Koleksi Elektronik Elektronik 3D Models

Model 3D » Model 3D Elektronik » Audio » Koleksi Elektronika Audio

Nuduhake kabeh asil 7

Koleksi Elektronik Elektronik 3D ing Flatpyramid:
-tape rekaman
-musik musik
- amplifiers
-digital amplifiers
-Pangalihan CD
- rekaman tape kanggo film DAT (miturut merek EXCELIA)
-pancal (pemain)
-speker
-MP3 pemain
-personal pemain (CD, MD, kaset, DAT)
-tape rekaman
- Rekaman tape karo pemain radio / CD sing dibangun nganggo radio sing dibangun ing
-Radio receiver
-aktual penutur
-headphone