Dodge 3D Models

Nuduhake kabeh asil 9

Model Dodge 3D makili merek mobil sing diproduksi dening perusahaan Amerika Chrysler. Merek Dodge ngasilake mobil, pickup, SUV lan kendaraan komersial. Perusahaan kasebut didegake ing taun 1900 dening sedulur Dodge. Ing taun 1914 dheweke miwiti produksi mobil dhewe. Dodgecompany didol ing taun 1928 menyang Chrysler Corporation, wiwit taun 1997 nganti 2008 kalebu bagean saka aliansi DaimlerChrysler lan saiki dadi bagean saka perusahaan Fiat-Chrysler LLC. Logo Dodge anyar nampilake prasasti "Dodge" kanthi rong garis abang; logo lawas (kepala rawa) saiki digunakake ing mobil merek Ram.

Mobil Dodge Brothers sing pertama, sing banjur dijenengi julukan Old Woman Betsy, ninggalake pabrik tanggal 14 November 1914 - lan sawise iku, nganti pungkasan taun, 249 mobil liyane sing diprodhuksi, sawetara seniman 3D duwe model 3D. saka Betsy Lawas. Ing taun 1920, perusahaan kasebut entuk nomer loro ing rangking produksi mobil, sawise perusahaan Ford. Nanging ing taun 1920, kalorone sedulur kasebut tilar donya, lan Fred J. Haynes dadi kepala perusahaan anyar. Ibukutha sedulur Dodge solid - saben luwih saka 20 yuta dolar. Kajaba iku, ahli warise sadulur (lan kajaba randha, nanging ora ana sing tinggal maneh) nampa 50% modal saham. Nanging kalorone randha ora duwe bakat wirausaha, lan bisnis perusahaan wiwit mudhun. Pamilik perusahaan kasebut minangka randha, sing ing taun 1925 adol menyang klompok investasi Dillon, Read & Co udakara $ 146 yuta. Sanajan upaya pamilik anyar, Dodge ilang pasar, lan investor wiwit golek pembeli kanggo perusahaan kasebut. Wong iki Walter Chrysler, lan ing taun 1928 perusahaan kasebut dadi bagean saka Chrysler Corporation.

Sajrone Perang Donya II, perusahaan Dodge utamane melu produksi jip heavy (seri WC lan WF), uga produksi mesin pesawat. Dodge WC disedhiyakake ing USSR miturut Lend-Lease.

Krisis finansial pungkasan taun 2000-an nyebabake Chrysler sing paling penting. Ing wiwitan taun 2009, perusahaan kasebut ana ing ambang bangkrut lan bakal nutup kabeh fasilitas produksi lan perdagangan. Nanging, ora suwe ana pembeli ing perusahaan perusahaan Italia FIAT, lan wiwit 2010, kegiatan kasebut dilanjutake kanthi patronase anyar. Sanalika, FIAT wiwit ngenalake mobil merek dhewe menyang pasar Amerika Utara, lan menyang pasar Eropa, Dodge lan Jeep ing rebranding sing beda. Ing pertengahan taun 2010-an, ana akeh model sing ngethok, sing paling penting yaiku Dodge lan Chrysler. Jeep, Ram lan Fiat, kontras, terus kompetitif ing pasar omah perusahaan kasebut.

Paling populer model Dodge 3D:

  • Dodge Charger
  • Dodge Challenger
  • Dodge Viper

Format file paling populer kanggo model 3D iki yaiku:

.3ds .max .fbx .c4d .lwo .ma .mb .hrc .xsi .obj