Industri Kendaraan 3D Model

Model 3D » Kendaraan 3d Model » Industri Kendaraan

Nuduhake 1-24 asil 50

Model 3D transportasi industri ing Flatpyramid.

Transportasi industri minangka transportasi perusahaan indhustri, sing nerusake obyek lan produk tenaga kerja ing bidang produksi. Iki minangka bagéan integral saka prodhuksi, sawijining pranala penting kanggo transportasi umum.

Sarana teknis transportasi industri dumadi saka stok kereta api lan mobil, sarana ngambang, ngangkat lan ngangkut lan ngundhuh lan mbongkar mesin lan mekanisme, transportasi transportasi (depot, garasi, toko-toko perbaikan), struktur (dalan, trek, muara, overpass, galeri , lan liya-liyane).

Transportasi industri dipérang dadi eksternal lan internal. Pasokan transportasi njaba menyang bahan mentah, bahan bakar, bahan, peralatan, lan barang-barang liyane ing perusahaan, uga dibusak saka wilayah perusahaan produk rampung ing titik transfer menyang transportasi utama utawa langsung menyang konsumen. Transportasi industri domestik ing industri manufaktur kalebu toko lan interior interior; ing industri ekstraktif - tambang internal (lemah), transportasi ing permukaan lan tambang.

Jenis utama transportasi indhustri yaiku kareta api, dalan, banyu, roket bumi (forklift listrik, mobil listrik, truk forklift, dsb.), Conveyor, conveyor pneumatic, hoist kabel, suspensi monorel (kabel lan monorel) lan pipa (hidrolik lan pneumatik). Aplikasi kasebut utawa jinis transportasi kasebut ditemtokake kanthi basis perhitungan teknis lan ekonomi (gumantung saka volume, jarak, lan jinis transportasi, jenis kargo lan kondisi lokal) lan kemampuan sing kasedhiya. Ril lan transportasi dalan nduweni peran utama ing antarane jinis transportasi liyane.