bantuan

Pitakonan Paling Sering

Nggabung

Nggabung

Bantuan Dhukungan lan Pitakonan Sering babagan Program Afiliasi Kita lan Dadi lan Affiliate

Saiki ora ana tulisan ing kategori iki.



Produk rusak

Aku Duwe Masalah karo Produk sing Dibeli. Opo seng tak lakoni?

Yen prodhuk sing dituku gagal didownload, utawa rusak, sampeyan bisa hubungi tim dhukungan ing jam 24. Kita bakal ngubungi penulis, alamat masalah teknis, lan nyoba kanggo mbenerake. Yen tuku isih durung cukup, kita bakal ngolah bali lan ngurusi penjualan asli.

Flat Pyramid Dhukungan bisa ditampa kanthi ngirim tiket alangan, liwat kita kontak kaca, utawa telpon 1-310-697-3740 antarane jam 9: 00 am - 5: 30 pm Wektu jam - Pasifik (GMT-8).

Ngundhuh Produk

Kebijakan bali

We offer refunds or exchanges on products downloaded from Flat Pyramid sing dianggep cacat utawa ora urip nganti katrangan produk lan / utawa pratinjau gambar .... sesuai karo Representasi Penjamin Warranty ing Lisensi pangguna akhir & Perjanjian Keanggotaan, maca kawicaksanan bali lengkap kanggo informasi luwih lengkap.

Kebijakan bali

Kebijakan bayar / Exchange

We offer refunds for defective products downloaded from FlatPyramid. Cara kerjane yaiku yen sampeyan tuku lan ngundhuh produk lan iku disebabake cacat utawa ora bisa urip nganti katrangan produk utawa gambar pratinjau produk banjur kita bakal nggawe kabeh upaya kanggo ngatasi masalah kanthi cepet. Yen kita ora bisa mbenerake masalah kanthi cara pas wektune, kita bakal langsung mbatalake dhuwit lan mbalekake dhuwit nalika sampeyan ngubungi kita ing jam 48 kanggo mundhut lan ngundhuh produk.

Wigati dicathet menawa kita nawakake bayaran balik utawa ijol-ijolan kanggo produk sing bisa diundhuh sing dianggep rusak utawa produk sing ora bisa urip nganti katrangan produk utawa gambar pratinjau produk.

Yen sampeyan ora yakin babagan prodhuk tartamtu utawa butuh informasi tambahan, nggawe, spesifikasine, mangga hubungi kita sadurunge sampeyan tuku lan kita bakal seneng mbantu sampeyan.

Yen sampeyan tuku produk digital saka kita karo asumsi yen produk fisik, kita bakal mbalekaken pembayaran sampeyan kurang pangolahan% 10 lan biaya transaksi anggere sampeyan durung ngundhuh produk lan hubungi kita ing dina 14 saka tuku.

Custom 3D Models

Kabeh celengan sing dibayar kanggo proyek modifikasi 3d adat ora bisa diganti maneh. Yen klien ditampa lan ora kepenak karo file model 3d sing dikirimke final, banjur kita bakal nggawe kabeh upaya kanggo mutusake masalah kasebut yen wis ana ing ruang kerja asli.
Sanajan, kita ora ngasilake dhuwit apa wae sing mbayar kanggo proyek modem 3d adat.

Produk rusak

Produk sing diunduh sing cacat bisa bali utawa ditukar. Produk rusak minangka produk sing ora bisa digunakake nalika digunakake miturut spesifikasi lan format produk sing kasedhiya, utawa nalika produk ora bisa urip nganti katrangan utawa pratinjau produk. Sesuai karo Representasi Penjamin Warranty ing Lisensi pangguna akhir & Perjanjian keanggotaan, produk sing rusak bisa diowahi utawa bali menyang Penjual.

Wigati dicathet yen ora ana babar pisan produk sing bakal digunakake nalika produk ora digunakake miturut katrangan, spesifikasi lan / utawa ing format sing diwenehake.

Pembayaran ditrapake mung sawise Customer wis nggarap FlatPyramid lan / utawa Penjual kanggo ngatasi masalah kasebut. Yen masalah ora bisa diatasi ing jam 72 sawise kabar banjur kita bakal ngetokake Customer pengembalian dana. Nanging, sampeyan kudu ngubungi kita lan nggawa masalah kasebut ing perhatian kita ing jam 48 kanggo mundhut lan ngundhuh produk.

Nalika lan yen dhuwit mbayar ditanggepi, Nasabah tanggung jawab kanggo mbusak langsung kabeh berkas kanthi nggunakake produk lan ora bisa mbagekke, ngedol utawa nggunakake produk.

Kebijakan Pembatalan Pesenan

Mangga disaranake pambatalan liwat email kanggo cancelorder_at_flatpyramid.com utawa nelpon ing telpon bisnis kita ing 310-697-3740 ing jam 48 saka urutan. Iki pancene migunani yen customer tumbas produk salah lan durung diundhuh produk. Yen sampeyan tuku produk digital saka kita karo asumsi yen iku produk fisik, kita bakal ngasilake pembayaran maneh yen pangolahan lan ongkos transaksi 10% sing durung didownload.

Pembatalan email kudu ngemot iki:

Jeneng pisanan, jeneng mburi, nomer dhuwite, lan alamat email.

Informasi iki kudu identik karo informasi sing diwiwiti kanthi urutan. Mangga nyedhiyakake informasi kontak supaya kita bisa ngubungi sampeyan yen kita duwe pitakonan babagan mbatalake pesenan sampeyan. Saben gaweyan bakal digawe kanggo nampung pembatalan pesanan sampeyan, menehi pesanan sampeyan durung didownload.

Ing acara yen pembatalan dikirim (liwat email utawa telpon), sawise sampeyan wis dikenani biaya, kita bakal kanthi cepet ngasilake keseimbangan sing lengkap. Nanging, yen pembatalan didokumentasikake sawise ditampa urutan kasebut diundhuh, lan prodhuk kasebut ora ana ing sangisore status produk sing rusak mangka kita ora bakal mbayar biaya.

Kebijakan Bali kanggo Produk sing Dibeli Sing Ana Masalah

Yen prodhuk sing dituku gagal didownload, utawa rusak, sampeyan bisa hubungi tim dhukungan ing jam 24. Kita bakal ngubungi penulis, alamat masalah teknis, lan nyoba kanggo mbenerake. Yen tuku isih durung cukup, kita bakal ngolah bali lan ngurusi penjualan asli.

Flat Pyramid Dhukungan bisa ditampa kanthi ngirim tiket alangan, liwat kita kontak kaca, utawa telpon 1-310-697-3740 antarane jam 9: 00 am - 5: 30 pm Wektu jam - Pasifik (GMT-8).

Ndeleng lengkap bali / tukar policy.



Ngundhuh Produk

Ngundhuh Produk

Kebijakan bali

We offer refunds or exchanges on products downloaded from Flat Pyramid sing dianggep cacat utawa ora urip nganti katrangan produk lan / utawa pratinjau gambar .... sesuai karo Representasi Penjamin Warranty ing Lisensi pangguna akhir & Perjanjian Keanggotaan, maca kawicaksanan bali lengkap kanggo informasi luwih lengkap.

