Model 3D Merk

Nuduhake asil 1-24 saka 476

Model 3D merek mobil populer ing Flatpyramid.

Dadi, edisi Amérika Focus2move wis nerbitake dhaptar merek mobil paling populer ing donya. Peringkat didasarkan pada penjualan pada Januari-April 2018.

Saka sapérangan "sepuluh" pisanan ing patang sasi kapisan, Kia wis nuduhaké perkembangan sing cepet. Dibandhingake karo 2017, perusahaan Korea tambah sales dening 8.7%. Perlu dicathet menawa wektu terakhir wong Korea aktif banget ing pasar global.

Toyota njupuk posisi pisanan ing peringkat donya, kanthi tambah penjualan dening 0.6% luwih saka patang wulan.

Ing posisi kaping kalih kanthi lag sing signifikan ana ing Volkswagen. Penjualan marker Jerman ing Januari-April 2018 tambah dening 6.1%.

Langkah kaping telu saka alas menyang Ford. Kanggo wong Amerika, taun iki durung diwiwiti kanthi apik - penjualan mobil kanthi merek Ford mudhun 5.9%.