Koleksi Video Elektronik 3D Models

Model 3D » Model 3D Elektronik » Video » Koleksi Video Elektronik

Nuduhake kabeh asil 6

Model Video Elektronik Koleksi 3D ing Flatpyramid bisa kalebu piranti video sing beda-beda.

VCR - piranti kanggo ngrekam sinyal televisi ing tape magnetik lan reproduksi sing sakawit. Iku bedo saka tape recorder dening frekuensi tambah akeh frekuensi sing direkam lan piranti mekanisme drive tape. Gambar lan swara sing direkam dening VCR diarani Videogram. Kemampuan kanggo ngrekam frekuensi dhuwur lan sinyal pulsed ndadekake VCR cocok ora mung kanggo rekaman video, nanging uga kanggo aplikasi liyane sing ana hubungane karo informasi rekaman. Ing sawetara basa, koil lan rekaman video kaset disebut frase sing beda, kayata Basa Inggris. Video Tape Recorder, VTR - reel lan Inggris. Video Cassette Recorder, VCR - kaset.

Sadurunge pamitan vCR video kasebat, rekaman kasebut digunakake kanggo ngrekam lan nyimpen program televisi. Kualitas gambar sing ora apik lan pangolahan laboratorium sing larang film iki ngemot pangembang kanggo terus golek cara liyane kanggo nyimpen video. Kanthi cara iki ana rekaman magnetik sing ora mbutuhake pangolahan operator lan transformasi optik saka sinyal video. Nanging, sawetara kacepetan sing akeh ora ngidini rekaman kanthi cara sing padha kaya rekaman magnet.

Koleksi Video Elektronik 3D format file: max, dxf, wrl, wrz, obj