Kawasaki 3D Models

Nuduhake kabeh asil 3

Kawasaki Heavy Industries, Ltd. - Perusahaan Jepang kanthi markas ing kutha Kobe lan Tokyo (distrik Minato), didegaké dening Kawasaki Siodo ing 1896; salah sijine keprihatinan industri paling gedhe ing donya. Kaping pisanan, perusahaan iki ana ing pembuatan kapal, nanging wektu iki, produk utama sing diprodhuksi yaiku sepeda motor lan moped (divisi Consumer Products and Machinery). Antarane produk perusahaan uga siklus hydro, traktor, sepur, mesin, bagean kanggo Boeing, Embraer lan Bombardier Aerospace.

Kawasaki Heavy Industries Aerospace Company dikontrak kanggo Kementerian Pertahanan lan Badan Aerospace Jepang kanggo nyuplai peralatan kanggo pesawat lan pesawat ruang angkasa, helikopter, simulator udara, mesin jet udara, lan senjata roket.

Awal saka sejarah perusahaan dimulai ing 1878 nalika Shozo Kawasaki Kawasaki didegaké ing Tsukizhi Kawasaki Tokyo. Ing 1886, perusahaan ngembangake manawa perusahaan kapal Shipyard ana ing Kobe.