Model Mikrofon 3D

Nuduhake kabeh asil 8

3D Microphone Audio royalty free for 3D komputer grafis modeling.

Mikropon minangka piranti electroacoustic sing ngowahi osilasi akustik dadi sinyal listrik.

Ing telpon Bell, mikropon, minangka simpul kapisah, ora ana; Fungsi iki ditindakake dening kapsul elektromagnetik sing nggabungake fungsi mic lan kapsul telepon. Perangkat pisanan sing digunakake mung minangka mikropon yaiku mic karbon Edison, panemuan kasebut uga dideklarasèkaké déning Heinrich Makhalsky ing 1878 lan Pavel Golubitsky ing 1883. Tumindak kasebut adhedhasar owah-owahan ing resistance antarane bubuk watu bubuk nalika tekanan owah-owahan totalitas.

Mikropon kondensor diciptakeun dening insinyur Bell Labs Edward Christopher Wente ing 1916. Ing kono, swara tumindak ing membran logam tipis, ganti jarak antara membran lan awak logam. Mangkono, kapasitor sing dibentuk saka membran lan omah ganti kapasitansi. Yen tegangan konstan dipigunakaké ing piring, owah-owahan ing kapasitansi bakal nimbulaké arus liwat kapasitor, saéngga mbentuk sinyal listrik ing sirkuit njaba.

Mikrofon dinamis, sing beda karo batubara kanthi karakteristik linearitas sing luwih apik lan sifat frekuensi sing apik, lan saka kondensator, sifat listrik sing bisa ditrima, dadi luwih populer. Mikropon dinamis pisanan diciptakake ing 1924 dening ilmuwan Jerman Erlach (Gerwin Erlach) lan mikropon sabuk Schottky. Wong-wong mau nyusun pita beralur aluminium foil tipis (kira-kira 2 microns) ing medan magnet. Mika kasebut isih dipigunakaké ing rekaman swara studio amarga karakteristik frekuensi sing arang banget, nanging sensitivitasnya kurang, impedansi output banget cilik (pecahan saka ohm), sing ndadekake banget ngrancang desain amplifiers. Kajaba iku, sensitivitas cekap bisa ditindakake mung karo area pita sing signifikan (lan kanthi mangkono ukuran magnet), minangka asil, mikrofon kuwi duwe ukuran lan bobot luwih gedhe tinimbang kabeh jinis liyane.