Animal Collections 3D Models

Model 3D » Hewan 3D Models » Animal Collections

Nuduhake kabeh asil 9

Animal Collections 3D model ing Flatpyramid.

Koleksi Animal 3D Model kalebu mamalia manuk reptil hewan laut 3dmodels kasedhiya ing 3ds max maya lwo obj fbx xsi c4d dwg dfx lws.

Fauna minangka spesies kéwan sing ditemtokake sacara historis sing manggon ing wilayah tartamtu lan kalebu ing kabeh biogeosains. Kewan, kéwan ing zoo, lan liya-liyané ora kalebu fauna. Konsep fauna kalebu loro isi sistematis lan geografis, saingga prinsip pembatasan kudu geografis lan sistematis, fauna serangga, iwak fauna. Kahanan sing terakhir iki amergo nyatane yen ing praktek, ora mungkin kanggo nduwe daftar lengkap spesies saka wilayah tartamtu amergo keragaman gedhe lan ora ana ahli taksonomi.

Ciri sing penting ing fauna manawa yaiku sifat ekologis saka spesies kasebut. Contone, fauna wilayah tropis ditondoi kanthi akeh spesies sing diadaptasi kanggo manggon ing wit-witan lan hubungan trophik sing padha; fauna saka tlatah tlaga kasebut ditondoi dening dominasi nylametake lan ngurmati kéwan, hibernating, nyebar ing suket lan sereh, lan liya-liyane.

Salah siji indikator utama fauna yaiku proporsi endemik - nuduhake tingkat terisolasi lan umur fauna.

Spesies kanthi distribusi sing padha digabungake dadi unsur geografis fauna. Analisis geografis saka fauna bisa nyritakake manawa asal-usul fauna lan hubungane karo fauna lan adoh. Miturut unsur-unsur geografis, spesies bisa ana hubungane karo fauna: Mediterania, Circumboreal, Euro-Siberian, Asia Tengah, Circumpolar, lan liya-liyane. Spesies petualangan iku spesies sing diakoni sacara artifisial saka wilayah liya lan diweruhi.