Dodge 3D Models

Nuduhake kabeh asil 9

Model Dodge 3D minangka merek mobil sing diprodhuksi dening perusahaan Amerika Chrysler. Dodge merek nggawe mobil, piksel, SUV lan kendaraan komersial. Perusahaan iki didegaké ing 1900 dening para sadulur Dodge. Ing 1914 padha miwiti produksi mobil-mobil dhewe. Dodgecompany didol ing 1928 kanggo Chrysler Corporation, saka 1997 kanggo 2008, iku bagiyan saka aliansi DaimlerChrysler lan saiki minangka bagian saka perusahaan Fiat-Chrysler LLC. Logo Dodge anyar nduweni prasasti "Dodge" kanthi rong garis abang; logo lawas (kepala bog) saiki digunakake ing mobil Ram merek.

Mobil Dodge Brothers pisanan, sing banjur dijuluki "Old Woman Betsy", ninggalake pabrik ing November 14, 1914 - lan sawise iku, nganti pungkasan taun, 249 luwih akeh mobil sing diproduksi, sawetara seniman 3D duwe model 3D saka Betsy lawas. Miturut 1920, perusahaan iki njupuk peringkat kaping pindho ing peringkat produksi mobil, sawisé perusahaan Ford. Nanging ing 1920 padha sedulur seda, lan Fred J. Haynes dadi kepala perusahaan anyar. Ibukota saka sadulur Dodge sing padhet - luwih saka 20 yuta dolar saben. Kajaba iku, pewarise sedulur-sedulur (lan tanpa randha sing ora duwe sapa) nampa 50% saka ibukutha. Nanging, randha-randha ora duwe bakat wirausaha, lan bisnis perusahaan wiwit nyuda. Pemilik perusahaan iku para randha, sing ing 1925 didol menyang grup investasi Dillon, Read & Co kanggo $ 146 yuta. Senadyan efforts saka pemilik anyar, Dodge wis ilang lemah ing pasar, lan investor wiwit nggoleki panuku kanggo perusahaan. Wong iki jenenge Walter Chrysler, lan ing 1928 perusahaan kasebut dadi bagian saka Chrysler Corporation.

Sajrone Perang Donya II, perusahaan Dodge utamane melu produksi jip heavy (seri WC lan WF), uga produksi mesin pesawat. Dodge WC disedhiyakake ing USSR miturut Lend-Lease.

Krisis finansial 2000 pungkasan kasebut nyebabake Chrysler paling akeh. Miturut awal 2009, perusahaan kasebut ana ing bangkekan bangkrut lan bakal nutup kabeh fasilitas produksi lan dagang. Nanging, ora suwe ana panuku ing perusahaan FIAT Italia, lan wiwit 2010, kegiatan kasebut dilanjutake ing patronase anyar. Ing wektu sing padha, FIAT wiwit ngenalake mobil merek dhewe menyang pasar Amerika Utara, lan menyang pasar Eropa, Dodge lan Jeep ing rebranding sing beda. Ing pertengahan 2010s ana pemotongan ing pirang-pirang model, meh kabeh padha kena ing Dodge lan Chrysler. Jeep, Ram lan Fiat, kanthi kontras, terus dadi kompetitif ing pasar omah.

Paling populer model Dodge 3D:

  • Dodge Charger
  • Dodge Challenger
  • Dodge Viper

Format file paling populer kanggo model 3D iki yaiku:

.XXXXX .mx .xXxX .mx .mx .xX.