Model Honda 3D

Nuduhake kabeh asil 7

Model Honda 3D ing Flatpyramid.

Honda minangka perusahaan industri internasional utamané misuwur kanthi mobil, motor, lan robot.

Perusahaan iki didegaké ing September 24, 1948, pendiri - Soichiro Honda.

Produk - mobil, truk, kapal terbang, motor, skuter, generator listrik, mesin, marine.

Nganti 1960s, perusahaan ngasilake produksi motor, lan ing umum, otomotif ora bisnise. Sawisé iku, perusahaan mutusaké kanggo ngetik pasar otomotif lan kabar iki ora disetujoni déning pamaréntah Jepang. Iku dipercaya manawa saingan ing pasar donya saka Toyota, Datsun (Nissan) lan Mitsubishi, bakal nate nyuda negara kasebut. Ing pungkasan, pendapat para pejabat diabaikan dening kepemimpinan Honda.

Sawise krisis energi 1973, nalika kenaikan harga lenga lan bahan bakar nimbulake pamindhahan mobil ekonomis, model Honda dadi laris ing pasar AS, lan uga nguatake posisi ing pasar Eropa.

Honda wis sukses amarga faktor-faktor sing objektif kayata kualitas lan kehandalan mobil (salah sawijining indikator sing paling apik ing industri mobil), solusi teknologi modern (kanthi cara, desainer Honda kanggo pisanan nglakokaké pengaturan transversal mesin lan pamindhahan ngarep, sing nggawe interior luwih wiyar ing dimensi kompak mobil), kebijakan pemasaran asli (mobil - mobil pembalap Honda - fokus ing gaya aktif manajemen, kanthi desain modern ing gaya "olahraga" lan " tekno ").