Kebijakan bali

Kebijakan bayar / Exchange

We offer refunds for defective products downloaded from FlatPyramid. Cara kerjane yaiku yen sampeyan tuku lan ngundhuh produk lan iku disebabake cacat utawa ora bisa urip nganti katrangan produk utawa gambar pratinjau produk banjur kita bakal nggawe kabeh upaya kanggo ngatasi masalah kanthi cepet. Yen kita ora bisa mbenerake masalah kanthi cara pas wektune, kita bakal langsung mbatalake dhuwit lan mbalekake dhuwit nalika sampeyan ngubungi kita ing jam 48 kanggo mundhut lan ngundhuh produk.

Wigati dicathet menawa kita nawakake bayaran balik utawa ijol-ijolan kanggo produk sing bisa diundhuh sing dianggep rusak utawa produk sing ora bisa urip nganti katrangan produk utawa gambar pratinjau produk.

Yen sampeyan ora yakin babagan prodhuk tartamtu utawa butuh informasi tambahan, nggawe, spesifikasine, mangga hubungi kita sadurunge sampeyan tuku lan kita bakal seneng mbantu sampeyan.

Yen sampeyan tuku produk digital saka kita karo asumsi yen produk fisik, kita bakal mbalekaken pembayaran sampeyan kurang pangolahan% 10 lan biaya transaksi anggere sampeyan durung ngundhuh produk lan hubungi kita ing dina 14 saka tuku.

Custom 3D Models

Kabeh celengan sing dibayar kanggo proyek modifikasi 3d adat ora bisa diganti maneh. Yen klien ditampa lan ora kepenak karo file model 3d sing dikirimke final, banjur kita bakal nggawe kabeh upaya kanggo mutusake masalah kasebut yen wis ana ing ruang kerja asli.
Sanajan, kita ora ngasilake dhuwit apa wae sing mbayar kanggo proyek modem 3d adat.

Produk rusak

Produk sing diunduh sing cacat bisa bali utawa ditukar. Produk rusak minangka produk sing ora bisa digunakake nalika digunakake miturut spesifikasi lan format produk sing kasedhiya, utawa nalika produk ora bisa urip nganti katrangan utawa pratinjau produk. Sesuai karo Representasi Penjamin Warranty ing Lisensi pangguna akhir & Perjanjian keanggotaan, produk sing rusak bisa diowahi utawa bali menyang Penjual.

Wigati dicathet yen ora ana babar pisan produk sing bakal digunakake nalika produk ora digunakake miturut katrangan, spesifikasi lan / utawa ing format sing diwenehake.

Pembayaran ditrapake mung sawise Customer wis nggarap FlatPyramid lan / utawa Penjual kanggo ngatasi masalah kasebut. Yen masalah ora bisa diatasi ing jam 72 sawise kabar banjur kita bakal ngetokake Customer pengembalian dana. Nanging, sampeyan kudu ngubungi kita lan nggawa masalah kasebut ing perhatian kita ing jam 48 kanggo mundhut lan ngundhuh produk.

Nalika lan yen dhuwit mbayar ditanggepi, Nasabah tanggung jawab kanggo mbusak langsung kabeh berkas kanthi nggunakake produk lan ora bisa mbagekke, ngedol utawa nggunakake produk.

Kebijakan Pembatalan Pesenan

Mangga disaranake pambatalan liwat email kanggo cancelorder_at_flatpyramid.com utawa nelpon ing telpon bisnis kita ing 310-697-3740 ing jam 48 saka urutan. Iki pancene migunani yen customer tumbas produk salah lan durung diundhuh produk. Yen sampeyan tuku produk digital saka kita karo asumsi yen iku produk fisik, kita bakal ngasilake pembayaran maneh yen pangolahan lan ongkos transaksi 10% sing durung didownload.

Pembatalan email kudu ngemot iki:

Jeneng pisanan, jeneng mburi, nomer dhuwite, lan alamat email.

Informasi iki kudu identik karo informasi sing diwiwiti kanthi urutan. Mangga nyedhiyakake informasi kontak supaya kita bisa ngubungi sampeyan yen kita duwe pitakonan babagan mbatalake pesenan sampeyan. Saben gaweyan bakal digawe kanggo nampung pembatalan pesanan sampeyan, menehi pesanan sampeyan durung didownload.

Ing acara yen pembatalan dikirim (liwat email utawa telpon), sawise sampeyan wis dikenani biaya, kita bakal kanthi cepet ngasilake keseimbangan sing lengkap. Nanging, yen pembatalan didokumentasikake sawise ditampa urutan kasebut diundhuh, lan prodhuk kasebut ora ana ing sangisore status produk sing rusak mangka kita ora bakal mbayar biaya.

Kebijakan Bali kanggo Produk sing Dibeli Sing Ana Masalah

Yen prodhuk sing dituku gagal didownload, utawa rusak, sampeyan bisa hubungi tim dhukungan ing jam 24. Kita bakal ngubungi penulis, alamat masalah teknis, lan nyoba kanggo mbenerake. Yen tuku isih durung cukup, kita bakal ngolah bali lan ngurusi penjualan asli.

Flat Pyramid Dhukungan bisa ditampa kanthi ngirim tiket alangan, liwat kita kontak kaca, utawa telpon 1-310-697-3740 antarane jam 9: 00 am - 5: 30 pm Wektu jam - Pasifik (GMT-8).

Ndeleng lengkap bali / tukar policy.



Bantuan Umum

Kenapa sampeyan mulai Flat Pyramid?

Nggawe konten digital kaya model 3d arang banget wektu lan angel. Iku mbutuhake wektu pakar lan bakat expertise. Pendhiri saka Flat Pyramid pracaya sistem user-friendly kanggo nyambungake pelanggan menyang pasokan global model 3d isi digital bakal nyimpen perusahaan akeh wektu lan biaya produksi terkenal.

Apa Flat Pyramid?

Flat Pyramid yaiku organisasi sing spesifik ing distribusi model 3d lan konten digital lan media interaktif liyane. Iku akeh pasar sing bisa diduweni kanggo model Reality Augmented 3d, 3d Printing 3d, model 3d siap seluler lan model 3d siap main game online.
Flat Pyramid minangka platform perantara ing ngendi seniman digital ngasilake pendapatan saka sade isi 3d. Flat Pyramidperpustakaan sing akeh wis puluhan ewu prodhuk tuku utawa gratis.

Opo sing Flat Pyramid Apa?

Misi kita kanggo nyusun modulasi cara Model 3D didistribusikake lan digunakake. Kita ningkataké, ngedol lan ndaftar model 3d (isi digital 3d) sing digawé dening individu lan perusahaan ing industri media digital ing saindenging donya. Kita usaha kanggo nyedhiyakake maksimal ngasilake kanggo pemilik properti intelektual lan ngirim produk-produk berkualitas menyang pelanggan regane kita ing lingkungan dinamis lan menehi pancingan.

Ngendi Is Flat Pyramid Dumunung?

Flat Pyramid dumunung ing wilayah teluk South Los Angeles, California.

Carane Aku Kontak Flat Pyramid?

FlatPyramid bisa dihubungi liwat kita kontak kaca utawa telpon ing 1-310-697-3740 antarane jam 9: 00 am - 5: 30 jam Wektu Pasifik (GMT-8).



Cara Buy On Flat Pyramid

Lisensi apa aku njaluk lan apa sing dilindhungi?

Sampeyan njaluk Lisensi Bebas Royalty Non-Eksklusif kanggo nutupi panggunaan pribadi lan komersial ... lisensi sing nyederhanakake kanggo nutupi kabeh kabutuhan panggunaan, kajaba yen jinis lisensi kasebut Panggunaan Editorial Gratis Royalty. Ing kasus iki, spesifikasi model 3d bakal dicap minangka Gunakake Editorial Gratis Royalty lan mung bisa digunakake kanthi cara editorial, sing ana hubungane karo acara sing anyar, utawa ora umum, lan ora bisa digunakake kanggo iklan, promosi, iklan utawa nggunakake barang dagangan.

