Model Boombox 3D

Nuduhake asil siji

3D Boombox Audio royalty free kanggo 3D komputer grafis modeling.

Bumboks - Tipe tengah audio portabel. Originally, iki jenenge tape recorder stereo dual-tape kanthi receiver radio lan speaker gedhe. Wiwit 90s, pusat audio kuwi wis rampung karo pamuter CD, lan dina iki ing boombox, tape recorder dadi luwih langka, kanthi kapisan diganti karo jinis media audio sing luwih modern.

Boombox pisanan diciptakake ing 1975 dening kembar kembar Stacey lan Scott Woelfel (Stacey lan Scott Woelfel), sing nggunakake kasus kayu karo speaker internal lan 8 radio. Ing pungkasan 70s, maneka warna perusahaan nampilake kotak boom. Nanging, senadyan padha nggawe model sing cukup kuat lan majeng, boomboxes kasedhiya popularitas mung ing 80s - bebarengan karo perkembangan fenomena breakdancing lan hip-hop.

Faktor utama ing paningkatan ing kothak boom ana aktivitas dalane - jams lan pertempuran, nalika kelompok wong enom mulai nduduhake gaya, sithik ing tarian lan kemampuan maca rap. Sawijining jinis piranti audio anyar isih narik kawigaten banget karo kesempatan iki - nari, ngganti trek musik lan nggawe rekaman anyar ing sembarang panggonan.

Popularitas boombox ing dalan-dalane akeh dipengaruhi dening media - stasiun FM lan televisi, nyebabake lelembut kanggo komunikasi sing luas lan kreativitas amatir. Mesthi, manufaktur duwe insentif kuat: boombox sing bakal menehi swara sing luwih kuat lan sugih, sing boombox ora bakal duwe batre maneh.

Kajaba iku, kemampuan kanggo gabungke trek nalika muter maneh lan, yen perlu, rekaman swara isih prasaja. Mulane, nalika milih model, karakteristik receiver radio, pamicara, tape utawa CD unit lan amplifier, uga panggunaan mikropon utawa input mikropon dijupuk.