Chevrolet 3D Models

Model 3D » Kendaraan 3d Model » Brands » Chevrolet

Nuduhake 1-24 asil 49

Model Chevrolet 3D banget misuwur antarane seniman 3D lan pabrikan iki nduweni sejarah gedhe. Chevrolet, (ing Amerika Serikat uga dikenal minangka Chevy) iku sawijining merek mobil sing diprodhuksi lan didol dening divisi independen padha ing General Motors Corporation.

Chevrolet minangka merek GM sing paling misuwur: ing 2007, kira-kira 2.6 yuta mobil didol.

Perusahaan iki diadegake ing November 3, 1911 dening William Durant, sing uga ngedegake General Motors ing 1908, karo insinyur balap lan insinyur Louis Chevrolet lan investor - William Little lan Edwin Campbell. Perusahaan iki dijenengi minangka penghormatan marang Louis Chevrolet, sing ing wektu samesthine ana ing tim balap Buick. Dheweke yaiku pembalap favorit David Buick. Mobil pisanan dirilis ing 1912, setahun sawise perusahaan diadegaké. Chevrolet pengin langsung bersaing, wis cukup dikenal merek - Ford.

Ana pirang-pirang versi tampilan logo kasebut. Paling misuwur lan paling misuwur yaiku crita sing éndah nalika, nalika lelungan menyang Paris, salah sijine pendiri Chevrolet, William Durant, tetep manggon ing sawijining hotel, ndeleng pola sing menarik ing wallpaper. Durant nyenengake gambar sing luwih gedhe yen dheweke teka ing omah dheweke disaranake digunakake minangka logo perusahaan.

Ing mangsa "Kemunduran Agung", Chevrolet nggawe pamindhahan Knight lan ngasilake 1932 Chevrolet Sports Roadster sing misuwur. Biaya iku dhuwit 445, lan peralatan lan tampilan padha mirip karo versi kemewahan GM - Cadillac.

Model Chevrolet 3D paling populer:

  • Chevrolet Tahoe
  • 1925 Chevrolet
  • 1938 Chevrolet Master Deluxe.
  • '57 Chevy Bel Air.
  • Corvette
  • Impala
  • Chevy Nova
  • caprice