Situs liyane duwe macem-macem lisensi sing dibutuhake, sing bisa angel utawa bingung yen sampeyan ora kenal lisensi. Kanthi kita, sampeyan mung perlu siji lisensi.

Ana uga pilihan kanggo Lisensi Eksklusif yen sampeyan butuh, mung hubungi kita.

Ndeleng lengkap Lisensi pangguna lan Persetujuan Anggota kanggo katrangan luwih.

Aku Duwe Masalah karo Produk sing Dibeli. Opo seng tak lakoni?

Yen prodhuk sing dituku gagal didownload, utawa rusak, sampeyan bisa hubungi tim dhukungan ing jam 24. Kita bakal ngubungi penulis, alamat masalah teknis, lan nyoba kanggo mbenerake. Yen tuku isih durung cukup, kita bakal ngolah bali lan ngurusi penjualan asli.

Flat Pyramid Dhukungan bisa ditampa kanthi ngirim tiket alangan, liwat kita kontak kaca, utawa telpon 1-310-697-3740 antarane jam 9: 00 am - 5: 30 pm Wektu jam - Pasifik (GMT-8).

Ngundhuh Produk

Kebijakan bali

We offer refunds or exchanges on products downloaded from Flat Pyramid sing dianggep cacat utawa ora urip nganti katrangan produk lan / utawa pratinjau gambar .... sesuai karo Representasi Penjamin Warranty ing Lisensi pangguna akhir & Perjanjian Keanggotaan, maca kawicaksanan bali lengkap kanggo informasi luwih lengkap.

Cara Buy, Jual, Lan Ngunduh Produk

Sampeyan bisa ndhaftar minangka Customer utawa Penjual ing Flat Pyramid. Nalika sampeyan ndhaftar minangka Bakul, sampeyan bakal bisa Tuku lan Tuku produk. Nalika sampeyan ndhaftar minangka pelanggan, sampeyan mung bisa tuku produk utawa ngundhuh produk gratis saka Flat Pyramid. Pelanggan bisa tansah nganyarke akun kanggo dadi Penjual.

Cara Nggoleki Lan Tuku Produk Saka Flat Pyramid 3D Marketplace

Sampeyan ora perlu ndaftar kanggo nggoleki Flat Pyramid katalog produk. Nanging, kanggo tuku produk saka Flat Pyramid, sampeyan kudu:

  • Nggawe akun anggota. Pilih "Customer" minangka jinis anggota sampeyan yen sampeyan mung bakal tuku produk saka Flat Pyramid.
  • Logon menyang Flat Pyramid akun.
  • Gunakake Pencarian Cepet utawa Piranti Rincian Panelusuran kanggo ngetik kata kunci kanggo nglakokake panelusuran lan entuk daftar produk sing cocog karo kritéria sampeyan. Sampeyan uga bisa nelusur miturut kategori.
  • Urut lan pilih produk sing sampeyan kepingin. Banjur, klik ing saben produk kanggo ndeleng rincian informasi produk lan macem-macem pratilik gambar.
  • Pilih produk sing sampeyan pengin. Produk sing disajake lan gratis dipindhah menyang dhuwit balanja ngenteni bayaran utawa download gratis.
  • Ketik info kertu kredit kanggo tuku kertu utawa mbayar Paypal.
  • Sawise proses sukses kertu kredit utawa transaksi Paypal, produk sampeyan bakal kasedhiya kanggo diunduh langsung.

Cara Download Produk Saka Flat Pyramid 3D Marketplace

Kaca undhuhan ing ngendi sampeyan ndeleng kabeh model sing sampeyan tuku utawa model gratis sing wis ditambahake menyang keranjang undhuhan. Cathetan: Sampeyan kudu mlebu kanggo ngakses kaca iki.

Ngundhuh Gambar: Klik link format file ing jejere jeneng Vendor lan jendhela dialog sing kudu pop-up sing arep sampeyan simpen file. Yen iki ora kelakon, utawa jeneng file ora bener, sampeyan kudu bisa ngeklik klik ing pranala format file lan pilih 'Simpen Target Minangka' or 'Simpen Link minangka'. Iki bakal mbukak jendela dialog kanggo nyimpen file kasebut.

Kabutuhan jam 24: sapisan model sing dituku, model bakal kasedhiya ing Download Antrian kanggo jam 24.

Cara Jual Aset 3D Panjenengan Flat Pyramid 3D Marketplace

Yen sampeyan wis dadi customer, mlebu akun lan menyang Area Anggota. Klik ing "Upgrade to Seller".

Yen ora, gawe bakul akun anggota kanthi milih tombol ing sisih ndhuwur area navigasi sing disebut "Anggota". Banjur pilih "Ndaftar"

Sawise proses registrasi, Login lan menyang "Product Manager"

Pilih "Upload Files" ing Product Manager kanggo ngunggah file produk menyang Flat Pyramid server

Ing Product Manager, pilih Create Products kanggo ngowahi produk sampeyan. Nambah pratelan, cuplikan (gambar cilik), tembung kunci, rega, etc. Lalu nganyari lan nerbitake kanggo entuk produk online.

Pilih "Info Pembayaran" ing area anggota kanggo ngisi informasi pembayaran supaya bisa ngirim cek utawa mbayar elektronik kanggo prodhuk produk sampeyan.

Priksa dodolan sampeyan ing wilayah "Penjualan". 55% utawa% ditetepake ing rega sales produk sampeyan bakal dibayar kanggo sampeyan saben wulan.

Yen sampeyan duwe masalah, utawa seneng pitulung nulis perpustakaan model lan produk liyane monggo hubungi departemen dhukungan kita.

Kebijakan bali

Kebijakan bayar / Exchange

We offer refunds for defective products downloaded from FlatPyramid. Cara kerjane yaiku yen sampeyan tuku lan ngundhuh produk lan iku disebabake cacat utawa ora bisa urip nganti katrangan produk utawa gambar pratinjau produk banjur kita bakal nggawe kabeh upaya kanggo ngatasi masalah kanthi cepet. Yen kita ora bisa mbenerake masalah kanthi cara pas wektune, kita bakal langsung mbatalake dhuwit lan mbalekake dhuwit nalika sampeyan ngubungi kita ing jam 48 kanggo mundhut lan ngundhuh produk.

Wigati dicathet menawa kita nawakake bayaran balik utawa ijol-ijolan kanggo produk sing bisa diundhuh sing dianggep rusak utawa produk sing ora bisa urip nganti katrangan produk utawa gambar pratinjau produk.

Yen sampeyan ora yakin babagan prodhuk tartamtu utawa butuh informasi tambahan, nggawe, spesifikasine, mangga hubungi kita sadurunge sampeyan tuku lan kita bakal seneng mbantu sampeyan.

Yen sampeyan tuku produk digital saka kita karo asumsi yen produk fisik, kita bakal mbalekaken pembayaran sampeyan kurang pangolahan% 10 lan biaya transaksi anggere sampeyan durung ngundhuh produk lan hubungi kita ing dina 14 saka tuku.

