Mikrobiologi 3D Models

Nuduhake kabeh asil 14

Model 3D kanggo mikrobiologi virus grafis sel.

Mikrobiologi iku sawijining èlmu sing subyek sing mikroskopis sing disebut microorganisms (microbes) (kalebu: organisme Unicellular, organisme Multicellular lan organisme bebas Cell), fitur biologi lan hubungane karo organisme liya sing manggoni planet kita. Wilayah kapentingan ilmu iki kalebu sistematika, morfologi, fisiologi, biokimia, evolusi, peran ekosistem, uga kemungkinan praktis.

Bagian microbiology: bacteriology, mycology, virology, parasitology, and others. Minangka ciri-ciri ekologis mikroorganisme, kahanan urip, hubungan karo lingkungan lan kebutuhan manungsa praktis, ilmu mikroorganisme ing perkembangane dibedakake dadi disiplin khusus ing umum, medis, industri (teknis), spasi, geologi, pertanian lan mikrobiologi Veteriner.

Kanggo sawetara ewu taun sadurunge kedadeyan èlmu iki, wong, ora ngerti babagan anané mikroorganisme, pangolahan alam sing akèh digunakake kanggo fermentasi kanggo nyiapake kumis lan produk susu liyane, kanggo olèh alkohol, cuka, lan loteng flaks.