Lamborghini 3D Models

Model 3D » Kendaraan 3d Model » Brands » Lamborghini

Nuduhake kabeh asil 7

Model Lamborghini 3D didhasarake ing perusahaan Italia, produsen mobil sport larang. Dumunung ing commune Sant'Agata-Bolognese, cedhak Bologna. Perusahaan iki didegaké ing 1963 dening Ferruccio Lamborghini, nalika iku dheweke wis dadi pangadeg perusahaan gedhe kanggo produksi traktor.

Lamborghini piyambak, sawisé yayasané perusahaan, diduweni taun 9 liya. Pemilik saiki perusahaan iku Audi.

Ing wiwitan 1960s, Ferruccio Lamborghini nduweni sawetara perusahaan lan bisa tuku mobil larang. Ing pirang-pirang jaman dheweke nduweni Mercedes 300SL, sawetara Maserati 3500 GT, Jaguar E-tip. Dheweke uga duwe sawetara Ferrari 250 GT, versi liyane. Nanging ing saben mobil, dheweke nemokake sawetara cacat.

Ana sawetara versi alasan ngapa Lamborghini ngedegake perusahaan dhewe. Kabeh versi iki ngrembaka menyang konflik antara Enzo Ferrari (pemilik Ferrari) lan Ferruccio. Versi sing paling populer, diceritakake dening putra Ferruccio, ngendika menawa Lamborghini teka ing pabrik kasebut menyang Enzo Ferrari kanggo sambat babagan kualitas kopling ing mobil Ferrari 250 GT. Enzo dikirim Lamborghini bali karo pengin lan terus melu ing traktor, amarga ing mobil, malah luwih olahraga, Lamborghini ora ngerteni apa-apa. Dheweke bali menyang pabrik, mbebasake transmisi ing Ferrari 250 GT lan nemokake manawa manufaktur akeh bagean padha karo traktor Lamborghini. Ing warehane, dheweke nemokake panggantos cocok, lan sawisé pasrangan, masalah kasebut dipecah.

Paling populer Lamborghini 3D model Flatpyramid:

  • Aventador
  • Huracan
  • Murcielago
  • Gallardo