Smartphone 3D Models

Model 3D » Model 3D Elektronik » Telpon » smartphone

Nuduhake 1-24 asil 43

Smartphone minangka ponsel, sing nduweni fungsionalitas saka komputer pribadi saku.

Sanajan ponsel meh tansah ana fungsi tambahan (kalkulator, tanggalan). Sajrone wektu, model liyane lan luwih cerdas wis dirilis. Istilah "smartphone" diprodhuksi kanggo nekanake fungsi fungsionalitas lan komputasi sing luwih dhuwur saka model kasebut. Ing jaman tambah popularitas PDA, dhèwèké wiwit dirilis karo fungsi sawijining ponsel, piranti kasebut disebut komunikator. Saiki, divisi saka smartphone lan communicator ora relevan. Loro-lorone istilah kasebut nduwe arti sing padha - miniatur universal komputer kanthi antarmuka panganggo lengkap lan antarmuka radio majeng saka ponsel.

Saiki akeh wong duwe smartphone ing kanthong sing kasebut amarga model smartphone 3D uga populer.

Ponsel cerdas beda-beda saka telpon seluler biasa amarga sistem operasi sing wis dikembangake kanthi cukup kanggo pangembangan perangkat lunak dening pangembang pihak katelu (sistem operasi telpon seluler biasa ditutup kanggo pangembang pihak katelu). Nginstal aplikasi tambahan bisa nambah fungsi fungsional kanthi signifikan.

Nanging, wates antarane telpon "biasa" lan Smartphone wis meh dibusak. Ponsel anyar (kanthi kajaba model murah) wis entuk fungsi sing sadurunge mung umum kanggo smartphone, contone, browser email lan HTML, uga multitasking.

Istilah "smartphone" diakoni dening Ericsson ing 2000 kanggo ngrujuk marang telpon Ericsson R380 sing anyar. Piranti kasebut duweni dimensi cilik (130 × 51 × 26 mm) lan bobot kurang (164 g). Fitur khusus minangka layar demek, sing ditutup dening tutup loncat. Kanthi jeneng "smartphone", pabrike nandhakake kecerdasan piranti kasebut. Nanging, piranti kasebut ora bisa dianggep minangka smartphone lengkap, amarga ora ngidini masang aplikasi pihak katelu (Symbian 5.1 OS ditutup).

Perkembangan cepet ing smartphone lan komunikator wiwit ing 2001: nalika Nokia ngetokake piranti pisanan seri 9xxx kanthi OS sing mbukak (Symbian 6.0), Nokia 9210 communicator. Iki adhedhasar platform 80 anyar, sing ora kompatibel karo program-program kanggo generasi penerus Nokia. Model nduweni fungsionalitas banget, layar internal minangka warna. Saliyane, telpon Nokia 7650 diumumake, sing dianggep dadi smartphone "nyata" sing pertama, amarga ngoperasikake sistem operasi Symbian 6.1 kanggo para pengembang pihak katelu (platform 60). Nanging, Nokia wis nggantikake modhèl iki utamané minangka telpon gambar karo fitur multimedia canggih, lan ora minangka piranti cerdas karo OS sing mbukak. Nanging, ukuran cilik memori sing kasedhiya (4 MB) lan ora ana slot kanggo kertu memori banget mbatesi kemampuan perangkat kasebut. Ing taun sing padha, komunikator pisanan sing mbukak Pocket PC 2000 muncul.

Saiki, Smartphone nganyarke saben taun lan fungsi sing kadhangkala cedhak karo laptop.

Model 3D sing paling populer yaiku:

  • Samsung Galaxy S9 Plus.
  • Samsung Galaxy Note 9.
  • Huawei P20 Pro.
  • iPhone X.
  • Samsung Galaxy S9.
  • LG G7 ThinQ.
  • Huawei Mate 10 Pro.
  • Samsung Galaxy Note 8.