Custom 3D Models

Kabeh celengan sing dibayar kanggo proyek modifikasi 3d adat ora bisa diganti maneh. Yen klien ditampa lan ora kepenak karo file model 3d sing dikirimke final, banjur kita bakal nggawe kabeh upaya kanggo mutusake masalah kasebut yen wis ana ing ruang kerja asli.
Sanajan, kita ora ngasilake dhuwit apa wae sing mbayar kanggo proyek modem 3d adat.

Produk rusak

Produk sing diunduh sing cacat bisa bali utawa ditukar. Produk rusak minangka produk sing ora bisa digunakake nalika digunakake miturut spesifikasi lan format produk sing kasedhiya, utawa nalika produk ora bisa urip nganti katrangan utawa pratinjau produk. Sesuai karo Representasi Penjamin Warranty ing Lisensi pangguna akhir & Perjanjian keanggotaan, produk sing rusak bisa diowahi utawa bali menyang Penjual.

Wigati dicathet yen ora ana babar pisan produk sing bakal digunakake nalika produk ora digunakake miturut katrangan, spesifikasi lan / utawa ing format sing diwenehake.

Pembayaran ditrapake mung sawise Customer wis nggarap FlatPyramid lan / utawa Penjual kanggo ngatasi masalah kasebut. Yen masalah ora bisa diatasi ing jam 72 sawise kabar banjur kita bakal ngetokake Customer pengembalian dana. Nanging, sampeyan kudu ngubungi kita lan nggawa masalah kasebut ing perhatian kita ing jam 48 kanggo mundhut lan ngundhuh produk.

Nalika lan yen dhuwit mbayar ditanggepi, Nasabah tanggung jawab kanggo mbusak langsung kabeh berkas kanthi nggunakake produk lan ora bisa mbagekke, ngedol utawa nggunakake produk.

Kebijakan Pembatalan Pesenan

Mangga disaranake pambatalan liwat email kanggo cancelorder_at_flatpyramid.com utawa nelpon ing telpon bisnis kita ing 310-697-3740 ing jam 48 saka urutan. Iki pancene migunani yen customer tumbas produk salah lan durung diundhuh produk. Yen sampeyan tuku produk digital saka kita karo asumsi yen iku produk fisik, kita bakal ngasilake pembayaran maneh yen pangolahan lan ongkos transaksi 10% sing durung didownload.

Pembatalan email kudu ngemot iki:

Jeneng pisanan, jeneng mburi, nomer dhuwite, lan alamat email.

Informasi iki kudu identik karo informasi sing diwiwiti kanthi urutan. Mangga nyedhiyakake informasi kontak supaya kita bisa ngubungi sampeyan yen kita duwe pitakonan babagan mbatalake pesenan sampeyan. Saben gaweyan bakal digawe kanggo nampung pembatalan pesanan sampeyan, menehi pesanan sampeyan durung didownload.

Ing acara yen pembatalan dikirim (liwat email utawa telpon), sawise sampeyan wis dikenani biaya, kita bakal kanthi cepet ngasilake keseimbangan sing lengkap. Nanging, yen pembatalan didokumentasikake sawise ditampa urutan kasebut diundhuh, lan prodhuk kasebut ora ana ing sangisore status produk sing rusak mangka kita ora bakal mbayar biaya.



Cara Jual On Flat Pyramid

Ngunggah File Produk Panjenengan

Kanggo file sing kurang 100 MB:

Kanggo ngunggah sawetara file, nyelehake file ing ngendi wae utawa klik "Pilih File"Lan gunakake CTRL + Klik kanggo milih sawetara file.

Banjur, wiwiti ngunggah file zip, lan / utawa gambar.

Sawise rampung ngunggah, pindhah menyang Gawe New Model 3D. Nalika ngisi informasi Product File lan Format, sampeyan bisa milih file upload kanthi ngeklik "PILIH FILE".

Kanggo file luwih gedhe sing luwih saka 100 MB:

Disaranake sampeyan Impor saka Dropbox utawa Google Drive. Sawise file wis diimpor, pilih saka tab Media Library, lan klik "Masang URL file. "

Aku Penduduk Non - AS, Apa Formulir Aku Perlu Lengkap?

Kanggo nemtokake wangun apa kanggo ngrampungake, please njawab pitakonan ing ngisor iki:

Apa sampeyan nindakake perdagangan utawa bisnis ing AS?

Ya: Lengkap Formulir W-8ECI kanggo pratelan pengecualian saka US tanpa nahan kanggo income èfèktif karo tumindak perdagangan utawa bisnis ing AS http://www.irs.gov/pub/irs-pdf/fw8eci.pdf

Ora: Wujud Lengkap W-8BEN: Warga negara tundhuk US pajak ing tingkat% 30 babagan income (royalti) sing ditampa saka sumber US kajaba sampeyan ngakoni manfaat kasepakatan kanggo royalti hak cipta.

Apa sampeyan pengin ngetrapake keuntungan kasepakatan tax miturut Tabel I ing ngisor iki?

(Kanggo informasi kasepakatan lengkap: http://www.irs.gov/pub/irs-pdf/p901.pdf)

Ya: Apa sampeyan duwe nomer identifikasi sah pajak (TIN)?

Iki minangka nomer jaminan sosial (SSN), nomer identifikasi juragan (EIN) utawa nomer identifikasi pajanan individu IRS (ITIN).

Ya: Lengkap Formulir W-8BEN - Kabeh Bagian http://www.irs.gov/pub/irs-pdf/fw8ben.pdf

Ora: Wujud Lengkap W-7 kanggo njupuk ITIN http://www.irs.gov/pub/irs-pdf/fw7.pdf Yen wis entuk ITIN, ngrampungake Formulir W-8BEN.

Ora: Wujud lengkap W-8BEN - Ngilangi Bagian II http://www.irs.gov/pub/irs-pdf/fw8ben.pdf Instruksi kanggo W-8BEN: http://www.irs.gov/pub/irs-pdf/iw8ben.pdf

Tabel I: Tabel Penampungan Tax Treaty - Taun 2000

NegaraRate ora ditemtokake
Australia5%
Austria0%
Barbados5%
Belgium0%
Canada0%
China10%
Cmnwlth Ind.States0%
Siprus0%
Czech Republic0%
Denmark0%
Mesir15%
Estonia10%
Finland0%
France0%
Jerman0%
Yunani0%
Hungary0%
Iceland0%
India15%
Indonesia10%
Ireland0%
Israel10%
Italia5%
Jamaika10%
Japan10%
Kazakhstan10%
Korea10%
Latvia10%
Lithuania10%
luxembourg0%
Mexico10%
Maroko10%
Walanda0%
New Zealand10%
Norway0%
Pakistan0%
Philippines15%
Poland10%
Portugal10%
Romania10%
Rusia0%
Republik Slowakia0%
Afrika Kidul0%
Spanyol5%
Swedia0%
Swiss0%
Thailand15%
Trinidad & Tobago0%
Tunisia15%
Turkey10%
Ukraine10%
Inggris0%
Venezuela10%
Negara liya30%

Pripun entuk komisi saka ngrujuk pelanggan menyang Flat Pyramid?

Kanggo entuk komisi saka ngrujuk pengunjung menyang Flat Pyramid miwiti kanthi gabung karo kita program affiliate!

