Headphone 3D Models

Model 3D » Model 3D Elektronik » Audio » Headphones

Nuduhake kabeh asil 5

3D Headphones Audio royalty free for 3D computer graphics modeling.

Earphone stereofophonic - rong telpon kanthi headband, dirancang kanggo disambungake menyang piranti elektronik konsumen. Headphone yaiku sepasang piranti dengar cilik utawa unit headphone sing dipasang ing endhas utawa diselipake langsung menyang kanal kuping. Telpon sing asring digunakake ing saben dinten lan ing aktivitas profesional kanggo komunikasi swara lan ngrungokake musik lan ucapan, nalika mobilitas utawa sungu swara saka ruang sakupenge perlu. Headphone kanthi mikropon nempelake piranti headset. Kadhangkala ing kegiatan profesional, tinimbang pasangan, siji swara siji digunakake, kasebut minangka monitor.

jinis:

monitor (studio) - jinis iki nduweni kualitas swara sing paling dhuwur lan frekuensi sing seimbang, earphone dirancang kanggo makarya ing studio rekaman. Supaya insinyur swara ngrungokake cacat rekaman minor, headphone monitor nduweni rincian swara sing dhuwur banget, utamane ing frekuensi dhuwur, sing mbatesi panggunaane ing lingkungan domestik, amarga akèh para penggemar musik nganggep rincian kasebut (ngumumake kabeh latar mburi, cracking mikrofon lan p.) sing ora perlu lan ora trep, utamane kanggo rekaman lawas lan urip;

konsumen - dimaksudaké kanggo panggunaan non profesional. Headphone kaya iki uga nduweni swara kanthi sengaja sing seimbang, sing nuduhaké, contone, frekuensi kurang utawa frekuensi agêng. Ing headphone kaya, luwih disenengi kanggo desain.