Cessna 3D Models

Nuduhake kabeh asil 2

Model Cessna 3D ing Flatpyramid.

Cessna minangka pabrikan pesawat Amerika - saka ganda cilik kanggo bisnis jet. Kantor Pusat - Wichita, Kansas, USA. Perusahaan iki didegaké ing 1927 ing Kansas dening perancang pesawat lan desainer Clyde Vernon Cessna. Dituku dening General Dynamics Corporation ing 1985. Wiwit 1992, diduweni dening Textron.

Cessna Aircraft didegaké ing 1927, asliné miturut jeneng Cessna-Roos Aircraft Company. Victor Rus, perusahaan pamilik, nyatakake bagéan saka Cessna sawise sasi, lan ing taun sing padha, jenenge ilang saka jeneng perusahaan. Ing 1932, perusahaan ditrapake amarga krisis ekonomi - Depresi Besar. Nanging, ing 1933, perusahaan iki ngasilake pesawat olahraga sing unik, CR-3, sing menangaké balapan udara Amerika lan nyetel rekor kecepatan pesawat karo mesin nganti 500 inci kubik - 237 mil per jam.

Ing 1937, Cessna C-37, pesawat amfibi pisanan, diluncurake ing kapal-kapal Edo. Ing 1940, perusahaan nampa pesenan paling gedhé ing wektu kasebut - 33 khusus kanggo T-50 kanggo Angkatan Darat AS. Ing taun sing padha, Angkatan Udara Kanada mrintahake pesawat 180 T-50 liyane.