Kamera 3D Models

Nuduhake kabeh asil 24

Model 3D Video Cameras ing Flatpyramid.

Kamera video minangka nilai asli - kombinasi kamera transmisi televisi lan perekam video. Sabanjure, tembung "camcorder" meh ngganti tembung "kamera televisi" lan "kamera", nggantekake. Kanggo pisanan, tembung "kamera video" digunakake babagan kamera miniatur sing dirancang kanggo ngrekam video ngarep ing perekam video ngarep. Sawise muncul kombinasi kamera TV transmisi lan perekam video - camcorder sing dimaksudake kanggo jurnalisme televisi, tembung "kamera video" kalebu ing nggunakake profesional.

Ngirim kamera televisi - piranti sing dirancang kanggo ngowahi gambar optis sing dijupuk kanthi nggunakake lensa ing target tabung transmisi vakum utawa matriks fotosensitif menyang sinyal video televisi utawa stream video digital.

Sinyal video bisa dikirim liwat radio, jaringan kabel utawa liwat Internet, uga direkam ing media analog utawa digital kanggo puter maneh.