Model Komputer 3D

Model 3D » Model 3D Elektronik » Komputer » Komputer Koleksi

Nuduhake kabeh asil 5

Model Komputer 3D termasuk komputer desktop, laptop, ipads, storage pdas, server, disk, dll.

Komputer desktop duwe kauntungan tumrap laptop, lan bagean suku cadang lan ekstensi cenderung luwih standar, anjog kanthi murah lan luwih dhuwur. Contone, ukuran lan instalasi motherboard kasebut standar ing ATX, MicroATX, BTX, lan faktor wangun liyane. Komputer desktop duwe sawetara kartu ekspansi standar, kayata PCI biasa utawa PCI Express, lan mung laptop, minangka aturan, siji slot Mini-PCI lan siji slot Kartu PC (utawa slot ExpressCard). Prosedur kanggo pemasangan lan nyelehake komputer biasane gampang lan standar. Nambah utawa ngganti bagean tartamtu, kayata drive optik, hard drive, utawa nambah modul memori tambahan, asring cukup prasaja. Iki tegese desktop bisa diatur lan dianyari luwih saka laptop. Fitur iki ndadekake komputer desktop populer ing antarane pemain lan peminat. Kauntungan liyane yaiku desktop ora mbutuhake sumber daya (remot) kapisah, kaya komputer portabel, amarga dipasangake stopkontak. Komputer desktop uga nyedhiyakake papan sing luwih akeh kanggo cooling fans lan ventilasi udara kanggo disipasi panas, sing ngidini para penggemar bisa "overclock" komputer sing kurang resiko. Loro manufaktur utama mikroprosesor, Intel lan AMD, wis ngembangake prosesor khusus kanggo komputer seluler (laptop), sing nggunakake energi kurang lan ngetokake kurang panas, nanging nduweni tingkat kinerja sing luwih rendah. Komputer laptop, contoné, menehi portabilitas sing komputer (kalebu faktor wangun cilik lan komputer All-in-one desktop) ora bisa nyedhiyani amerga ukuran gedhe lan rancangane. Rancangan notebook kabeh-ing-siji menehi keyboard lan piranti (kayata trackpad) kanggo pangguna, lan bisa ngandelake daya sing diwenehake saka baterei. Teknologi nirkabel, kayata WiFi, Bluetooth, lan 3G, uga diintegrasi kanthi komprehensif ing laptop, nampilake pangguna-lesan panyambungan internet sing luwih akeh, senadyan tren iki ganti dadi luwih utawa luwih komputer desktop sing kalebu salah siji utawa luwih teknologi kasebut. Komputer desktop mbutuhake UPS kanggo operasi tanpa gangguan. Nggunakake desktop produktif mbutuhake UPSs gedhe lan larang. Laptop sing nganggo batere cekap bisa terus digunakake ing pirang-pirang jam nalika gangguan listrik lan ora gumantung ing daya listrik.

Koleksi komputer populer Model file 3D: 3ds, dxf, c4d, obj