  • Yen sampeyan wis duwe akun, Mlebu menyang akun sing ana lan ngunjungi Dashboard Affiliate. Yen sampeyan ora duwe akun, Ndaftar akun FREE saiki.
  • Sawise sampeyan mlebu, golek Pusat Affiliate kanggo tautan gratis, spanduk, lapuran lan liya-liyane.
  • Salinan lan tempel snippets html ing situs web panjenengan, blog, webspace, lensa squidoo, akun media sosial, tandha forum utawa aplikasi web liyane.
  • Nalika pengunjung klik ing link afiliasi, sampeyan bakal dialihake menyang Flat Pyramid. Pengunjung bakal duwe akses menyang Flat Pyramidkatalog kabeh produk pirang-pirang ewu file produk kanggo tuku.
  • Sawise pengunjung ngrampungake penjualan, sampeyan bakal entuk komisi 20% ing Advertisement.
  • Sampeyan bakal nampa pembayaran saben wulan dening Paypal, Moneybookers, Check utawa Transfer Kawat ing dina 15 ing pungkasan sasi kanggo sasi sadurunge sales. Yen tiba ing akhir minggu utawa liburan, banjur bakal dibayar ing dina sabanjuré. Contone, kabeh dodolan komisi resmi sing ditampa ing sasi Januari bakal dibayar ing 15th Februari.

Kaping pirang-pirang royalty dibayar?

Sampeyan bakal nampa pembayaran saben wulan dening Paypal, Moneybookers (Skrill), Check utawa Wire Transfer ing 15 dina pungkasan sasi kanggo sasi sadurunge sales. Yen tiba ing akhir minggu utawa liburan, banjur bakal dibayar ing dina sabanjuré.

Carane Flat PyramidPricing Work?

Artis nyetel rega awal prodhuk. Sawise iku, Flat Pyramid bakal maneh produk lan nyetel rega yen ngrasa rega sing beda bakal ngasilake luwih akeh kanggo artis lan Flat Pyramid. Kanggo alamat masalah pricing, wenehake tiket alangan utawa hubungi kita. Elinga yen sampeyan kudu mlebu akun kanggo ngirim tiket alangan.

Nalika model pricing lan utawa isi digital liyane, ana sawetara pedoman sing gampang dipikir sing kita pikirake saben wong kudu weruh. Modhèl murah banget biasane diduga minangka kualitas sing kurang apik ora patiya prihatin. Lan model sing larang banget ora bisa didol. Kita percaya yen meh wae model karo rega ora kudu diregani luwih murah tinimbang $ 30. Harga model sing cukup lumayan diwiwiti ing $ 30 lan bisa munggah nganti $ 1000 gumantung saka kualitas lan skala. Model ing ndhuwur $ 1000 bakal biasane banget rinci, angel banget kanggo nggawe lan ing banget dhuwur dikarepake.



ngasilake

Aku Duwe Masalah karo Produk sing Dibeli. Opo seng tak lakoni?

Yen prodhuk sing dituku gagal didownload, utawa rusak, sampeyan bisa hubungi tim dhukungan ing jam 24. Kita bakal ngubungi penulis, alamat masalah teknis, lan nyoba kanggo mbenerake. Yen tuku isih durung cukup, kita bakal ngolah bali lan ngurusi penjualan asli.

Flat Pyramid Dhukungan bisa ditampa kanthi ngirim tiket alangan, liwat kita kontak kaca, utawa telpon 1-310-697-3740 antarane jam 9: 00 am - 5: 30 pm Wektu jam - Pasifik (GMT-8).

Ngundhuh Produk

Kebijakan bali

We offer refunds or exchanges on products downloaded from Flat Pyramid sing dianggep cacat utawa ora urip nganti katrangan produk lan / utawa pratinjau gambar .... sesuai karo Representasi Penjamin Warranty ing Lisensi pangguna akhir & Perjanjian Keanggotaan, maca kawicaksanan bali lengkap kanggo informasi luwih lengkap.

Kebijakan bali

Kebijakan bayar / Exchange

We offer refunds for defective products downloaded from FlatPyramid. Cara kerjane yaiku yen sampeyan tuku lan ngundhuh produk lan iku disebabake cacat utawa ora bisa urip nganti katrangan produk utawa gambar pratinjau produk banjur kita bakal nggawe kabeh upaya kanggo ngatasi masalah kanthi cepet. Yen kita ora bisa mbenerake masalah kanthi cara pas wektune, kita bakal langsung mbatalake dhuwit lan mbalekake dhuwit nalika sampeyan ngubungi kita ing jam 48 kanggo mundhut lan ngundhuh produk.

Wigati dicathet menawa kita nawakake bayaran balik utawa ijol-ijolan kanggo produk sing bisa diundhuh sing dianggep rusak utawa produk sing ora bisa urip nganti katrangan produk utawa gambar pratinjau produk.

Yen sampeyan ora yakin babagan prodhuk tartamtu utawa butuh informasi tambahan, nggawe, spesifikasine, mangga hubungi kita sadurunge sampeyan tuku lan kita bakal seneng mbantu sampeyan.

Yen sampeyan tuku produk digital saka kita karo asumsi yen produk fisik, kita bakal mbalekaken pembayaran sampeyan kurang pangolahan% 10 lan biaya transaksi anggere sampeyan durung ngundhuh produk lan hubungi kita ing dina 14 saka tuku.

Custom 3D Models

Kabeh celengan sing dibayar kanggo proyek modifikasi 3d adat ora bisa diganti maneh. Yen klien ditampa lan ora kepenak karo file model 3d sing dikirimke final, banjur kita bakal nggawe kabeh upaya kanggo mutusake masalah kasebut yen wis ana ing ruang kerja asli.
Sanajan, kita ora ngasilake dhuwit apa wae sing mbayar kanggo proyek modem 3d adat.

Produk rusak

Produk sing diunduh sing cacat bisa bali utawa ditukar. Produk rusak minangka produk sing ora bisa digunakake nalika digunakake miturut spesifikasi lan format produk sing kasedhiya, utawa nalika produk ora bisa urip nganti katrangan utawa pratinjau produk. Sesuai karo Representasi Penjamin Warranty ing Lisensi pangguna akhir & Perjanjian keanggotaan, produk sing rusak bisa diowahi utawa bali menyang Penjual.

Wigati dicathet yen ora ana babar pisan produk sing bakal digunakake nalika produk ora digunakake miturut katrangan, spesifikasi lan / utawa ing format sing diwenehake.

Pembayaran ditrapake mung sawise Customer wis nggarap FlatPyramid lan / utawa Penjual kanggo ngatasi masalah kasebut. Yen masalah ora bisa diatasi ing jam 72 sawise kabar banjur kita bakal ngetokake Customer pengembalian dana. Nanging, sampeyan kudu ngubungi kita lan nggawa masalah kasebut ing perhatian kita ing jam 48 kanggo mundhut lan ngundhuh produk.

Nalika lan yen dhuwit mbayar ditanggepi, Nasabah tanggung jawab kanggo mbusak langsung kabeh berkas kanthi nggunakake produk lan ora bisa mbagekke, ngedol utawa nggunakake produk.

Kebijakan Pembatalan Pesenan

Mangga disaranake pambatalan liwat email kanggo cancelorder_at_flatpyramid.com utawa nelpon ing telpon bisnis kita ing 310-697-3740 ing jam 48 saka urutan. Iki pancene migunani yen customer tumbas produk salah lan durung diundhuh produk. Yen sampeyan tuku produk digital saka kita karo asumsi yen iku produk fisik, kita bakal ngasilake pembayaran maneh yen pangolahan lan ongkos transaksi 10% sing durung didownload.

Pembatalan email kudu ngemot iki:

Jeneng pisanan, jeneng mburi, nomer dhuwite, lan alamat email.

