Model 3D Keyboard

Nuduhake kabeh asil 6

Model 3D Keyboards on Flatpyramid.

Keyboard (KB) - serangkaian tombol sing disusun ing urutan tartamtu kanggo ngontrol piranti utawa kanggo ngetik data. Minangka aturan, tombol dicet kanthi driji.

Ana rong jinis utama KBs: musik lan alfanumerik.

Papan-papan musik sing dirancang kanggo muter lan duwe set tombol sing cocog karo swara saka pitch tartamtu. Ing antarane akeh sing beda. KBs kanggo driji ditemokake ing instrumen kayata piano, organ, harpsichord, celestos, synthesizer, uga akordion tombol, akordion, lan sawetara instrumen liyane.

Ana uga instrumen musik karo KB pedal sing nganggo kunci kanggo muter karo sikile.

Keyboard alfanumerik digunakake kanggo ngontrol piranti-piranti teknis lan mekanik (mesin tik, komputer, kalkulator, register awan, telpon tombol-push). Saben tombol cocog karo siji utawa luwih karakter tartamtu. Bisa nambah nomer tumindak sing ditindakake saka keyboard nggunakake trabasan. Ing KBs jinis iki, tombol disedhiyakake karo stiker kanthi simbol utawa tumindak sing cocog kanggo ndeteksi.