Model Fashion 3D liyane

Model 3D » Kain 3D Model » Liyane Fashion

Nuduhake kabeh asil 3

Model Fashion 3D liyane ing Flatpyramid.

Dipercaya manawa busana didhukung dening rong aspirasi utama. Pisanan ditiru supaya bisa nganggo pengalaman utawa rasa apik ing mode. Kapindho yaiku meksa sistem sosial: wedi dadi masyarakat njaba, wedi karo kapencil, lan liya-liyane. Miturut klasifikasi liyane, imitasi ing mode kasebut minangka wujud pertahanan biologi.

Fashion bisa beda-beda sacara musiman. Contone, ing musim semi lan mangsa, bisa beda. Mode modern diwatesi kanthi prinsip musim. Minangka aturan, loro vektor mangsa utamané ditetepake: musim semi musim panas lan mangsa musim gugur. Dipercaya yen jaman epochs asring diganti luwih alon lan bisa tetep ora owah kanggo ewonan taun, Mesir Kuno minangka conto kanon sing ora bisa diowahi sajrone ewu taun. Penyediaan iki wis kerep lan bola-bali dikritik. Gagasan babagan sipat sing ora owah saka kostum bersejarah bisa digandhengake karo sumber-sumber sing winates lan ora duwe pangerten sing jelas bab prinsip pangembangan fashion sejarah lan tradisional.

Model format 3D liyane: 3ds max dxf fbx bmp campuran c4d liyane