Chevrolet 3D Models

Model 3D » Kendaraan 3d Model » Brands » Chevrolet

Nuduhake asil 1-24 saka 49

Model Chevrolet 3D banget misuwur antarane seniman 3D lan pabrikan iki nduweni sejarah gedhe. Chevrolet, (ing Amerika Serikat uga dikenal minangka Chevy) iku sawijining merek mobil sing diprodhuksi lan didol dening divisi independen padha ing General Motors Corporation.

Chevrolet minangka merek GM sing paling misuwur: ing 2007, kira-kira 2.6 yuta mobil didol.

Perusahaan iki didegake tanggal 3 November 1911 dening William Durant, sing uga ngedegake General Motors ing taun 1908, kanthi insinyur pembalap lan insinyur terkenal Louis Chevrolet lan investor - William Little lan Edwin Campbell. Perusahaan kasebut dijenengi kanggo ngurmati Louis Chevrolet, sing nalika semana dadi tim balap Buick. Dheweke dadi pembalap favorit David Buick. Mobil pertama dirilis ing taun 1912, setaun sawise perusahaan kasebut didegake. Chevrolet pengin enggal-enggal saingan, sing wis misuwur - Ford.

Ana pirang-pirang versi tampilan logo kasebut. Paling misuwur lan paling misuwur yaiku crita sing éndah nalika, nalika lelungan menyang Paris, salah sijine pendiri Chevrolet, William Durant, tetep manggon ing sawijining hotel, ndeleng pola sing menarik ing wallpaper. Durant nyenengake gambar sing luwih gedhe yen dheweke teka ing omah dheweke disaranake digunakake minangka logo perusahaan.

Sajrone "Depresi Gedhe" sing nesu, Chevrolet nggawe gerakan ksatria lan ngasilake ing 1932 Chevrolet Sports Roadster sing misuwur. Regane 445 dolar, lan peralatan lan penampilane meh padha karo versi kemewahan GM - Cadillac.

Model Chevrolet 3D paling populer:

  • Chevrolet Tahoe
  • 1925 Chevrolet
  • 1938 Chevrolet Master Deluxe.
  • '57 Chevy Bel Air.
  • Corvette
  • Impala
  • Chevy Nova
  • caprice