Model 3D Industri

Model 3D » Model 3D Industri

Nuduhake 1-24 asil 302

Model 3D industri bisa dipigunakaké kanggo kasunyatan ditambahi, virtual, game mobile, lan proyèk 3D. Sampeyan bisa ngirit wektu kanggo seniman 3D, nyimpen dhuwit dhewe kanthi ngaktifake seniman supaya konsentrasi ing aspek liyane proyek 3D sing saiki, lan sampeyan bisa milih saka macem-macem model apik lan nyenengake 3D.

Akeh model sing awake dhewe wis dicithak lan siap kanggo animasi, dene sawetara uga kalebu file animasi. Kabeh animasi, materi, ukuran, lan file tekstur sing kasedhiya karo animasi pilihan sampeyan kalebu karo tuku lisensi siji.
Kategori model industri 3D kalebu machinery, parts industry, lan tools. Sampeyan bisa nemokake pilihan model sing variatif, uga sawetara koleksi sing kalebu interior lan njaba, pameran alternatif, utawa model saka macem-macem item sing beda-beda nanging sing gegandhengan.