Embraer 3D Models

Ora produk ditemokaké cocog pilihan.

Embraer 3D (Embraer SA, Empresa Brasileira de Aeronáutica SA) yaiku konglomerat manufaktur pesawat Brasil, salah sawijining pamimpin pasar global kanggo pesawat regional penumpang. Uga ngasilake pesawat militer, administratif, lan pertanian. Kantor pusat - ing kutha Sao José dos Campos, Negara Sao Paulo.

Dina iki saingan karo perusahaan Bombardier Kanada. Bebarengan karo Embraer, iku ngaku dadi produsen pesawat paling gedhe katelu sawise Airbus lan Boeing.

Ing upaya kanggo ngembangake industri pesawat regional, pamaréntah Brasil migrasi ing wilayah kasebut ing 1940s lan 50s. Senadyan mangkono, asil - panyiptan perusahaan Embraer - mung muncul dening 1969. Diadegaké minangka perusahaan sing dikuwasani negara. Présidhèn pisanan ditunjuk pamaréntah Oziris Silva. Pesawat pisanan perusahaan iki yaiku penumpang turboprop EMB 110 Bandeirante.

April 19, 2007, diumumake yen produksi pesawat tempur militer mesin kembar KC-390. Karya wiwit ing 2009 kanthi pendanaan saka Angkatan Udara Brasil. Kapentingan kanggo tuku pesawat kasebut uga nyatakake layanan pos Brasil Correios. Kajaba iku, sawetara negara ing Amerika Kidul kasengsem, kalebu Argentina. Kanthi nggunakake teknologi sing dikembangake kanggo Embraer 190, KC-390 ngirimake muatan nganti 23 ton lan uga dirancang kanggo ngganti pesawat transportasi Perang Dingin.