Harley-Davidson 3D Models

Nuduhake kabeh asil 5

Model Harley-Davidson 3D ing Flatpyramid.

Harley-Davidson Motor Company minangka pabrik motor Amerika Serikat lan supplier produk bersertifikat militer Amerika Serikat kanggo Angkatan Bersenjata AS (wiwit 1982), sing adhedhasar Milwaukee, Wisconsin, kanthi manufaktur fasilitas ing wilayah liyane AS lan njaba negara.

Fitur khas saka pamasaran marketing Harley yaiku nggawe komunitas wong sing setia marang merek tartamtu. Sandhangan, sepatu, perabot, piring, diprodhuksi ing sangisoré merek iki, ngidini sampeyan nggawe gaya urip saka Harley, sing ndadekake mancal sing apik banget. Kajaba iku, saben pemilik saka sepeda motor Harley duwe kesempatan kanggo nggabungake komunitas merek motor saka pamilik iki. HOG saiki - klub paling akeh penggemar sepeda motor ing donya, kanthi luwih saka satus yuta peserta.

Ing 2008, perusahaan mbutuhake 100% saka saham saka perusahaan Grup MV Agusta saka kulawarga Castiglioni, sing ngasilake sepeda motor miturut merek MV Agusta lan Cagiva.

Model sing paling populer 3D Harley-Davidson:

  • V-Rod
  • Olahraga
  • Dyna Wide Glide
  • Softail