Informasi iki kudu identik karo informasi sing diwiwiti kanthi urutan. Mangga nyedhiyakake informasi kontak supaya kita bisa ngubungi sampeyan yen kita duwe pitakonan babagan mbatalake pesenan sampeyan. Saben gaweyan bakal digawe kanggo nampung pembatalan pesanan sampeyan, menehi pesanan sampeyan durung didownload.

Ing acara yen pembatalan dikirim (liwat email utawa telpon), sawise sampeyan wis dikenani biaya, kita bakal kanthi cepet ngasilake keseimbangan sing lengkap. Nanging, yen pembatalan didokumentasikake sawise ditampa urutan kasebut diundhuh, lan prodhuk kasebut ora ana ing sangisore status produk sing rusak mangka kita ora bakal mbayar biaya.

Kebijakan Bali kanggo Produk sing Dibeli Sing Ana Masalah

Yen prodhuk sing dituku gagal didownload, utawa rusak, sampeyan bisa hubungi tim dhukungan ing jam 24. Kita bakal ngubungi penulis, alamat masalah teknis, lan nyoba kanggo mbenerake. Yen tuku isih durung cukup, kita bakal ngolah bali lan ngurusi penjualan asli.

Flat Pyramid Dhukungan bisa ditampa kanthi ngirim tiket alangan, liwat kita kontak kaca, utawa telpon 1-310-697-3740 antarane jam 9: 00 am - 5: 30 pm Wektu jam - Pasifik (GMT-8).

Ndeleng lengkap bali / tukar policy.



Nggolek Prodhuk

Cara Buy, Jual, Lan Ngunduh Produk

Sampeyan bisa ndhaftar minangka Customer utawa Penjual ing Flat Pyramid. Nalika sampeyan ndhaftar minangka Bakul, sampeyan bakal bisa Tuku lan Tuku produk. Nalika sampeyan ndhaftar minangka pelanggan, sampeyan mung bisa tuku produk utawa ngundhuh produk gratis saka Flat Pyramid. Pelanggan bisa tansah nganyarke akun kanggo dadi Penjual.

Cara Nggoleki Lan Tuku Produk Saka Flat Pyramid 3D Marketplace

Sampeyan ora perlu ndaftar kanggo nggoleki Flat Pyramid katalog produk. Nanging, kanggo tuku produk saka Flat Pyramid, sampeyan kudu:

  • Nggawe akun anggota. Pilih "Customer" minangka jinis anggota sampeyan yen sampeyan mung bakal tuku produk saka Flat Pyramid.
  • Logon menyang Flat Pyramid akun.
  • Gunakake Pencarian Cepet utawa Piranti Rincian Panelusuran kanggo ngetik kata kunci kanggo nglakokake panelusuran lan entuk daftar produk sing cocog karo kritéria sampeyan. Sampeyan uga bisa nelusur miturut kategori.
  • Urut lan pilih produk sing sampeyan kepingin. Banjur, klik ing saben produk kanggo ndeleng rincian informasi produk lan macem-macem pratilik gambar.
  • Pilih produk sing sampeyan pengin. Produk sing disajake lan gratis dipindhah menyang dhuwit balanja ngenteni bayaran utawa download gratis.
  • Ketik info kertu kredit kanggo tuku kertu utawa mbayar Paypal.
  • Sawise proses sukses kertu kredit utawa transaksi Paypal, produk sampeyan bakal kasedhiya kanggo diunduh langsung.

Cara Download Produk Saka Flat Pyramid 3D Marketplace

Kaca undhuhan ing ngendi sampeyan ndeleng kabeh model sing sampeyan tuku utawa model gratis sing wis ditambahake menyang keranjang undhuhan. Cathetan: Sampeyan kudu mlebu kanggo ngakses kaca iki.

Ngundhuh Gambar: Klik link format file ing jejere jeneng Vendor lan jendhela dialog sing kudu pop-up sing arep sampeyan simpen file. Yen iki ora kelakon, utawa jeneng file ora bener, sampeyan kudu bisa ngeklik klik ing pranala format file lan pilih 'Simpen Target Minangka' or 'Simpen Link minangka'. Iki bakal mbukak jendela dialog kanggo nyimpen file kasebut.

Kabutuhan jam 24: sapisan model sing dituku, model bakal kasedhiya ing Download Antrian kanggo jam 24.

Cara Jual Aset 3D Panjenengan Flat Pyramid 3D Marketplace

Yen sampeyan wis dadi customer, mlebu akun lan menyang Area Anggota. Klik ing "Upgrade to Seller".

Yen ora, gawe bakul akun anggota kanthi milih tombol ing sisih ndhuwur area navigasi sing disebut "Anggota". Banjur pilih "Ndaftar"

Sawise proses registrasi, Login lan menyang "Product Manager"

Pilih "Upload Files" ing Product Manager kanggo ngunggah file produk menyang Flat Pyramid server

Ing Product Manager, pilih Create Products kanggo ngowahi produk sampeyan. Nambah pratelan, cuplikan (gambar cilik), tembung kunci, rega, etc. Lalu nganyari lan nerbitake kanggo entuk produk online.

Pilih "Info Pembayaran" ing area anggota kanggo ngisi informasi pembayaran supaya bisa ngirim cek utawa mbayar elektronik kanggo prodhuk produk sampeyan.

Priksa dodolan sampeyan ing wilayah "Penjualan". 55% utawa% ditetepake ing rega sales produk sampeyan bakal dibayar kanggo sampeyan saben wulan.

Yen sampeyan duwe masalah, utawa seneng pitulung nulis perpustakaan model lan produk liyane monggo hubungi departemen dhukungan kita.

Bisa Ngatur Karierku?

Ya, kanthi kita kuat banget Cepet lan Panelusuran Faceted, sampeyan bisa ngatur kabeh paramèter panelusuran Panjenengan; saéngga mbisakake sampeyan nemokake apa sing perlu cepet.

Aku Ora Nggoleki Apa Aku Nggolek. Opo seng tak lakoni?

Yen sampeyan ora nemokake persis apa sing dienggo ing katalog kita utawa kudu isi 3d sing eksklusif utawa khusus, kirimake nyuwun pemodelan lan / utawa Rendering 3d khusus. ing Flat Pyramid kita duwe seniman sing berkualitas sing bisa mbantu ngatur kustomisasi model 3d kanggo memenuhi kebutuhan sampeyan terjangkau tarif.



Masalah Teknis

Ngatasi masalah Masalah Ngunggah

Ing ngisor iki golek cara kanggo troubleshoot masalah sing diunggahaké. Yen sampeyan ora nemokake masalah kene, mangga mbukak tiket dhukungan.

Kesalahan HTTP 0 Ocurred Nalika Sampeyan Ngunggah

Issue: Yen sampeyan nyoba ngunggah, sampeyan bakal entuk Kesalahan HTTP 0 lan gumantung ing browser sampeyan uga bisa njaluk sekelompok teks jibberish ing ndhuwur area unggahan utawa tengen ngisor kesalahan.

Description: Kesalahan HTTP 0 biasane disebabake dening plugins sing aktif ing browser, sing bisa ngganggu proses upload.

Solution:

1. Yen file luwih gedhe tinimbang 100 MB, disaranake sampeyan ngunggah file liwat Dropbox.

2. Yen file luwih cilik tinimbang 100 MB, banjur nerusake kanggo mbusak utawa mateni plugin ing browser sampeyan sing bisa ngganggu pangunggahan (kaya Chrome Extensions utawa addons Firefox).

Aku Duwe Masalah karo Produk sing Dibeli. Opo seng tak lakoni?

