Model 3d CAD

Model 3D » Model 3d CAD

Nuduhake kabeh asil 2

CAD Platform dipigunakaké nalika nggarap gambar, grafik lan daftar sing digandhengake karo konstruksi lan rancangan desain. Perkembangan ing wangun elektronik ngidini sampeyan nggawe suntingan sing ora bakal ngganggu tata letak, amarga mung pilihan pungkasan bakal katon nalika dicithak. Keuntungan ing produktivitas nambah, amarga nalika ana karya otomatis, wong bisa nindakake langkah sabanjure, ningkatake wektu tugas. Kualitas grafik, dokumen lan model sing dikembangake dhuwur, amarga proses eksekusi otomatis wis bola-bali diresmikake dening pakar-pakar sing duwe pengalaman.

Ana akeh model 3D beda ing format file CAD ing Flatpyramid, utamane ing antarane model arsitektur.