Harley-Davidson 3D Models

Nuduhake kabeh asil 5

Model Harley-Davidson 3D ing Flatpyramid.

Harley-Davidson Motor Company minangka pabrik motor Amerika Serikat lan supplier produk bersertifikat militer Amerika Serikat kanggo Angkatan Bersenjata AS (wiwit 1982), sing adhedhasar Milwaukee, Wisconsin, kanthi manufaktur fasilitas ing wilayah liyane AS lan njaba negara.

Fitur khas kebijakan pemasaran Harley yaiku nggawe komunitas wong sing setya karo merek tartamtu iki. Sandhangan, sepatu, prabotan, piring, diprodhuksi miturut merek iki, ngidini sampeyan nggawe gaya urip saka Harley, sing nggawe sepeda kasebut apik banget. Uga, saben pamilik motor Harley duwe kesempatan kanggo gabung karo komunitas merek motor merek iki. Dina iki HOG - klub penggemar motor paling akeh ing saindenging jagad, kanthi luwih saka sayuta peserta.

Ing 2008, perusahaan mbutuhake 100% saka saham saka perusahaan Grup MV Agusta saka kulawarga Castiglioni, sing ngasilake sepeda motor miturut merek MV Agusta lan Cagiva.

Model sing paling populer 3D Harley-Davidson:

  • V-Rod
  • Olahraga
  • Dyna Wide Glide
  • Softail