Headphone 3D Models

Model 3D » Model 3D Elektronik » Audio » Headphones

Nuduhake kabeh asil 5

3D Headphones Audio royalty free for 3D computer graphics modeling.

Earphone Stereofonik - loro telpon nganggo headband, dirancang kanggo nyambung karo piranti elektronik konsumen. Headphone yaiku sepasang headset ukuran cilik utawa unit headphone sing disandhang ing endhas utawa dilebokake langsung ing kanal kuping. Earphone asring digunakake ing saben dinten lan ing kegiatan profesional kanggo komunikasi swara lan ngrungokake musik lan pidato, yen mobilitas utawa insulasi swara saka ruang sekitar perlu. Headphone nganggo mikropon sing dipasang dadi headset. Kadhangkala ing kegiatan profesional, tinimbang pasangan, siji earpiece siji digunakake, diarani monitor.

jinis:

monitor (studio) - jinis iki nduweni kualitas swara sing paling dhuwur lan imbang frekuensi, earphone dirancang kanggo digunakake ing studio rekaman. Supaya insinyur swara bisa ngrungokake cacat rekaman cilik, headphone monitor duwe rincian swara sing dhuwur banget, utamane kanthi frekuensi sing dhuwur, nanging, mbatesi panggunaan ing lingkungan domestik, amarga akeh wong sing seneng musik nganggep detil kaya ngono (mbukak kabeh swara latar mburi, mikropon retak lan kaca.) ora prelu lan ora nyenengake, utamane kanggo rekaman lawas lan langsung;

konsumen - kanggo nggunakake non-profesional. Headphone kaya ngono bisa uga duwe swara sing imbang kanthi sengaja, nyorot, kayata frekuensi kurang utawa frekuensi tengah. Ing headphone kaya ngono, luwih akeh perhatian kanggo desain.