Boeing 3D Models

Nuduhake kabeh asil 11

Yen sampeyan mikir babagan pesawat penumpang, sampeyan bakal mikir babagan Boeing. Ing kategori iki, sampeyan bakal nemokake model Boeing 3D.

Perusahaan Boeing minangka perusahaan Amerika. Salah sawijining pabrikan utama bidang penerbangan, ruang angkasa, lan militer. Kantor pusat dununge ana ing Chicago (Illinois, USA). Lokasi fasilitas produksi utama lan ing wektu sing padha dadi papan dununge perusahaan kasebut yaiku Seattle (WA). Wis pirang-pirang dekade, Boeing dadi perusahaan aerospace paling gedhe ing AS, eksportir paling gedhe ing negara kasebut, perusahaan paling gedhe ing wilayah industri Seattle lan Amerika Utara Lor kanthi total babagan jumlah karyawan (gaji karyawan yaiku 1-4 dana upah kabeh tenaga kerja industri), kalebu ing antarane rolas perusahaan industri paling gedhe ing negara kasebut lan pabrikan senjata lan peralatan militer "telu gedhe" (bebarengan karo Lockheed Martin lan Raytheon), kontraktor utama militer AS- kompleks industri kanthi urutan volume tahunan. Udakara setengah saka bathi saka penjualan produk lan layanan sing disedhiyakake yaiku sektor klien federal sing nyedhiyakake pesenan militer (ora kalebu pelanggan asing senjata Amerika lan peralatan militer). Aktivitas perusahaan ing segmen kompleks industri-militer beda-beda wiwit ngeculake senjata lan peralatan militer nganti tes nuklir.

Perusahaan iki ngasilake macem-macem pesawat sipil lan militer, bebarengan karo Airbus minangka produsen pesawat paling gedhe ing donya. Kajaba iku, perusahaan ngasilake macem-macem peralatan aerospace kanggo tujuan militèr (kalebu helikopter), nglakokake program spasi gedhe (contone, kapal angkasa CST-100).

Struktur Boeing duwe rong bagean gedhe:

Boeing Commercial Airplanes melu mbangun pesawat sipil;
Sistem Pertahanan Terpadu, nglampahi program ruang angkasa lan militer.

Format file model Boeing 3D paling populer:

  • 3ds
  • fbx
  • c4d
  • lwo
  • obj