Kebijakan Pranala njaba

Kebijakan Pranala njaba

Situs web lan blogs ngandhut pranala hypertext menyang situs web lan informasi liyane sing digawe lan dikelola dening individu lan organisasi liyane. Pranala iki mung disediakake kanggo penak. Kita ora ngontrol utawa njamin akurasi, kelengkapan, relevansi, utawa ketepatan informasi utawa kabijakan privasi sing dikirimake ing situs-situs web kasebut. Sampeyan kudu ngerti sing situs web iki bisa nglacak batasan ngunjungi pengunjung.

Yen ora kasebut kanthi tegese, hyperlinks menyang item tartamtu ora nggambarake pentinge, lan ora dadi endorsement saka individu utawa organisasi sing nyeponsori situs web, views sing ditulis ing situs web, utawa produk utawa layanan sing ditawakake ing situs web.

Kita ngidini pranala menyang situs web kita yen ora ngandhakake endorsement, utawa afiliasi karo, situs web kita.

Kita nliti situs web kita kanthi periodik kanggo tautan sing wis rusak utawa ora rampung. Sembarang lan kabeh pranala bisa dikirim, diowahi, utawa dibusak kapan wae. Kanggo nglaporake masalah karo pranala ing situs web kita, utawa kanggo informasi luwih lengkap babagan kebijakan iki, mangga kirim e-mail kanggo ndhukung [at]flatpyramidsitus.