Model Gymnasium 3D

Model 3D » Olahraga 3D Models » Gymnasium

Nuduhake 1-24 asil 55

Nalika artis 3D nyiptakake gymnasium model 3D kanthi swadaya, dheweke biasane duwe standart spesial. Skema fungsional: masalah sing ana hubungane karo pilihan lokasi gym. Skema fungsi kanggo nyusun gym gedhe. Ukuran lan wangune balai. Lampu surya alam. Konstruksi jubin ing ruang olahraga. Tata letak saka para penonton. Kapasitas gyms. Ukuran kolom sing diputer.

Jinis acara olah raga:
Wingklik;
Game bal-balan, bal-balan olahraga.
Olahraga;
Senam;
Sekolah menunggang, muter, lan kadang nglangi.

Ukuran lan wujud saka gimnasium. Ukuran bal-balan gumantung ing ukuran lapangan. Ukuran lapangan play 65 x 130 perlu kanggo dina-dina game: hockey roller, hockey es, balap tangan, tenis, basket, bola voli, bulutangkis, sepeda, dan polo.

Lapangan kasebut uga cocok kanggo olahraga skating, tenis meja, tinju, wrestling, anggar, judo, angkat bobot, uga sawetara disiplin atletik (ditembak, diluncurake dawa, dhuwur lan dhuwur kanthi pole) lan latihan senam.

Kanggo kelas lan kompetisi es lan olahraga Ès ing nglatih ukuran gymnasium sing dibutuhake saka 100 x 196.

Sing tumpang tindih ing bale paling kerep duwe njaba garis sing arched karo busur munggah ing zona dhuwur maksimum bal.

Ana kudu ana kolom internal penengah ing bandhara. Ing sumbu transversal tengah A - A, tampilan sing ora disengaja ing kabeh lapangan kudu diwenehake.
On Flatpyramid sampeyan bakal nemokake model gymnasium 3D sing beda-beda, sawetara sing digawé nganggo aturan olahraga sawetara sing umum wae. Sampeyan bakal nemokake model gymnasium 3D ing fileformat kasebut: .3ds .max .dwg .fbx .c4d .obj