MP3 Players 3D Models

Model 3D » Model 3D Elektronik » Audio » MP3 Players

Nuduhake kabeh asil 19

MP3 Players Model 3D Audio kalebu iPod.

Pamuter kasebut minangka piranti sing nyimpen, ngatur lan muter file musik / multimedia, disimpen ing wangun digital, ing memori flash dhewe, kertu memori, flash drive utawa disk laser, ora kaya pemain audio analog sing muter musik saka media analog kayata piring , kaset kompak, lan liya-liyane.

Pemain digital pisanan sing nampa dhukungan paling wiyar mung ndhukung format MP3, saengga konsep pamuter kasebut asring digunakake saiki, sanajan piranti modern ndhukung akeh format liyane, contone, WMA, AAC, Ogg / Vorbis, FLAC, WAV.

Pemain sing pisanan sing disorot, ing pangertèn modern, diumumake ing pasar ing 1996 lan langsung menangaké Pandhita Pandhita ing konferensi Internet tahunan. Pemain Korea Selatan, MPMan, disajikake ing pertengahan 1998, mung duwe memori 32 MB. Mulane, ing taun sing padha, Compaq ngenalake pemain pisanan sing didhasari hard disk kanthi memori meh saben 5 GB, lan manufaktur liyane sing nampilake pemain MP3 sing nggunakake cakram kompak minangka operator (piranti kasebut biasane ndhukung disk MP3 lan audio- cd).