Audio 3D Models

Nuduhake 1-24 asil 54

Model 3D audio dituduhake ing Flatpyramid minangka sistem swara, penutur lan alat musik.

Audio minangka istilah umum babagan teknologi swara, sinonim saka swara tembung. Paling asring, miturut istilah audio, mangertos swara kacathet ing operator swara; kurang asring audio tegese rekaman lan puter maneh swara lan peralatan rekaman swara sing cocog.

Ana audio analog lan digital (utawa swara audio lan digital analog).

Istilah "audio analog" ing kasus umum yaiku informasi (data) swara sing kacathet ing sinyal listrik analog. Sinyal listrik analog ditampa kanthi ngowahi swara liwat mikropon. Sampeyan bisa disimpen ing pelaku usaha kasebut minangka perekam gramophone, tape magnetik ing wangun reel utawa tape recorder. Sinyal dimainake kanthi nggunakake peralatan analog, kayata penutur listrik utawa tape recorder.

Istilah "audio digital" (utawa swara digital) ing kasus umum tegese informasi babagan swara sing kacathet ing sinyal digital. Sinyal digital diduweni dening digitizing sinyal analog (analog-to-digital konversi, ADC), bisa disimpen ing media digital kaya CD utawa DVD, kaset DAT, memori komputer minangka file audio, lan liya-liyane.

Secara historis, teknologi analog dikembangake luwih dhisik tinimbang digital - piranti pisanan kanggo rekaman mekanik lan puter maneh saka swara kasebut diciptakake ing 1877 kanthi ponogram, nalika rekaman audio digital eksperimen mung muncul ing 1960s. Sabanjure abad XX-XXI, audio digital kanthi otomatis ngganti analog, utamane ing barang konsumsi, nanging piranti analog sing berkualitas tinggi isih digunakake dening insinyur swara lan arrange.

Format file paling populer kanggo audio 3D model: .3ds .ige .igs .iges .lwo .3dm .obj