Embraer 3D Models

Ora produk ditemokaké cocog pilihan.

Model 3D Embraer (Embraer SA, Empresa Brasileira de Aeronáutica SA) minangka konglomerat manufaktur pesawat Brasil, salah sawijining pimpinan pasar global kanggo pesawat regional penumpang. Uga ngasilake pesawat militer, administratif lan pertanian. Kantor pusat - ing kutha Sao José dos Campos, Negara Bagian Sao Paulo.

Dina iki saingan karo perusahaan Bombardier Kanada. Bebarengan karo Embraer, iku ngaku dadi produsen pesawat paling gedhe katelu sawise Airbus lan Boeing.

Ing upaya ngembangake industri pesawat regional, pamrentah Brasil investasi ing wilayah iki ing taun 1940-an lan 50an. Senadyan mangkono, asile - nggawe perusahaan Embraer - mung muncul ing taun 1969. Didirikan minangka perusahaan sing dikontrol negara. Presiden kaping pisanan diangkat dadi pamrentah Oziris Silva. Pesawat pertama perusahaan kasebut yaiku penumpang turboprop EMB 110 Bandeirante.

April 19, 2007, diumumake yen produksi pesawat tempur militer mesin kembar KC-390. Karya wiwit ing 2009 kanthi pendanaan saka Angkatan Udara Brasil. Kapentingan kanggo tuku pesawat kasebut uga nyatakake layanan pos Brasil Correios. Kajaba iku, sawetara negara ing Amerika Kidul kasengsem, kalebu Argentina. Kanthi nggunakake teknologi sing dikembangake kanggo Embraer 190, KC-390 ngirimake muatan nganti 23 ton lan uga dirancang kanggo ngganti pesawat transportasi Perang Dingin.