Koleksi Video Elektronik 3D Models

Model 3D » Model 3D Elektronik » Video » Koleksi Video Elektronik

Nuduhake kabeh asil 6

Model Video Elektronik Koleksi 3D ing Flatpyramid bisa kalebu piranti video sing beda-beda.

VCR - piranti kanggo ngrekam sinyal televisi ing pita magnetik lan reproduksi sabanjure. Beda karo tape recorder kanthi frekuensi tambah kaping pirang-pirang frekuensi sing direkam lan piranti mekanisme drive tape. Gambar lan swara sing direkam dening VCR diarani Videogram. Kemampuan kanggo ngrekam sinyal frekuensi dhuwur lan pulsa nggawe VCR cocog ora mung kanggo ngrekam video, nanging uga kanggo aplikasi liyane sing ana gandhengane karo ngrekam informasi. Ing sawetara basa asing, perekam video koil lan kaset diarani macem-macem frase, kayata basa Inggris. Perekam Pita Video, VTR - gulung lan Inggris. Perekam Kaset Video, VCR - kaset.

Sadurunge pamitan vCR video kasebat, rekaman kasebut digunakake kanggo ngrekam lan nyimpen program televisi. Kualitas gambar sing ora apik lan pangolahan laboratorium sing larang film iki ngemot pangembang kanggo terus golek cara liyane kanggo nyimpen video. Kanthi cara iki ana rekaman magnetik sing ora mbutuhake pangolahan operator lan transformasi optik saka sinyal video. Nanging, sawetara kacepetan sing akeh ora ngidini rekaman kanthi cara sing padha kaya rekaman magnet.

Koleksi Video Electronics Video 3D format file: maks, dxf, wrl, wrz, obj