Kawasaki 3D Models

Nuduhake kabeh asil 3

Kawasaki Heavy Industries, Ltd. - Perusahaan Jepang kanthi kantor pusat ing kutha-kutha Kobe lan Tokyo (distrik Minato), didegake dening Kawasaki Siodo ing taun 1896; salah sawijining keprihatinan industri paling gedhe ing saindenging jagad. Wiwitane, perusahaan kasebut melu nggawe kapal, nanging sauntara iki, produk utama sing diproduksi yaiku motor lan moped (divisi Produk lan Mesin Pelanggan). Antarane produk perusahaan uga siklus hidro, traktor, sepur, mesin, bagean kanggo Boeing, Embraer lan Bombardier Aerospace.

Kawasaki Heavy Industries Aerospace Company dikontrak kanggo Kementerian Pertahanan lan Badan Aerospace Jepang kanggo nyuplai peralatan kanggo pesawat lan pesawat ruang angkasa, helikopter, simulator udara, mesin jet udara, lan senjata roket.

Wiwitan sejarah perusahaan diwiwiti udakara taun 1878 nalika Shozo Kawasaki ngedegake kapal Tsukizhi Kawasaki Tokyo. Ing taun 1886, perusahaan kasebut ngembangake yen Shipyard perusahaan kasebut adhedhasar ing Kobe.