Yen prodhuk sing dituku gagal didownload, utawa rusak, sampeyan bisa hubungi tim dhukungan ing jam 24. Kita bakal ngubungi penulis, alamat masalah teknis, lan nyoba kanggo mbenerake. Yen tuku isih durung cukup, kita bakal ngolah bali lan ngurusi penjualan asli.

Flat Pyramid Dhukungan bisa ditampa kanthi ngirim tiket alangan, liwat kita kontak kaca, utawa telpon 1-310-697-3740 antarane jam 9: 00 am - 5: 30 pm Wektu jam - Pasifik (GMT-8).

Aku Wis Registered Nanging Aku Ora Log Mbalik Ing

Yen Sampeyan Sadurunge Ndhaptar lan Duwe Masalah Mlebu Mlebu Ing, Deleng Ngisor Kanggo Tip Lan Solutions.

Yen Jeneng Sampeyan Originally Duwe Spasi, Ganti Ruang Kanthi Underscores

Yen jeneng panganggo sampeyan asline duwe spasi, sampeyan kudu ngganti spasi kasebut kanthi garis bawah (_).

Contone, jeneng panganggo sampeyan Utama, banjur jeneng panganggo anyar sampeyan John_Doe

Yen jeneng panganggo sampeyan Mary Jane Doe, banjur jeneng panganggo anyar sampeyan Mary_Jane_Doe

Mlebet Nganggo Alamat Email Panjenengan

Utawa, sampeyan bisa mlebu nganggo alamat email sing ana hubungane karo sampeyan Flat Pyramid akun. Iki alamat email sing digunakake kanggo mlebu / munggah register. Yen sampeyan wis lali tembung sandhi, sampeyan bisa reset sandi sampeyan Kapan wae.

Mbalik maneh mlebu

Cathetan: Yen sampeyan isih duwe masalah mlebu maneh karo akun sing ana, monggo ora ragu-ragu hubungi kita.

Ngundhuh Produk

Kebijakan bali

We offer refunds or exchanges on products downloaded from Flat Pyramid sing dianggep cacat utawa ora urip nganti katrangan produk lan / utawa pratinjau gambar .... sesuai karo Representasi Penjamin Warranty ing Lisensi pangguna akhir & Perjanjian Keanggotaan, maca kawicaksanan bali lengkap kanggo informasi luwih lengkap.

Kebijakan bali

Kebijakan bayar / Exchange

We offer refunds for defective products downloaded from FlatPyramid. Cara kerjane yaiku yen sampeyan tuku lan ngundhuh produk lan iku disebabake cacat utawa ora bisa urip nganti katrangan produk utawa gambar pratinjau produk banjur kita bakal nggawe kabeh upaya kanggo ngatasi masalah kanthi cepet. Yen kita ora bisa mbenerake masalah kanthi cara pas wektune, kita bakal langsung mbatalake dhuwit lan mbalekake dhuwit nalika sampeyan ngubungi kita ing jam 48 kanggo mundhut lan ngundhuh produk.

Wigati dicathet menawa kita nawakake bayaran balik utawa ijol-ijolan kanggo produk sing bisa diundhuh sing dianggep rusak utawa produk sing ora bisa urip nganti katrangan produk utawa gambar pratinjau produk.

Yen sampeyan ora yakin babagan prodhuk tartamtu utawa butuh informasi tambahan, nggawe, spesifikasine, mangga hubungi kita sadurunge sampeyan tuku lan kita bakal seneng mbantu sampeyan.

Yen sampeyan tuku produk digital saka kita karo asumsi yen produk fisik, kita bakal mbalekaken pembayaran sampeyan kurang pangolahan% 10 lan biaya transaksi anggere sampeyan durung ngundhuh produk lan hubungi kita ing dina 14 saka tuku.

Custom 3D Models

Kabeh celengan sing dibayar kanggo proyek modifikasi 3d adat ora bisa diganti maneh. Yen klien ditampa lan ora kepenak karo file model 3d sing dikirimke final, banjur kita bakal nggawe kabeh upaya kanggo mutusake masalah kasebut yen wis ana ing ruang kerja asli.
Sanajan, kita ora ngasilake dhuwit apa wae sing mbayar kanggo proyek modem 3d adat.

Produk rusak

Produk sing diunduh sing cacat bisa bali utawa ditukar. Produk rusak minangka produk sing ora bisa digunakake nalika digunakake miturut spesifikasi lan format produk sing kasedhiya, utawa nalika produk ora bisa urip nganti katrangan utawa pratinjau produk. Sesuai karo Representasi Penjamin Warranty ing Lisensi pangguna akhir & Perjanjian keanggotaan, produk sing rusak bisa diowahi utawa bali menyang Penjual.

Wigati dicathet yen ora ana babar pisan produk sing bakal digunakake nalika produk ora digunakake miturut katrangan, spesifikasi lan / utawa ing format sing diwenehake.

Pembayaran ditrapake mung sawise Customer wis nggarap FlatPyramid lan / utawa Penjual kanggo ngatasi masalah kasebut. Yen masalah ora bisa diatasi ing jam 72 sawise kabar banjur kita bakal ngetokake Customer pengembalian dana. Nanging, sampeyan kudu ngubungi kita lan nggawa masalah kasebut ing perhatian kita ing jam 48 kanggo mundhut lan ngundhuh produk.

Nalika lan yen dhuwit mbayar ditanggepi, Nasabah tanggung jawab kanggo mbusak langsung kabeh berkas kanthi nggunakake produk lan ora bisa mbagekke, ngedol utawa nggunakake produk.

Kebijakan Pembatalan Pesenan

Mangga disaranake pambatalan liwat email kanggo cancelorder_at_flatpyramid.com utawa nelpon ing telpon bisnis kita ing 310-697-3740 ing jam 48 saka urutan. Iki pancene migunani yen customer tumbas produk salah lan durung diundhuh produk. Yen sampeyan tuku produk digital saka kita karo asumsi yen iku produk fisik, kita bakal ngasilake pembayaran maneh yen pangolahan lan ongkos transaksi 10% sing durung didownload.

Pembatalan email kudu ngemot iki:

Jeneng pisanan, jeneng mburi, nomer dhuwite, lan alamat email.

Informasi iki kudu identik karo informasi sing diwiwiti kanthi urutan. Mangga nyedhiyakake informasi kontak supaya kita bisa ngubungi sampeyan yen kita duwe pitakonan babagan mbatalake pesenan sampeyan. Saben gaweyan bakal digawe kanggo nampung pembatalan pesanan sampeyan, menehi pesanan sampeyan durung didownload.

Ing acara yen pembatalan dikirim (liwat email utawa telpon), sawise sampeyan wis dikenani biaya, kita bakal kanthi cepet ngasilake keseimbangan sing lengkap. Nanging, yen pembatalan didokumentasikake sawise ditampa urutan kasebut diundhuh, lan prodhuk kasebut ora ana ing sangisore status produk sing rusak mangka kita ora bakal mbayar biaya.



Katentuan Pangginaan supados langkung Service

Kebijakan Pranala njaba

Pemberitahuan Digital Millennium Copyright Act ("DMCA")

Iki kabar mung kanggo tujuan pandhuan. Iki ora dimaksudaké minangka, utawa ngirim kasebut minangka saran legal. Yen sampeyan yakin yen hak properti intelektual sampeyan wis dilanggar, utawa yen kabar pelanggaran wis diajukake marang sampeyan, sampeyan kudu langsung nemokake penasehate hukum.

