Koleksi Senjata 3D

Model 3D » Model 3D Militer » senjata » Koleksi Senjata

Nuduhake kabeh asil 9

3D Model koleksi senjata kanggo pamodelan 3d lan ngasilake grafis polip kurang kanggo game, donya maya, lan animasi utawa lingkungan latihan liyane.

Senjata dibagi dadi:

senjata api - senjata sing dirancang kanggo ndhelikake sasaran ing jarak kanthi proyektil (peluru, shot, bola karet, canister utawa granat, nalika nginstal peluncur grenade muzzle) cepet lan dituntun ing target amarga energi kobong wêdakakêna utawa muatan kimia liyane (cartridge Flaubert, contone, ora ngemot muatan bubuk mesiu, lan energi kapsul mungkasi peluru);

Senjata traumatis minangka senjata sing dirancang kanggo nyegah tumindak sing ora dikarepake (agresif, ilegal, lan liya-liyane) saka subyek urip - wong utawa kéwan - amarga kekalahan sakdurungé utawa mateni.

Armament artillery saiki arupa senjata api sing tujuane kanggo mbuwang cangkang lan ranjau artileri kanthi laras lan muatan sing ditimbulake ing pungkasan. Komplek artileri maneka warna tujuan minangka basis armament artileri. Saiki, senjata artileri uga kalebu sarana teknis liya sing digunakake ing artileri kanggo nglakokake geni artileri, khususe, piranti ngenali lan stasiun radar.

Senjata sing apik yaiku jinis senjata api lan senjata laras liyane sing ora nduweni alur ing laras (umpamane, bagian jero tong sampah apik). Utamane, jinis iki kalebu kabeh mortir sing ana, sawetara jinis anti-tank lan paling akeh senapan tank. Stabilisasi kerang ing pesawat sing diprodhuksi dening senapan artileri modern sing luwes kanthi tegas diprotes dening buntut wulune. Senapan lancip ditondoi kanthi cara sederhana desain lan operasi.

Senjata kadhemen minangka senjata sing dirancang kanggo nggayuh sasaran kanthi bantuan kekuatan otot ing kontak langsung karo obyek (yaiku, ing pertempuran tangan). Penggunaane ora ana hubungane karo nggunakake bahan peledak utawa sumber energi liyane. Ing salebeting piranti lan metode ingkang nyebabaken obyek, gegaman perkusi, piercing, slashing, lan gegaman kadamel saking campuran. Saiki, jinis lengen kadhemen kaya bayonet, rempah-rempah, pedhang lan pisau pertempuran digunakake ing bala tentara.

Airguns paling kerep digunakake ing kompetisi olahraga lan dipérang dadi balon spring lan gas. Nanging ana uga senjata pneumatik militer. Utamane, alesan kanggo nggawe senjata pneumatik militèr yaiku kebak sing kurang. Pertempuran airguns dipaksa metu saka nggunakake pertempuran mung muncul gun diam.

mbuwang senjata - Secara historis, conto sepisanan mbuwang senjata ana macem-macem busur, slings, crossbows lan liya-liyane. Ing jaman kuna, sawijining klompok tartamtu saka senjata kasebut - mesin mbuwang (catapults, ballista, trabucium, lan liya-liyane), uga digawé. Senjata api lan teknis kabeh-teknis lan dikembangake minangka senjata khusus.

tambang utawa granat - amunisi, tujuane kanggo ngalahake personel lan peralatan musuh, entuk kontak karo dheweke utawa ing jarak. Pertambangan umum digunakake.

Koleksi Senjata 3d format file: 3ds, max, fbx, c4d, obj