Model 3D Merk

Nuduhake 1-24 asil 480

Model mobil merek 3D ing Flatpyramid.

Dadi, edisi Amérika Focus2move wis nerbitake dhaptar merek mobil paling populer ing donya. Peringkat didasarkan pada penjualan pada Januari-April 2018.

Saka sapérangan "sepuluh" pisanan ing patang sasi kapisan, Kia wis nuduhaké perkembangan sing cepet. Dibandhingake karo 2017, perusahaan Korea tambah sales dening 8.7%. Perlu dicathet menawa wektu terakhir wong Korea aktif banget ing pasar global.

Toyota njupuk posisi pisanan ing peringkat donya, kanthi tambah penjualan dening 0.6% luwih saka patang wulan.

Ing posisi kaping kalih kanthi lag sing signifikan ana ing Volkswagen. Penjualan marker Jerman ing Januari-April 2018 tambah dening 6.1%.

Langkah katelu saka pedhang tindak menyang Ford. Kanggo Amerika, taun iki ora wiwit banget - dodolan mobil miturut merek Ford ambruk dening 5.9%.