Koleksi Senjata 3D

Model 3D » Model 3D Militer » senjata » Koleksi Senjata

Nuduhake kabeh asil 9

3D Model koleksi senjata kanggo pamodelan 3d lan ngasilake grafis polip kurang kanggo game, donya maya, lan animasi utawa lingkungan latihan liyane.

Senjata dibagi dadi:

senjata api - gaman sing dirancang kanthi mekanis target ing jarak sing adoh karo peluru (peluru, tembakan, bal karet, tabung utawa granat, nalika nginstal peluncur granat sing didorong moncong) digawe cepet lan diarahake menyang target amarga energi pembakaran bubuk utawa bahan kimia liyane (kartrid Flaubert, contone, ora ngemot biaya bubuk mesiu, lan energi kapsul kasebut mbuwang peluru);

gaman traumatik yaiku gaman sing dirancang kanggo nyegah tumindak sing ora dikarepake (agresif, ilegal, lsp.) saka subjek sing urip - wong utawa kewan - amarga kekalahan utawa ora aktif.

Armament artillery saiki arupa senjata api sing tujuane kanggo mbuwang cangkang lan ranjau artileri kanthi laras lan muatan sing ditimbulake ing pungkasan. Komplek artileri maneka warna tujuan minangka basis armament artileri. Saiki, senjata artileri uga kalebu sarana teknis liya sing digunakake ing artileri kanggo nglakokake geni artileri, khususe, piranti ngenali lan stasiun radar.

Senjata sing apik yaiku jinis senjata api lan senjata laras liyane sing ora nduweni alur ing laras (umpamane, bagian jero tong sampah apik). Utamane, jinis iki kalebu kabeh mortir sing ana, sawetara jinis anti-tank lan paling akeh senapan tank. Stabilisasi kerang ing pesawat sing diprodhuksi dening senapan artileri modern sing luwes kanthi tegas diprotes dening buntut wulune. Senapan lancip ditondoi kanthi cara sederhana desain lan operasi.

Senjata kadhemen minangka senjata sing dirancang kanggo nggayuh sasaran kanthi bantuan kekuatan otot ing kontak langsung karo obyek (yaiku, ing pertempuran tangan). Penggunaane ora ana hubungane karo nggunakake bahan peledak utawa sumber energi liyane. Ing salebeting piranti lan metode ingkang nyebabaken obyek, gegaman perkusi, piercing, slashing, lan gegaman kadamel saking campuran. Saiki, jinis lengen kadhemen kaya bayonet, rempah-rempah, pedhang lan pisau pertempuran digunakake ing bala tentara.

Airguns paling kerep digunakake ing kompetisi olahraga lan dipérang dadi balon spring lan gas. Nanging ana uga senjata pneumatik militer. Utamane, alesan kanggo nggawe senjata pneumatik militèr yaiku kebak sing kurang. Pertempuran airguns dipaksa metu saka nggunakake pertempuran mung muncul gun diam.

mbuwang gaman - Miturut sejarah, conto pertama kanggo mbuwang senjata yaiku macem-macem busur, slendhang, busur panah lan liya-liyane. Ing jaman kuno, uga ana kelas khusus senjata kayata - mesin lempar (catapult, ballista, trabucium, lsp.). Senjata api kabeh-teknologi lan rel-shotgun sing dikembangake bisa dianggep minangka jinis lempar khusus.

tambang utawa granat - amunisi, tujuane kanggo ngalahake personel lan peralatan mungsuh, bisa kontak karo dheweke utawa jarak sing adoh. Tambang umume digunakake.

Koleksi file model 3d koleksi senjata: 3ds, max, fbx, c4d, obj