Plant Collections 3D Models

Model 3D » Tanaman 3D Models » Tanduran Collections

Nuduhake asil siji

Koleksi 3D Tetanduran Modhèl wit suket kembang semak ing macem-macem format 3d format 3ds max maya lwo poser obj fbx xsi c4d dwg dfx lwo.

Ngartekno fitur
Ing ngarsane partikel padhet, ora bisa ditemokake, tembok sel (biasane ana selulosa).

Tanduran - produsen. Dheweke ngasilake bahan organik kanthi karbon dioksida lan energi surya sajrone fotosintesis. Jamur lan bakteri umume kalebu kerajaan sing kapisah. Sadurunge, jamur lan bakteri dianggep tanduran.

Cyanobacteria, utawa ganggang biru-ijo, sing kaya tanduran, fotosintesis sipat, miturut klasifikasi modhèrn, ora kagolong tumbak (cyanobacteria kalebu ing domain bakteri ing pangkat departemen).

Tandha tanduran liyane - ora obah, tuwuh terus, ganti generasi lan liya-liyane - ora unik, nanging umume, ngidini kita mbedakake tanduran saka klompok organisme liyane.

Miturut panemune paleontologi, divisi makhluk urip menyang kerajaan dumadi luwih saka 3 milyar taun kepungkur. Organisme autotrof pisanan yaiku bakteri fotosintetik (saiki diwakili dening bakteri ungu lan ijo, cyanobacteria). Utamane, tikus cyanobacterial wis ana ing Mesoherchean (2800-3200 Ma).