokake model Boeing 3D.

Perusahaan Boeing minangka perusahaan Amerika. Salah siji manufaktur sing paling dhuwur ing bidang penerbangan, spasi, lan lingkungan militer. Markas ana ing Chicago (Illinois, USA). Lokasi fasilitas produksi utamane lan ing panggonan sing sepanthane birthplace saka perusahaan kasebut yaiku Seattle (WA). Kanggo akèh dekade, Boeing dadi perusahaan penerbangan paling gedhé ing AS, eksportir paling gedhé, majikan paling gedhé ing wilayah industri Seattle lan Amérika Sarékat sacara sakabèhané kanthi jumlah karyawan (total gaji karyawan yaiku 1-4 saka tenaga kerja industri kabeh), kalebu ing antarane rong perusahaan indhustri paling gedhé ing negara iki lan "manufaktur senjata gedhe lan peralatan militèr" (bebarengan karo Lockheed Martin lan Raytheon), kontraktor utama militer AS, Komplek industri kanthi pesenan volume taunan. Kira-kira setengah saka bathi saka prodhuk barang lan layanan sing diwenehake yaiku sektor klien federal sing nglayani pesenan militer (ora kalebu pelanggan manca senjata Amerika lan peralatan militer). Kegiatan perusahaan ing babagan kompleks industri militèr beda-beda gumantung saka release senjata lan peralatan militer kanggo tes nuklir.

Perusahaan iki ngasilake macem-macem pesawat sipil lan militer, bebarengan karo Airbus minangka produsen pesawat paling gedhe ing donya. Kajaba iku, perusahaan ngasilake macem-macem peralatan aerospace kanggo tujuan militèr (kalebu helikopter), nglakokake program spasi gedhe (contone, kapal angkasa CST-100).

Struktur Boeing duwe rong bagean gedhe:

Boeing Commercial Airplanes melu mbangun pesawat sipil;
Sistem Pertahanan Terpadu, nglampahi program ruang angkasa lan militer.

Format file model Boeing 3D paling populer:

  • 3ds
  • fbx
  • c4d
  • lwo
  • obj