Kendaraan Parts 3D Models

Model 3D » Kendaraan 3d Model » Kendaraan Kendaraan

Nuduhake 1-24 asil 678

Apa sampeyan kepingin weruh apa alternator utawa pompa banyu ing mobil kaya? Sayange, akeh pemilik kendaraan sing ora kenal karo bagian kendaraan lan cara kerja.

Kita, ing Flatpyramid, pracaya manawa saben sopir lan uga anak bisa nemtokake apa kendaraan iku, carane utawa komponen liyane bisa lan kabeh thanks kanggo model 3d.

Varietas suku cadang gedhe banget, basis, mesthi, yaiku mesin.

1. Mesin pembakaran internal beda-beda saka siji liyane. Kene kita ngomong babagan mesin diesel lan bensin. Mesin diesel duweni kaluwihan lan kalemahan dhewe. Padha bisa dingerteni babagan mesin bensin.

2. Ana uga mesin pembakaran njaba, umpamane, mesin uap (kapal). Ing kasus iki, uap yaiku gaya sing mimpin transportasi. Uap kabentuk nalika pembakaran bahan bakar, nanging ing njaba mesin. Lebih efektif isih dianggep mesin pembakaran internal, utamane amarga luwih kompak tinimbang uap sing padha.

Kursi, penumpang lan kargo sing ana ing awak kendaraan. Panel, ing endi awak mesin modern iki dumadi, sing sambungake karo welding. Wings, tutup tutup, lan lawang iku kabeh unsur awak.

Mobil sing sepisanan banget beda karo sing kita drive dina iki. Awak versi asli saka mobil digawe ing panggonan sing padha karo carriages. Mobil lawas wis mbukak lan makili mirip karo gerobak kuda kanthi motor sing dibangun.

Transmisi arupa bagéyan penting saka mobil, kalebu manéka bagean sing nyedhiyani sambungan mesin nganggo roda, uga mekanisme sing ngidini transmisi kasebut bisa tumindak.

Kendaraan daur ulang ngarep nduweni jembatan gabungan lan gearbox. Pasukan ing roda nyopir ditransmisikan thanks kanggo engsel universal.

Sampeyan bisa nemokake akeh model mobil ing 3D Flatpyramid, kayata:

  • mesin
  • kreta
  • awak
  • gembong
  • lan bagean liyane