Situs web iki (ndeleng Katentuan lan Ketentuan Penggunaan situs web kita kanggo definisi), kalebu kabeh teks, HTML, skrip, lan gambar sing duwe hak cipta lan diduweni dening Flatpyramid.com. Kabeh hak dilindhungi.

Ora ana Part SITUS THIS bisa uga dipun dhamel maleh utawa bisa ditularaké IN Wujud ANY UTAWA BY liya ANY, MEKANIK, elektronik, UTAWA Yen, kalebu photocopying lan Rekaman, UTAWA BY ANY Informasi STORAGE lan sistem, UTAWA ditularaké E-mail, UTAWA digunakake IN ANY FASHION LAIN TANPA PRINT LAIN MERANGKEHREN SITUS LAYANAN WEBSITE.

Iki mesthi ora kalebu caching undhuhan lan sementara situs web kasebut ing komputer pribadi kanggo tujuan sing jelas nampilake situs web iki, uga informasi sing ditandhani kanthi jelas minangka reprodukibel. Notifikasi hak cipta iki ditrapake kanggo kabeh wong, kalebu kabeh pengunjung situs web iki.

KETENTUAN DMCA

The Digital Millennium Copyright Act of 1998, ketemu ing 17 USC § 512 ( "DMCA"), menehi warga kanggo nduweni bahan hak cipta sing pracaya hak miturut hukum hak cipta Amerika Serikat wis infringed marang ing Internet.

Ing DMCA ing, pemilik bona fide bahan hak cipta sing wis iman yakin yen hak cipta sing wis infringed bisa ngubungi ora mung wong utawa èntitas infringing ing hak cipta, nanging uga bisa ngubungi agen ditetepake saka panyedhiya layanan Internet kanggo laporan Pelanggaran miturut omongane uwong karya sing dilindhungi, nalika kacilakan kasebut miturut omongane uwong katon ing kaca sing ana ing sistem panyedia layanan internet ("ISP").

Pemilik situs web lan ISP iki kepeksa netepi hukum perdagangan internasional, praktek perdagangan internasional, kabeh hukum Amerika Serikat, kalebu hukum hak cipta Amerika Serikat. Sawise ditampa kanthi complaint sing diajukake miturut DMCA, pemilik lan / utawa ISP situs web iki bakal mblokir akses menyang materi sing miturut omongane uwong infringing. Pemilik situs web lan / utawa ISP bakal nerusake salinan notifikasi nyariosaken pelanggaran hak cipta marang infringer miturut omongane uwong. Sapa wae sing pracaya marang bebaya sing menehi kabar babagan pelanggaran hak cipta wis diajukake kanthi salah, supaya bisa ngirim kabar Counter menyang pemilik situs web lan / utawa ISP.

PEMBERITAHUAN PENERIMA COPYRIGHT CLAIMED

Kirimi kabar DMCA nglaim pelanggaran hak cipta kanggo:

LAYANG WEBSITE

Flat Pyramid

Attn: Hak cipta Dept

2711 N. Sepulveda Blvd #233

Manhattan Beach, CA 90266

USA.

support [at]flatpyramidsitus

Kanggo ngajokake kabar pelanggaran karo pemilik situs web utawa ISP, sampeyan kudu nyedhiyani komunikasi ditulis sing nyetel item sing kasebut ing ngisor iki. Sampeyan bakal tanggung jawab kanggo kerusakan (kalebu kerusakan, biaya, lan biaya pengacara) yen sampeyan kanthi bener misrepresent sing situs web utawa kaca web wis infringing hak cipta sampeyan. Senadyan, yen sampeyan ora yakin manawa materi tartamtu sing dikunci dening undang-undang hak cipta, disaranake supaya luwih dhisik hubungi pengacara.

Kanggo nyepetake kemampuan ngolah sampeyan, gunakake format ing ngisor iki (kalebu nomer bagean):

1. Ngenali kanthi rinci babagan karya sing duwe hak cipta sing dipercaya dilanggar.

2. Temtokake materi sing lagi dianggep infringing karya hak cipta sing ana ing item #1 ing ndhuwur. (Sampeyan kudu nyakup URL (s) (lokasi) saka kaca sing ngemot materi sing miturut omongane uwong infringe lan uga kalebu katrangan babagan konten tartamtu sing dianggep infringing hak cipta sampeyan.)

3. Nyedhiyani informasi cukup cukup kanggo ngidini pemilik situs web ngubungi sampeyan (alamat e-mail lan nomer telpon sing dibutuhake minimal).

4. Kalebu ing statement ngisor iki: "Aku sumpah, ing paukuman saka perjury, sing informasi ing kabar punika akurat lan Aku pemilik hak cipta utawa am sah kanggo tumindak atas jenenge pemilik saka hak eksklusif sing dinuga infringed. Aku uga nyatakake yen minangka pemilik hak cipta, aku duwe kapercayan sing yakin yen nggunakake bahan kanthi cara sing dikhakake ora diotorake dening kula, agenku, utawa hukum. "

5. Tandha saka pemilik hak cipta utawa wong sing sah kanggo tumindak atas jeneng panganggo hak cipta. Sampeyan bisa ngirim kabar liwat email sing diwenehi kabar kasebut kalebu tandha elektronik sing tepat. Tandha tangan utawa tandha elektronik kudu dadi panganggo hak cipta, utawa wong sing sah kanggo tumindak atas jenenge, hak cipta eksklusif sing wis diarani dilanggar.

Kanggo rincian informasi sing dibutuhake kanggo kabar sing bener, waca 17 USC § 512 (c) (3).

COUNTERNOTIFIKASI KANGGUNG LUWIH COPYRIGHT

Yen kabar saka nglanggar hak cipta wis ngajokake karo pemilik website lan / utawa ISP marang sampeyan, pemilik lan / utawa ISP bakal nyoba kanggo ngabari lan nyedhiyani sampeyan karo salinan kabar saka nglanggar hak cipta. Yen sampeyan duwe kapercayan sing bener sing wis dituduh kanthi salah, sampeyan bisa ngajukake notifikasi counter karo pemilik situs web lan / utawa ISP. Yen pemilik situs web lan / utawa ISP nampa kabar sing bener, DMCA nyedhiyakake informasi sing dibusak utawa diblokir bakal dibalèkaké utawa bisa diakses kanthi reaktif.

Pemilik website lan / utawa ISP bakal ngganti materi dibusak lan mandek mateni akses menyang ing ora kurang saka 10, utawa luwih saka 14, bisnis dina iki nduwé panrimo saka kabar counter, kajaba pemilik website lan / utawa ISP pisanan ditampa kabar saka partai sing ngeling-eling yen partai sing ngeling-eling kuwi wis ngajokake tindakan sing njaluk supaya pengadilan ngalangi infringer miturut omongane uwong saka enggo bareng kegiatan infringing sing ana hubungane karo materi ing situs iki.

Wigati dimangerteni yen hukum hak cipta Amerika Serikat menehi hukuman dawa amerga ana panjalukan sing palsu sing diajukake kanggo nanggepi kabar pelanggaran hak cipta. Senadyan, yen sampeyan ora yakin manawa materi tartamtu sing dikunci dening undang-undang hak cipta, disaranake supaya luwih dhisik hubungi pengacara.

Lisensi pangguna lan Persetujuan Anggota

Apa Aku Nggawe Hak Cipta Saka Produkku Sawise Didol?

Carane Flat Pyramid Monitor Kontèn Ing Situs?